4 thoughts on “Koronalahkon uskontunnustus ja seremoniat

  1. Eikös tossa ole vaan listattu Laittoman lehden fanien piirteet? Eivät käy töissä, pyöriivät vain kanssa tonttujen seurassa, uskovat satuihin, tahtovat totaalisen johtajan lihanuija Turtiaisen, pitävät ”päätoimittaja” Markoliinin propagandaa totena jne. Tarvitsetteko peiliä?

  2. Edelliset kaksi väitettä ovat idiotismia ja turhaa leimaamista. Minä esim en ole kenenkään ”fani” vaikka seuraankin tätä, en ole työtön enkä hengaa vain ”kanssa tonttujen” seurassa, itseasiassa olen lähes ainoa toisinajattelija tuttavapiirissäni. En usko kaikkea mitä joku tyyppi selittää, vaan pyrin olemaan kriittinen aina.

    Tämä listaus ko. lahkosta on erinomainen.

    Terv. uskova kristitty

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*