5 thoughts on “Ranskan sota

 1. Kannattaako SKE laittomien äärijuutalaisten extremistien ja intialaisten siirtämistä leireille? Monet intialaiset voisivat palata kotimaahansa tai jonnekin turvalliselle alueelle, mutta ei Suomeen. Monet ovat varastaneet aivan riittävästi tässä maassa ja haukkuneet suomalaisia rasisteiksi. Nyt näiden on aika palata kotiinsa. Suomi suomalaisille.

 2. Kaikkein pahin lois ja matukansa ovat kuitenkin vihollisemme amerikkalaiset. Tunkeutuvat joka paikkaan, vaikka kukaan ei halua heitä maahansa. Mielenosoitukset amerikkalaisia vihollisiamme kohtaan pitää aloittaa. Heille pitää tehdä selväksi, että heidän sotilaat, tukikohdat ja sota-alukset tai edes lähetystöt eivät ole tervetulleita Suomeen.

 3. Miksei poliisit ammu kovilla ja kohti? Siinä kumempiverinenkin kylmenee kun on pari reikää keskikehossa.

 4. Amerikkalaiset ja Naton liittouma ovat ne jotka todellisuudessa synnyttää matuaaltoja. He hallitsevat myös rahakonetta, jolla kaiken lisäksi hyökkäävät pienempiä valuuttoja ja talouksia kohtaan ostamalla ja myymällä rajattomia määriä valuuttoja, hyödykkeitä ja velkakirjoja.

  Amerikkalais-brittiläinen vihollisemme on se joka sekaantuu sisä- ja ulkopolitiikkaamme, sekä talouteemme.

  Meidän pitää saada amerikkalais-brittiläinen vihollisemme ulos maasta, joka on miehittänyt Suomea orjanaan 40-luvulta asti. Naton joukoille ja tukikohdille pitää näyttää selvästi, että he eivät ole tervetulleita ja heidän kannattaa hyvin nopeasti poistua maasta. Kansalaiset voivat ajaa vihollisen ulos maasta jos vain oikeasti haluavat.

  Vihollisemme lähtee hyvin nopeasti maasta jos kansa lähtee kaduille heitä vastaan. Amerikkalaisten ja brittien vihollisten lähetystöt kiinni Suomessa. Ulos maasta.

  1. Todella hyvä pointti. Amerikka ja yleensäkin Nato on se, joka meidän taloutta johtaa ja rahoittaa suvakkeja kansanmurhaamaan. Tämä on kuitenkin liian monimutkaista 99,99 % kansallismielisistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*