9 thoughts on “Päivän kuva

  1. Poliisi on vihollisemme. He ovat maanpettureita. Älä koskaan luota poliiseihin. He ovat Suomen valkoisen kansan vihollisia.

  2. Mitään narkkareiden telttaleiriä ei tulla sallimaan keskellä Mannerheimintietä, eikä missään muuallakaan. Menkää suvakit helvettiin narkkaamasta niitä huumeitanne. Narkkarit eivät ole tervetulleita.

  3. Mitähän ne tosiaan kuvittelee saavansa aikaan kun osoittavat mieltään keskellä pääkaupunkia monikansallisten yritysten vaatteissa ja tuotteissa. Spotatkapa niiden tavaroista yksikin joka kuuluu kategoriaan ”kestävä kehitys” niin voitte voittaa vaikka maktan maapallon ympäri.

    Tämä on tätä greta-kapinaa. On älykännykät ja tabletit, on ulkomailla valmistetut vaatteet ja makuupussit, on luontoa tuhoavasti printattu värillisiä banderolleja ja luontoa on tuhottu lisää kun on saavuttu ja majoituttu tuohon paikkaan.

    Nämä vihreät eivät osaa laske ja siksi ne ovat vaarallisia. Esim. se tosiasia että raideliikenne on Suomen saaastuttavin liikennemuoto, on niille pakonomaisen kieltämisen kohde. Jos raideliikenne lopetettaisiin Suomessa, niin heti voisi kaksi ydinvoimalaa sammuttaa. Sillä osan niiden jätteista puoliintumisaika on 100 000 vuotta. Ja niiden revisiot ovat joka vuosi. On helppo ymmärtää miten vihreät siirtävät oman elintasonsa maksun tuhansille tuleville sukupolville.

    Ja se jos mikä on tyhmyttä.

  4. Kannattaako SKE Holohoax-propagandan kriminalisointia samaan tapaan kuin Venäjä ja nyt Unkari ovat olleet kieltämässä homosaatiopropagandan alaikäisille? Missään kouluissa ja julkisella sektorilla Holohoax-huijausta ja roskaa ei ainakaan pitäisi opettaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*