Marco de Wit 20 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kauheinta näissä videoissa on lapsen kärsimyksen lisäksi se, että monet poliisit suorastaan nauttivat lasten kiduttamisesta.

 

Monet poliisit kieltäytyvät lähtemästä näille ”sossukeikoille”, mutta toiset taas – varsinkin naispoliisit – uskovat järjestelmään niin paljon, että ovat aina valmiita lähtemään näille kidnappausoperaatioihin.

 

Kuvassa linkki Bitchute-videoo

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Video: Polpo kiduttaa ja kidnappaa lapsen

 1. Tähän videoon olisi ollut mukava saada jokin konteksti ja taustoitus. Nyt lähinnä tuli myötähäpeä eLamänKvaKolulais-isoäidistä, joka jankkaa yhtä ja samaa ja suht selvästi moniongelmaisesta nuoresta…jolle hyvässä lykyssä jokin perhekoti on paras ratkaisu, sikäli jos tuosta enää yhteiskuntakelpoista saa tekemälläkään

  1. Mistä päättelet että isoäiti on jokin elämänkoululainen? Siitäkö että hän dokumentoi tuon väkivaltaisen kidnappauksen ja yrittää pitää nuoren puolia? Ja mistään nuoren moniongelmaisuudestakaan ei voi päätellä videolta yhtään mitään. Nuorta kuskataan ja retuutetaan pois kun mitäkin pidätettyä rikollista ja seisotetaan teatraalisesti ilman kenkiä pihalla vähät välittämättä onko hän saanut vaikka vammoja pakkotoimien seurauksena.

 2. Tiesittekö että lasten huostaanotto on yli miljardin euron vuosittainen yksityinen bisnes?
  Uutta materiaalia on saatava jatkuvasti entisten saavutettua täysi- ikäisyyden.
  Ei voi välttyä ajatukselta että sossutädit olisivat tämän rahamafian uskollisia rakkikoiria ja ottaisivat vastaan lahjuksia.

 3. Väkivaltainen huostaanotto on «kaikkien etu». Siinä lapsen todistettavasti traumatisoituu ja näin hänestä saadaan parempi hinta.

  Oletteko muuten huomanneet, kuinka jälleensijoitusmarkkinoilla aina aikavälein nostetaan julkisuuteen, kuinka «kaikkien» on vältettävä hinnalla kilpailua.

  – Johan sen jokainen auton tuunaajakin tietää, että hinta on laadun tae. — Ainakin hinta pistää kaverit hiljaiseksi.

  Koska huosta-markkinoilla liikkuu niin paljon löysää rahaa, on tuomaritkin ostettu toiminnan suojelijoiksi:
  – Suomessa ei koskaan ole, tuomittu yhtäkään huosta-virkamiestä virkarikoksesta. Se on teoreettisesti mahdoton tilanne.
  – Mutta lentäähän se Mehiläinenkin. — Uussuomalainen sananlasku, joka tarkoittaa, että politiikassa rahalla vaiennetaan kuka tahansa.

 4. Niin, eli pentu karannut jostain lastenkodista ja Karen äiti vinkuu normaalista kiinniotosta, jota poika vastustaa. (Lapsen kasvatus on taitolaji). Jaksuhaleja kaikille, etenkin Markoliinille. Toivottavasti kriisiapua ja nallekarkkeja on tarjolla tarvitsijoille.

 5. Kannattaako SKE intialaisten palaamista Intiaan? He ovat olleet täällä tarpeeksi pitkään ja ovat aiheuttaneet aivan liikaa vahinkoa. Intialaisten on aika palata Intiaan.

 6. Naisilta pitää ottaa äänioikeus ja valta pois. Oli valtava virhe antaa naisille lisää valtaa ja nyt näette naisten vallan hedelmät. Suurin perusongelma on kuitenkin heikot ja raukkamaiset miehet, jotka antavat naisten olla vallassa.

  Naiset eivät kannata täyttä sananvapautta, he kannattavat täysillä suvakismia ja kulttuurimarxismia, ilmastohysteriaa, koronahysteriaa, poliisivaltiota, vahvaa valtiota, rotusekoitusta ja monikulttuurisuutta, sekä jopa pedofiliaa. Mikään ei ole naisille liian sairasta. Naiset tietävät Joe Bidenin olevan sairas pedofiili, mutta he kannattavat häntä kuitenkin täysillä. On selvää, etteivät naiset osaa ajatella normaalisti ja järkevästi. Kaikki on naisille relativistista, eli suhteellista.

  Naisilta saatava äänioikeus pois.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*