Marco de Wit 20 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Teimme seuraavaksi jännitteen mittauksen yleismittarilla ja hämmästykseksemme havaitsimme, että koehenkilömme oli aivan kuin paristo. Mittari näytti maksimissaan 42 millivolttia.

Koehenkiö oli mittauksen aikana maadoitettu vesikiertoiseen lämmityspatteriin. Kalevilta ja minulta ei havaittu kuin 8-10 millivolttia, joka löytyy Kalevin mukaan lähes kaikilta ihmisiltä.

Koehenkilömme jännitetaso oli siis viisinkertainen normaaliin verrattuna. Tämä vaikuttanee hermoston, sisäelinten ja aivojen toimintaan. Kohonnut jännitetaso voi johtua rokotteesta.

 

 

Kuvassa linkki Ossi Tiihosen blogiin

 

Koronarokotteen piikkiproteiini on erittäin vaarallista ja lisäksi saattaa selittää magneettienkin kiinnittymistä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Ossi Tiihonen tutkii: Miksi magneetti tarttuu koronarokotekohtaan?

 1. Jumalan siunausta vaarallisia rokotteita ottaneille. Olette tehneet suuren virheen, joka voi myös sairastuttaa tulevat lapsenne, jos edes voitte saada lapsia. Saatatte myös saada keskenmenoja rokotteiden takia. Rokotteet ovat äärimmäisen vaarallisia ja niiden vaikutukset tulevat olemaan erittäin karmeat.

  Vallankumous on ainoa keino vapauttaa Suomen kansa ja saada rikolliset tuomiolle.

 2. Ei muuta kun piikkiä perseeseen niin hyvä tulloo! 😨

  Tulevana talvena ei tarvitse ostaa pattereita otsalamppuun -riittää kun työntää kaapelit korviin niin (kerrankin) saa lampun palamaan yläkerrassa.

 3. Te olette oikeasti sekaisin. Okwtte väärässä, ja levitätte väörää tietoa.
  Te varmasti uskotte kun kerron, että oravat ovat tehneet salaliiton ja kaatavat Suomen hallituksen.
  Kirjoitustenne perusteella teistä ei ole mitään vaaraa kenellekään. Työttömät luuserit.

 4. Tuomiot vallankumouksen jälkeen tulevat olemaan hyvin etnisiä. En sano tämän enempää. Asioista tietävät tietävät kyllä.

 5. Minun lapsiani ei tulla myrkyttämään ja ”rokottamaan”. Hyvin iso osa siitä mitä lääkärit sanovat on pelkkää valhetta ja huijausta. Ihmisiä ei voida pakottaa ottamaan myrkyllisiä ja vaarallisia piikkejä. Heillä on oikeus puolustaa itseään. Joidenkin ihmisten myrkyttäminen ja piikittäminen voi olla terveydelle vaarallista. Meitä ei myrkytetään ja tuhota. On selvää, että ihmisillä on oikeus puolustaa henkeä ja terveyttä satanisteilta ja maanpettureilta.

  Suomen maanpetturit eivät jätä muuta mahdollisuutta puolustaa itseään, koska vääryyslaitos ja hallinto ovat täysin umpimätä ja ostettuja. Heiltä ei oikeutta saa. Oikeus pitää viime kädessä hankkia itse. Sota on tulossa.

  1. Ei tartu sitten pätkääkään, olen myös testannut, joku julkisuuden henkilö otti piikin videolla ja oli magneetti mukana testiä varten, no eihän se tietenkään tarttunut. Rokotettuja on jo kovin suuri määrä Suomessakin, kukaan ei ole raportoinut moista ilmiötä, nuo huuhaa magneettijutut on kuvattu pääasiassa Jenkeissä, älä Marco ja muut sekopäät enää tehkö itsestänne enempää naurunalaisia kuin mitä olette …

 6. Teekkariaikana tutkin tuota samaa ilmiöä. Toisten ihmisten vartalon resistanssi oli pienempi kuin toisten. Havaitsimme sen johtuvan ilmiöstä nimeltä ”krapula”. Teimme jopa mittarin joka analysoi ihmisen krapulatasoa. Kalibroimme mittarin , yhden testiryhmän jäsenen (minä) juomalla halvinta ja huonointa Alkon tuotetta ”Ruska-väkevä-viini” kaksi pulloa ja listaaamalla resistanssitasot humalan/krapulan eri aikoina. Sitten lisäsimme mittariin summerin joka hälyytti kun oli liikaa juotu. Näin siis jo 70-luvun lopussa..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*