Marco de Wit 22 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielistä kenttää ovat viime aikoina riivanneet ”äkillisen herätyksen” saaneet naiset.

 

Nämä naiset olivat vielä muutama vuosi sitten suvakkeja, mutta persujen nousun myötä kääntyivät kansallismielisyyteen.

 

 

Mitä pahaa tässä sitten on?

 

No, ei olekaan. Paitsi, jos kääntyminen on osittaista ja silti naisellisilla avuillaan opportunistisesti kiemurtelevat puolueen johtopaikoille!

 

 

Suomalaisessa kulttuurissa on nimittäin yksi outo puoli. Miehet alkavat helposti matelemaan ja nuoleskelemaan heitä imartelevia naisia.

 

Ehkäpä tämä selittää miksi juuri Suomessa takinkääntäjänaisten on niin helppo komeetan tavoin nousta puolueen huipulle.

 

 

Ei siis ole mikään ongelma, jos suvakkinainen kääntyy osittain. Kaikki oikeaan suuntaan kääntyminen on hyväksi, mutta eihän nyt sellaista ”puolinaista” pidä päästää puolueen johtoon!

 

Mistä esimerkiksi tietää, että käännynnäinen on oikeasti eli systemaattisesti kansallismielinen tai edes aidosti konservatiivinen? Mistä tietää, ettei hän ole opportunisti? Mistä tietää, että tuore käännynnäinen uskaltaa tinkimättömästi ajaa kansan etua valtaeliitin ja valtamedian ristitulessa?

 

 

Riikka Purra on tällainen tuore ”käännynnäinen”. Hän oli suvakki vielä muutama vuosi sitten, mutta ilman mitään kansallismielistä ruohonjuurityötä hän tuli Halla-ahon suojatiksi ja parissa vuodessa nousi komeetan tavoin persujen johtopaikoille. Pian tämän jälkeen hän nousi peräti ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Tällaista rakettimaista nousua tyhjästä ei ole nähty missään suuressa puolueessa!

 

Purraa pidetään yleisesti Halla-ahon manttelinperijänä. Halla-ahon ilmoitettua luopuvansa puheenjohtajuudesta ensi elokuun puoluekokouksessa, niin Purraa pidettiin heti pj-kisan ennakkosuosikkina. Homma-foorumilla hänet on jo käytännössä julistettu seuraavaksi puheenjohtajaksi.

 

 

No, mikä on ongelma? Miksei tuore käännynnäinen voi nousta puolueen johtoon? Eikö ole periaatteessa mahdollista, että Purra oikeasti on muuttunut suvakista aitokonservatiiviseksi aitokansallismieliseksi?

 

On kyllä, mutta jokainen tällainen tapaus pitää tutkia tarkkaan. Ensinnäkin Purra ei ole juuri harjoittanut ruohonjuuritason aktivismia, vaan on tyhjästä pompannut johtoon. Menneisyyttään Purra selvästi pimittää, mutta onneksi hänellä on paljon blogikirjoituksia. Tässäkin on kuitenkin yksi ongelma.

 

Purra on nimittäin tehnyt Lepomäet eli pimittää vanhoja kirjoituksiaan! Tosin Elina Lepomäki/Valtonen pimittää vanhoja kansallismielisiä kirjoituksiaan, kun taas Purra punavihreitä kirjoituksiaan.

 

Purran vuosia pitämä blogi on yllättäen tyhjentynyt monista kirjoituksista.

 

Kuvassa linkki Purran blogiin. Tai siis mitä siitä on jäljellä.

 

 

 

Riikka Purra on toiminut todella oudosti. Hänen bloginsa toimii vielä, mutta Purra on poistanut sieltä lukuisia melko uusiakin kirjoituksiaan.

 

Onneksi netti säilyttää kaiken. Tässä esimerkkinä WayBackMachinen löytämiä muutamia sivuja ja kirjoituksia.

 

 

Kuvassa linkki WayBack-arkistoon

 

 

Purran blogin sensuroiduissa/pimitetyissä kirjoituksissa on paljon hälyttävää.

 

Niistä käy mm. ilmi, että Purra on ollut aiemmin fanaattinen punavihreä suvakki, joka fanitti Nasimaa ja muita maahanmuuttajia. Purra jopa äänesti vihreitä ja vasemmistoliittoa.

 

Tästä huolimatta Purra kehtasi viime eduskuntavaalien aikana valehdella olleensa AINA ”nuiva”.

 

En ole ollut koskaan mitään muuta kuin ”nuiva”

 

 

Suvakkimenneisyyttäkin paljon pahempaa on kuitenkin se, että Purra oli ÄLYTÖN suvakki.

 

Purran kirjoitukset esimerkiksi vuodelta 2015 ovat kertakaikkiaan täysin sekavaa hömppää, jossa ei ole mitään järkeä. Kyse on selvästi sekavan tunteellisesta naisesta, joka muuttaa mielipiteitään opportunistisesti sekä ympäristön paineen että oman etunsa vuoksi. Kaiken kukkuraksi hän selittää kulloisetkin mielipiteensä aivan epäloogisesti.

 

Eikä siinä kaikki. Hän on samalla häpeämättömän ylpeä älyttömästä logiikastaan!

 

Purra ei todellakaan ole mikään Margaret Thatcher, vaan enemmänkin opportunistisen sekava blondibimbo!

 

 

Mutta miksei bimbomaisia juttuja kirjoittava henkilö muka voisi muutamassa vuodessa tulla loogisen järkeväksi? Ehkä hän oli koko aiemman elämänsä jossain älyllisessä häiriössä, mutta persujen korkean intellektuaalisessa ilmapiirissä sitten löytänyt logiikan punaisen langan?

 

Uskokoon kuka haluaa. Ja persumiehethän uskovat, kun Purra heille vähän hymyilee.

 

Sitä paitsi. Purrahan on maisteri!

 

 

Jokainen voi itse lukea Purran tajunnanvirtaa hänen pimitetyistä blogikirjoituksistaan. Tässä yksi hälyttävä esimerkki:

 

Kuvassa linkki WayBackMachinen arkistoimaan blogikirjoitukseen

 

 

Noin kova pakkoruotsin kannattaminen on hälyttävää, mutta vielä paljon hälyttävämpää ovat Purran perustelut pakkoruotsille. Ne ovat sekavan pitkiä ja niin älyttömiä, että yksinkertaisinkin persu sen varmasti huomaa. Tämä jos mikä on hälyttävää!

 

Kaiken kukkuraksi Purra fanitti pakkoruotsia vielä 2018. Siis VAIN kolme vuotta sitten Purra ylpeästi mainosti älytöntä pakkoruotsi-kirjoitustaan.

 

 

Puheenjohtajuuden alkaessa siintää Purran silmissä tämä kuitenkin pian pimitti pakkoruotsi-kirjoituksensa.

 

Muttei Twitter-viestiään, jolla siihen viittasi!

 

Unohtiko Purra sensuroida myös Twitter-tiliään?

 

 

Miksi Halla-aho ja puolueen valtaeliitti tukee niin kovasti Purran kaltaista bimboa?

 

Voisiko olla, että persut häpeävät populistista imagoaan ja kuvittelevat esiintymiskykyisen ja ”viestintää opiskelleen” Purran kykenevän sitä siistimään?

 

Eli voisiko olla, että persujen johtoon tarvitaan joku blondi keräämään naisten ääniä? Halla-ahon ulkonäkö ja karisma nimittäin on mitä on. Niinpä Halla-aho ei houkutellut varsinkaan naisäänestäjiä, jolloin persuista tuli yhtä yksipuolisesti miespuolue kuin vihreistä naispuolue.

 

 

Niinpä persut ovelasti hankkivat lipeväkielisen blondin vihreistä johtamaan omaa puoluettaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Kannattaako persujen varapuheenjohtaja Riikka Purra pakkoruotsia?

 1. Kukaan terve äijä ei enää äänestä Riikka Purran persuja. Halla-aho erosi koska kokoomus käski niin ja Persut on taas menossa hallitukseen kokoomuksen apupuolueeksi aivan kuten viimeksikin. Kaikki nyt joukolla äänestämään ja tukemaan Ano Turtiaisen VKK – puoluetta ja sinimustia. Persu pettää aina.

 2. ”Riikka Purra on tällainen tuore ”käännynnäinen”. Hän oli suvakki vielä muutama vuosi sitten, mutta ilman mitään kansallismielistä ruohonjuurityötä hän tuli Halla-ahon suojatiksi ja parissa vuodessa nousi komeetan tavoin persujen johtopaikoille. Pian tämän jälkeen hän nousi peräti ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Tällaista rakettimaista nousua tyhjästä ei ole nähty missään suuressa puolueessa!

  Purraa pidetään yleisesti Halla-ahon manttelinperijänä.”

  Purra palkattiin puolueeseen suunnittelemaan politiikka – ja se Jo kertoo kaiken. Puolueessa, normaalissa sellaisessa jäsenet osallistuvat politiikan tekoon – persuissa puolueen johto johtaa ja eri mieltä ei saa olla muuten tulee futskua.

  Täysin turha puolue, Aina ollut. Ja kertoo paljon kun globalisteja (Halla-aho ja purra) pidetään kansallismielisenä.

 3. Kun sielunsa myy maailmanhallitukselle, sää «ääntenlaskijoiden» kannatuksen itselleen. Ja muiden ääniähän sitten ei tarvitakaan.
  – Parhaassa tapauksessa ovi aukeaa myös Schwa-Jügend’in jäsenyyteen.

  Nelisenkymmentä RiikkaPurraa löytyy:
  – https://archive.today/riikkapurra.net

  Jos Riikka valitaan puolueen johtoon, tulee hän välittömästi «vahvistamaan demokratiaa» ja siirtää puolueen vaalit sähköisesti toteutettavaksi.
  – Näin hän saa ikuisen vallan itselleen. — Ainakin niin kauaksi aikaa, kun huoraa maailmanhallituksen kanssa.

  1. Tuonne https://archive.today/ sivustolle voi arkistoida jo archive.org’ssa olevia sivuja.

   archive.org on korruptoitunut ja joutui BigDatan hallintaan noin vuosi sitten, joten siellä olevat sivut voivat «yllättäen» kadota —
   – ja näin on jo tapahtunutkin.

 4. Aika tylsä ja vailla karismaa kaiken lisäksi tämä Purra.
  Miten suosittu Laura Huhtasaari olisi puheenjohtajaksi?

  1. Huhtasaari ei ole lähdössä puheenjohtajakisaan ja hyvä niin. Suomessa on jo liikaa naisjohtoisia puolueita ja Huhtasaari on täysin hihhuli ja israelin kannattaja.

 5. Purra on kuin Halla-ahon sihteeri jonka olemassaoloa ei kukaan edes huomaa eduakunnassa saati että hänen mielipiteensä ketään kiinnostaisi. Vertautuu lähinnä Ohisaloon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*