Marco de Wit 20 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tilaisuudessa julkaistiin Ano Turtiainen (AT) eduskuntaryhmän uusi nimi – VALTA KUULUU KANSALLE (VKK), joka liittyy uuteen 11.6.2021 perustettuun yhdistykseen, josta on tarkoitus tehdä uusi keskusta oikeistolainen puolue.

Tilaisuudessa julkaistiin myös uuden yhdistyksen perustajajäsenet, joita ovat Ano Turtiainen Juvalta, Ilkka Tiainen Alavuudelta, Jarno Vähäkainu Vetelistä ja Suvi Ahonen Saarijärveltä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Ano Turtiainen: Valta kuuluu kansalle (VKK) tiedotustilaisuus

  1. Aitokansallismielisten radikaalit pienpuolueet voivat hyvin nopeasti saada kansalaisten äänet varsinkin kun talous tulee romahtamaan ja pankkiirit haluavat sisällissotaa ja kansalaisten vainoamista. Poliisi tulee vainoamaan toisinajattelijoita entistä ankarammin.

    Poliisista vuodettujen tietojen mukaan Suojelupoliisi tekee kaikkensa estääkseen aitokansallismielisiä pääsemästä valtaan. Emme voi paljastaa miten poliisin salaiset operaatiot ovat paljastuneet. Saavat itse tehdä vaikka kotietsintöjä, mutta lähteemme eivät tule paljastumaan.

  2. Monet intialaiset varastelevat jatkuvasti, tekevät huumekauppaa, haukkuvat suomalaisia rasisteiksi, vetävät oikeuteen keksimillään jutuilla ja tekevät petoksia, sekä pyörittävät pedofiilirinkejä. Monet intialaiset eivät kuulu Suomeen. Näiden palauttaminen Intiaan pitää aloittaa.

    Israelin Mossadin pedofiiliagentit pitää viedä leirille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*