Marco de Wit 19 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuvottavaa.

 

Tässä on taas yksi hyvä syy miksi kansallisiin jalkapallojoukkueisiin ei pitäisi ottaa neekeripelaajia.

 

Sekä Englannilla että Skotlannilla on joukkueessaan neekeripelaajia, jotka selvästi painostavat valkoisia pelaajia polvistumaan BLM-terroristijärjestölle.

 

Mutta sekään ei riitä. Skotlanti-Englanti pelissä myös erotuomarit polvistuvat!

 

Kaiken kukkuraksi Ylen selostaja oli polvistumisista haltioissaan.

 

 

Onneksi Itä-Euroopan joukkueet ja kansat eivät tuollaiseen terrorismiin lähde!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Jalkapallon EM-kisoissa neekerijoukkueiden lisäksi polvistuvat myös tuomarit!

  1. Ehdotin Pulizer raadille tätä artikkelia…Tärkeä ja paljastaa faktat joista valtamedia vaikenee!

  2. Tämän takia Yle pitää näistä kisoista kiinni, koska ne sopii täydellisesti heidän arvoihin ja agendaan. Suomalaisille hyvin tärkeän ja oikeiden valkoisten miesten lajin jääkiekon Yle antoi mennä maksukanaville ja monen muunkin urheilun. Yle huolii urheilua kanavilleen vain jos se on ilmastoystävällistä, antirasistista, feminististä ja prideystävällistä. Kaikilla ohjelmilla pitää tuolla propaganda tuutissa olla se oikea poliittinen painoarvo.

    1. Totuus nyt kuitenkin on se että tämä Kamara on Suomen kokoonpanon ainoa kehitysmaataustainen ja värillinen aivan tavallinen keskikenttäpelaaja. Suomen joukkuetta ei kisoissa edusteta millään monikulttuurisella unelmalla vaan ihan puhtaasti valkoisilla ja suomalaisilla pelaajilla.

  3. Nämä neekerit ovat niitä hyviä maahanmuuttajia. Ovat oikein mukavia, kilttejä ja hyviä pelaamaan potkupalloa.

  4. Kenenkään ei tarvitse polvistua toisten edessä olkoot kyseessä musta tai valkoinen. Jos tämä on jotain anteeksi pyyntöä 1700-luvun orjakaupoille Afrikasta Amerikkaan ja muualle maailmaan niin korjataan virhe ja kuskataan ne takas Afrikkaan. Toisaalta ne ovat nykyään oppineet omatoimiseksi ja osaavat itse tulla Eurooppaan. Ne, jotka eivät osaa tai kykene, haetaan vaikka Afrikan rannikolta. Sairasta touhua, prkl!

  5. Suomi on neekereiden ja mustalaisten maa, ei suomalaisten. Suomen orjakansa ei omaa maata ansaitse. Suomalaiset ansaitsevat hävitä maan päältä kun kerta alistuvat ja haluavat elää orjina. Olkaa sitten orjia ja onnellisia suomalaiset!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*