Marco de Wit 20 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

”Epävirallisen #jumalansananvapaus-työryhmän aloitteesta järjestetään maltillinen mielenilmaus sanan- ja uskonnonvapauden puolesta sunnuntaina 20. kesäkuuta klo 14.00-14.30 Eduskuntatalon edessä Helsingissä.

”Viime aikainen kehitys Päivi Räsäsen saamien syytteiden ympärillä on räikeä ja huolestuttava esimerkki siitä, että yhteiskuntamme kristillistä arvopohjaa murennetaan monin eri tavoin. On käynnissä kehitys uskonnon- sekä sananvapauden uudelleen määrittelemiseksi. Jos Raamatun siteeraaminen ja yhtä mieltä Raamatun kanssa oleminen muuttuu rikolliseksi, kaikki tunnustuksellinen kristillinen toiminta on vaarassa tulevina vuosikymmeninä”, mielenilmauksen tiedotteessa kerrotaan.”

 

 

Kuvassa linkki Seurakuntalainen-sivustoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Mielenosoitus uskonnonvapauden puolesta 20.6. eduskuntatalon edessä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*