Marco de Wit 22 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marco, Mari ja kaksi pitkän linjan kansallismielistä vierailivat viikonloppuna Elokapinaterroristien leirissä, jonka he olivat rikollisesti pystyttäneet keskelle Helsinkiä Unioninkadulle.

 

Ensin jututettiin nuorta tyttöä, joka ääriuskovaisen tavoin selitti kapinafilosofiaansa.

 

Isänmaallinen Ade kyseli tytöltä muutaman kysymyksen huomauttaen samalla, ettei tytön vaatteet ja kengät näytä kovin ekologisilta. Tästä tyttö kovasti vaivaantui.

 

 

Tämän jälkeen juteltiin tiellä istuvien tyttelien kanssa. Osa suuttui, kun heitä kuvattiin.

 

 

Terroristileiri oli sekainen ja likainen. Eivät kuitenkaan hyökänneet kimppuun.

 

 

Tässä vaiheessa Marco ja kumppanit tunnistettiin. Ei kuitenkaan vieläkään tullut hyökkäystä. Sen sijaan alkoi tanssiesitys!

 

Nuori tyttö tuli vaatimaan, ettei Marco enää kuvaisi. Tyttö ei kuitenkaan osannut selittää miksi julkista mielenosoitusta ei saisi kuvata.

 

Lisäksi toinen tyttö tuli ovelan näköisenä selittämään, että Youtube tulee joka tapauksessa poistamaan videon heidän soittaman musiikin tekijänoikeuksien takia.

 

Tyttö ei tajunnut, että ensinnäkin Marco kuvasi kortille ja toiseksi Youtube nykyään suoraan veloittaa kanavalta tekijänoikeusmaksut.

 

Tytöt kuvittelivat olevansa kovinkin ovelia, kun järjestivät Marcolle useamman tanssiesityksen.

 

 

Marcon jatkaessa kuvaamista tytöt seurasivat häntä kuin hai laivaa vaatien lopettamaan kuvaamisen. Kun Marco ei tähän suostunut, niin tytöt järjestivät hänelle yhä uusia tanssiesityksiä.

 

Välillä tytöt myös tekivät ”huutoiskuja” kirkuen täysillä yhdessä: Kapina! Kapina!

 

 

Tytöt pitivät niin paljon meteliä, että pian polpokin saapui paikalle. Niinpä Marco päätti haastatella myös heitä.

 

Useampi poliittinen poliisi lähti kuitenkin aina karkuun, kun Marco heitä lähestyi.

 

Lopulta Marco sai sovittua ”pomopoliisilta” näyttävän kanssa pienen haastattelun. Yllättäen kyseinen poliisi käyttäytyi asiallisesti ja kertoi jopa ymmärtävänsä kansallismielisen raivon ja turhautumisen poliisin kaksoisstandardiin. Onhan se järjetöntä, että kansallismielisiin mielenosoituksiin osallistuvat lentävät koppiin pienimmästäkin syystä samaan aikaan, kun terroristijärjestö saa rauhassa osoittaa mieltä keskellä katua!

 

 

Poliisin ystävällinen käytös hämmensi ja yllätti niin paljon, että poliisi jätettiin rauhaan.

 

Lopuksi sitten vielä loppukeskustelu, jossa suunniteltiin vastamiekkaria, jos poliisi ei poista terroristeja. Toisaalta samalla kyllä arvattiin, että poliisinkin on pakko kyllästyä terroristien paapomiseen. Sanoo poliiseja johtava terroristiministeri Maria Ohisalo sitten mitä tahansa, niin tavalliset poliisit eivät kauaa kestä äärimmäistä kaksoisstandardia ja naurunalaiseksi joutumista. Ei kestänytkään kauaa, kun poliisi kopittikin terroristit ja avasi tiet.

 

Marcolta on poistettu 13 Youtube-kanavaa ja Marilta 4 kanavaa. Muista tilata Marin uusin kanava, jotta hän voisi jälleen alkaa tekemään suoria lähetyksiä. Niihin tarvitaan nykyään peräti 1000 tilaajaa, koska Youtube yrittää sensuroida valtamedian ohittavia lähetyksiä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Marco ja Mari Elokapinaleirissä. Tytöiltä Marcolle tanssiesitys!

 1. Lähes kaikki naiset tukevat täysillä suvakismia, monikulttuurisuutta, BLM-eläimiä, kulttuurimarxismia ja relatismia, ilmastohysteriaa, feminismiä jne. Lähes kaikki naiset tukevat myös pedofiliaa, sillä lähes kaikki naiset kannattavat pedofiliaa, vaikka he tietävät Joe Bidenin olevan sairas pedofiili, joka on seksuaalisesti pakkomielteinen naisia kohtaan.

  Naiset voivat olla varmoja, että lopulta naisten valta ja ”voimaantuminen” tullaan lopettamaan hyvin nopeasti. Naiset, sekä myös heikot ja raukkamaiset miehet ovat tuhoamassa valkoisen rodun ja Suomen kansan.

  Äänioikeus pois naisilta. Historian yksi kaikkein suurimmista virheistä. On erittäin hyvä syy miksi maailmassa ei ole koskaan ollut naisten johtamia yhteiskuntia ja kulttuureita. Ne on kaikki tuhottu. Naiset alkoivat hyvin nopeasti tuhoamaan ja mädättämään myös Suomea saatuaan valtaa. Naisille tullaan lopulta näyttämään kaapin paikka ja naisten mielisairaudet tulevat loppumaan hyvin nopeasti.

  1. Ei nyt sentään. Suurin osa naisista on näitä vastaan. Tämä porukka on värvätty yliopistoilta joissa Soroksen palkkaamat värvärit liikkuvat. Monet lähtevät mukaan kun kaveritkin ovat messissä.
   Nämä obat globalistien ’hyödyllisiä idiootteja’, eivät he tajua että heitä hyväksikäytetään, vain johtajat tajuavat. Tiedän että kaikki nuo esitykset ja miten pitää käyttäytyä ’vihollisia’ vastaan on harjoiteltuja. Samoin mitä mitä vastata tai olla hiljaa.
   Päämäärä on totaalinen marxilainen Maailmanvalta. Haluavatko he oikeasti sitä? Tulee mieleen Kommunistisen Kiinan ’kulttuurivallankumous’ 1960-70 luvuilla. Silloinkin harhaiset nuoret riehuivat.
   Oikeastaan heillä ei ole mitään vastauksia ongelmiin. Siksi pitää laittaa vaikka tanssiksi.

  2. Minä en naisena moista moskaa kannata. En, vaikka maksettaisiin. Nuorempana ajattelin, kuinka hienoa olisi äänestää vihreitä, mutta äkkiä muutuin persujen kannattajaksi. Tarkalla perehtymisellä kantani muuttui, ei trendien yms. takia. Aivan sama, vaikka perheessäni oltaisiin oltu vihreitä aatteiltaan, niin en taatusti olisi ollut vanhempienikaan mieliksi vihreä. Tämän käytöksen selittänee lievä autismini (juu, se Greta-tauti), joka saa minut hankkimaan tietoa itseäni kiinnostavista asioista ja niihin kuuluu politiikka, historia ja nationalismi sekä juutalaisuuden, globalismin, kulttuurimarxismin ja feminismin vaikutukset tähän yhteiskuntaan.

   Nyt sitten 24-26 vuoden iässä on taas tapahtunut mielen muutosta ja järkevistä syistä. Juutalaiskantani muuttui ja aloin tajuamaan, että heillä on suurin vaikutusvalta, mikä selittänee nykyiset yhteiskunnalliset ongelmat. Tutut ja perheeni pitäisi korvansa kiinni, jos puhuisin näistä aiheista. Pitäisivät minua varmaan ihan sekona. Näin kävi viimeksi, kun valistin Talmudista eräälle keskustellessamme politiikasta ja pakolaisaallosta. Ei halunnut kuulla, miten raadollista tekstiä Talmudissa on koskien kristittyjä.

 2. Yhteiskuntaa vastaan kapinoivat ja mädättävät naiset on historiallisesti murskattu ja miehet tulevat lopulta murskaamaankin naisten kapinoinnin ja vallan. Naisia ei ole tarkoitettu ajattelemaan ja päättämään oikeasta elämästä.

 3. Yle leikkaa dokumenttiin, että Ade tukee koronahuijausta täysillä tai sitten on vain joku sekunnin pätkä jossa ei ehdi sanoa mitään vastaväitteitä. Sitten haastatellaan jotain vihreiden, vasemmistolaisten jne. aktiivia tai Jussi Halla-ahoa, jotka selittävät, että kyllä ilmastohysteria ja koronahysteria ovat aivan totta ja ihmisiltä vaan kaikki oikeudet pois.

 4. Greta Thunberg on siis tämä mielisairas autistilapsi, jonka mielestä me kaikki kuollaan ja niin edelleen. Hän on suvakkien suuri profeetta ja asiantuntija.

  Mytta suvakithan uskovatkin, että kaikki ovat tasa-arvoisia ja kaikkien mielipiteet ovat tasa-arvoisia, myös lapsen vs. aikuisen ja autistin ja mielisairaan vs. terveen ihmisen.

  1. Minä olen autistinen, muttei se tarkoita, ettenkö voisi olla yhdenvertainen. En ole verrattavissa hulluihin. On ärsyttävää, että jos on hiemankin erilainen kuten minunlainen asperger, niin se yhdistetään LGBT-ideologian yms. kannattamiseen, koska pitäähän vähemmistön ”ymmärtää” vähemmistöä. Entä jos en ymmärrä? Olen ottanut kantaa mm. rotuun ja älykkyyteen ajatellssani evoluutiota ja kuinka se on muovannut meille erilaisia ominaisuuksia selviytyäkseen eri ympäristöistä, on aivan loogista, miksi musta rotu hyötyy fysiikasta villipetojen keskellä ja aasialainen rotu kompensoi viisaudella fyysisen heikkouden.

   Minä tulen kannatan ja tulen hautaan saakka kannattamaan kansallismielisyyttä. Aiemmin olin PS-kannattaja kunnes aloin oppimaan, mitä juutalaisuus todellisuudessa on Talmudeineen ja mädätyksineen. Siellähän se suurin syyllinen piilee, vaikka täällä persut osoittaa syyttävin sormin kukkahattutätejä. Ne kukkahattutädit ja muslimit ovat juutalaisten hyödyllisiä idiootteja.

   Tässä voitte nähdä esimerkin, ettei mikään lukihäiriö (esim. Walt Disneylla oli tämä) tai autismi tee kykenätöntä ajattelemaan omilla aivoillaan. Itseäni kammoksuttaa, miten sairaita tai vammaisia syrjitään ja pridesta sen sijaan jauhetaan. Nämäkin on juuri niitä samoja ihmisiä, jotka huutaa suvaitsevaisuuden ilonsanomaa, mutta ollaan hiljaa vammaisiin kohdistuvasta syrjinnästä. Ehkä sinullekin olen sellainen, jonka mielipiteet ei ole yhdenvertaisia terveen kanssa. Ei kukaan terve ainakaan ole tähän mennessä nähnyt minua uhkana, vaan enemmän on arvostettu.

 5. ”Tää on hyvä, etteivät ainakaan ole väkivaltaisia, vaikka vaativat valtioita joukkomurhaamaan kansansa ja aiheuttamaan sanoinkuvaamatonta kärsimystä ja poliisivaltiota keksityllä hätätilalla. Tosi hieno juttu, etteivät ole väkivaltaisia.”.

  Eikö Marco ymmärrä, että kun kommunisti toistaa rauhaa, rauhaa ja rakkautta, hän tarkoittaa väkivaltaa, terroria ja massamurhaa?

 6. YMCA on poliiseille hyvinkin tuttu kappale, sillä suurin osa Helsingin poliiseista käy säännöllisesti homobaareissa ja poppers-tapahtumissa. Katsokaa vaikka joku ilta Helsingin homobaarien jonoja, niin hyvin monet Helsingin poliisin homot ovat siellä jonottamassa takamukseen saantia.

 7. Miksi hyvin monet suvakit ovat aina ihan helvetin rumia lehmiä? Flyereita jakanut blondi vaikutti ihan söpöltä, mutta veronmaksajien rahoilla kustannetun koulun ja Ylen aivopesemältä.

 8. Moni suvakkimies on kyllä aidosti soijapoika, mutta kyllä se seksi on mikä saa monet suvakkimiehet olemaan suvakkiliikkeissä innokkaammin mukana. Monet suvakkinaiset ovat seksuaaliselta moraaliltaan hyvin heikkoja ja antavat hyvin helposti seksiä matuille ja suvakkimiehille.

 9. Suvakki ja feministinaiset aiheuttavat vain suunnatonta vihaa ja kärsimystä ihmisissä. Mielisairaat lehmät tullaan kaikki pistämään lukkojen taakse suljetulle osastolle. Ovat siellä hyvässä hoidossa. Tässä on seuraus kun mielisairaat päästettiin hoitolaitoksista kaduille, mutta asiat tullaan vielä palauttamaan. Mielisairaat eivät tulevaisuudessa heilu kaduilla ja tuhoa Suomen kansaa. He kuuluvat lukkojen taakse hoitoon.

 10. Joukkomurhaa ja suunnatonta kärsimystä kannattavia väkivallattomia suvakkeja. Hyvä Marco. Hyvä Marco. Erinomainen oivallus. Niin ne kommunistitkin hehkuttivat rauhaa ja rakkautta. Suvakit ovatkin Stalinin lapsia, kommunistien jälkeläisiä.

 11. Mitä luulette että tapahtuu kun suomalaisille paljastuu vihamielisen etnisen eliitin olevan suomalaisten kansanmurhan takana? Silittelevät vain päitä? Suomalaiset tulevat oppimaan omakätisesti karulla tavalla historiasta ja miten eurooppalaiset ovat olleet oikeassa.

 12. Sisäministeriö oli feminisoinut polpon niin hyvin että suhtautuivat etäisen asiallisesti jopa kansallismielisiin!

  1. Elokapinaleireillä on aina väkivalta läsnä, kaikki eivät siihen tulisi siellä turvautumaan, mutta joukossa on eritasoisia anarkoja ja antifasisteja, jotka ovat valmiina väkivaltaan. Ne ovat noille lapsellisille leiriläisille kuin turvapalvelu, mikä tarpeen tullen hoitaa tehtävän. Siksi Elokapina liikkeeseen osallistuviin ei saa suhtautua sinisilmäisesti. Porukka on kuin uskonnollisessa hurmoksessa ja menossa psykoosiin ellei viranomaiset puutu tuohon ”lasten ja nuorten hyväksikäyttöön” ilmaston uhkilla pelotellen ja joukkoon tulleet ovat mukana laumasieluisessa toiminnassa. Vaarallista. Rinteen-Marinin hallitus pyrkii aina korostamaan lasten ja nuorten asemaa ja nyt saamme seurata tähän saakka suurinta Elokapina kampanjaa Valtioneuvoston rakennuksen edustalla Senaatintorilla ja kaikkilla vilkkailla ajoväylillä eikä sisäministeri Ohisalo vaivautunut viikonlopun melskeessä ottamaan mitään kantaa valtamedian siitä kysyessä ja uutisoidessa. Ohisalon twitterissä oli hektisenä sunnuntaina twiittejä metsien ihanuudesta. Ohisalo on Suomen sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri, ei uskois.

 13. MM-sarja iski jälleen. Kuuntelin silmät pyöreinä ton pinkki-lippuksen seltyksiä. …kele että se on kuutamolla. Ei ihme että Suomi on tässä jamassa jos yliopstosta valmistuu näin mielenterveysongelmaisia ja ne menvät yhteiskunnan rattaisiin töihin.

  Voi sentään, mutta kyllä on ihmiset tyhmiä. Mutta kukas se sanoikaan:”Poikani, kumpa tietäisit miten vähällä järjellä meitä hallitaan”. Mutta tuntuu että vähäjärkisiäkin hallitaan sillä vähällä järjellä.

  Se pinkki lippiksinen selitti jotain että yhteiskunta alistaa meitä kuluttamaaan. No, sehän voisi näyttää esimerkkiä ja luopua vuokra-, opiskelu-, ja asumistuistaan. Ja ostaa oman talo/osakkeen sekä siirtyä osaksi omistavaa yhteisöä. Sen sijaan että on sitä kuluttavaa yhteisöä.

 14. Onhan se selvää että poliisijohdon päätöksiä nämä katufestareiden ylläpitämiset on. Vihreät tässä nolaavat itsensä ja suututtavat kansan

 15. Minäkin kävin samassa Elokapina miekkarissa. Vein sinne vichyä ja suolakeksejä. Hyvä meininki. Kiitos Elokapina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*