Marco de Wit 21 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jotkut myöntävät, että koronarokotteet ovat ehdollisia, mutta eivät näe miten ne voisivat olla kokeellisia.

 

Tällä lyhyellä videolla lääkäri Marja Rantanen ja dosentti Juha Ahvio selittävät kansantajuisesti ehdollisen rokotteen kokeellisen luonteen.

 

Onko koko maailma nyt iso koelaboratorio?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Koronarokotteen haitat lisääntyvät

 1. On täysin selvää, että ”koronarokotteet” ovat rikollinen ihmiskoe. Ihmiskokeeseen ei saa pakottaa, sekä ihmisille pitää kertoa ihmiskokeen oikeista vaaroista ja riskeistä. Nyt ollaan sekä pakottamassa ihmiset piikille, sekä ei kerrota piikkien valtavista vaaroista, sekä kokeellisesta luonteesta.

 2. Serkkuni on 68- vuotias ja otti n. 2 viikkoa sitten toisen rokotteen. Minun oli turhaa estellä; on töllön ja iltalehtien aivopesemä. Nyt kävelykykynsä on mennyt niin että 100 m:n matkaan menee 10 minuuttia eikä voi enää kaupassa käydä. Veikkaan ettei enää kauaa elä.

 3. Niin siis lääkärinä tämä uskoon hurahtanut lähetyslääkäri jonka mukaan Jumala pelastaa? Eli ei missään oikeassa paikassa duunissa, kuten oikeat lääkärit? Hyvin Markoliini kaivettu. Ensi kerralla joku vakavasti otettava kiitos.

 4. Kuinka tähän kaikkeen on varauduttu: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. Voi kuunella lisää tokentube Kimmo Leino puhuu .

  Suomessa eduksunta on tehnyt rikoksia jo vuosikymmeniä kansaa kohtaan … archive.today/kimmoleaks.fi

  Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta on tehty laitos, joka salaa Suomen ihmisoikeusloukkaukset ; se seuloo pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne toimitetuista tapauksista … EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … jääviyksiä ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  PL 118§:n avulla siis Suomeen luotiin kastijärjestelmä… syyteoikeudettomat ”herrat” ja ihmisoikeudeton kansa.

  5 vuodessa poliiisi ei ole saanut kirjatuksia rikosilmoitusta edes diaariin näistä petoksista !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*