11 thoughts on “Päivän kuva

 1. George Floyd ja pedofiili Joe Biden ovat kuitenkin valkoisten naisten sankareita. Valkoiset naiset ovat täysin haltioissaan BLM-eläimistä, George Floydista joka uhkasi aseella raskaana ollutta naista ja pedofiilistä Joe Bidenista. Ette te valkoiset naiset mistään omasta kansasta ja lapsista välitä. Olette täysin sekaisin olevia mielisairaita ja miehiä, sekä omaa kansaanne vihaavia maanpettureita.

  Naisten äänioikeus tullaan lopulta perumaan. Se oli historian yksi suurimmista virheistä. Toiseksi suurin oli Israelin tunnustaminen valtiona.

 2. Lääkäri Hammad Al-Saaid, 33, yhdessä muutaman muun uusruotsalaisen kanssa tehtaili koronatodistuksia. Nyt poliisi etsii heitä.

  – Huijarit tekivät jättipotin väärennetyillä koronatesteillä
  – Läkaren Hammad Al-Saaid jagas, lurade 100.000 svenskar och skattebetalarna

  – Kuinka monta ihmishenkeä säästyi rokotekuolemalta heidän toimintansa ansiosta? — Hengenpelastusmitali näille humanismin sankareille pitäisi myöntää.
  – Heidän virheensä oli, että testituloksista [ilmeisesti] puuttui kokonaan positiiviset tulokset. Näitä viranomainen seuraa. Testitulokset kertovat pelkästään «virhemarginaalista», eivät mistään tartunnasta.

  Rakenteellinen ongelma on, että kuluttajia, siis testin ostajia ei syytetä petoksesta. Se johtuu siitä, että «järjestelmä on erehtymätön».
  – Niin kauan kuin järjestelmä on erehtymätön ja ottaa «kaiken vastuun» kansalaistensa rikollisesta toiminnasta, siis tässä tapauksessa kuluttajista, elämme tyranniassa.

 3. Jalkapalloilija valitsee mieluummin oman elämänsä ja sen arvot kuin dollarin: kieltäytyy korona-piikistä.
  – Buffalo Bills wide receiver Cole Beasley has declared that he won’t be inoculated against Covid-19
  – Football Player Says He’ll Resign Before Taking Deadly Vaxx

  Tämäpä juuri on yksi perussyy korona-kauhun nopealle globaalille leviämiselle: Liian suuri osa kansasta elää yhden ainoan maksajan tahdosta riippuen. Valtion. Ja kanavat ovat monet.
  – Ei tarvitse kuin vähän puhua teoreettisesta mahdollisuudesta, että maksut saattavat vähän myöhästyä, jos kansalainen ei kumarra valtion edessä niin yhdestä suusta kansa vain kysyy: kuinka syvälle?

 4. Facebook: tästä lähtien tietokone määrittelee sen mikä on satiiria. Ihmiset noudattakoot sitä mikä on yhteisölaki.
  – Facebook Now Will Recognize Satire and Not Censor People For It

  BREAKING NEWS:
  Tiesitkö, että Mooseksen Siinain vuorella Facebookilta saamat kivitaulut ovat väärennös.
  – Seuraa tilanteen kehittymistä Facebookissa.
  – Muista klikata mainokset, jotta valaistut.
  – Woke culture.

 5. Uus-Amerikan perustaja-isän George Floyd’in kolmiulotteinen muotokuva on paljastettu Brooklyn’issä, New York City’ssä.
  – George Floyd Idol Revealed in New York for Juneteenth

  Huomaa muotokuvan digitaalinen ulkoasu. Muotokuva koostuu selkeästi havaittavista kerroksista, jotka on helppo tulostaa halvalla 3D-printterillä. Tällaiset printteri ovat erityisen suorittuja alemman köyhälistön piirissä.

  – Miksi he eivät käytä kunnollisia printtereitä, sellaisia joita heidän edustajansakin kongressissa käyttävät, on suuri mysteeri. – Perustaja-isän hymypoika-patsaita aletaan jakamaan alemman luokan kouluissa huonosta käyttäytymisestä.
  – 3D kuvat printtaamista varten ovat ilmaiseksi saatavissa netissä. — Huom: ennen lataamista tarkista onko rokotepassi voimassa.

 6. Närästääkö kahvi mutta mieli tekee? Keitä sumppia
  – sumppi

  Nykyaikainen sumppi valmistetaan kahvinkeittimessä. Menetelmä on yksinkertainen: Lisäät vain vettä keittimeen ja keität kahvin «entisten porojen päälle». Tällaista kahvilta maistuvaa vettä voit sitten juoda rajattomat määrät ilman, että alkaa närästämään sen enempää kuin siitä ensimmäisestä pannullisesta alkoi.

  Kommentin piiloagenda:
  – Tutustu Kielitoimiston sanakirjaan.
  – Linkki yllä.

 7. OnionShare
  on helposti asennettava ohjelma, jolla voidaan kommunikoida Tor-Verkon kautta. Se tarjoaa kätevän graafisen käyttöliittymän

  – tiedostojen jakamiseen,
  – tiedostojen vastaanottamiseen,
  – chattailemiseen ja
  – yksinkertaisen TOR-sivuston ylläpitämiseen.

  Rajoituksena sivuston ylläpitämiselle on, että sisällön pitää olla staattinen ja yhden hakemistohierarkian alla. Etuna sivuston ylläpitämiselle on, että sivuston onion-osoite voi olla kiinteä, yksi ja sama kerrasta toiseen; oletuksena on kertakäyttöinen osoite.

  Testasin ohjelmaa ja kokemus oli ERITTÄIN myönteinen.

  Kaikki OnionSharen toiminnot voidaan myös suorittaa komentoriviltä, mikä on suuri etu. Tämän ansiosta chattihuoneiden ja nettisivujen pyörittämisen voi hoitaa etäkoneella, ja on syytäkin näin tehdä, että hyökkäyksen sattuessa ei ole suoraan «pahimman tulen» alla.

  Ohjelma antaa tor-osoitten uuden protokollan mukaisena ja sen ulkoasu on tällainen:
  – http://pemyzpprbsqgelfldlbpv6syhn7mswc7vdkd6kohwmffp3dskwk47idn.onion

Comments are closed.