Marco de Wit 22 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikki tietävät, että Yle on muuttunut äärivasemmistolaiseksi propagandamediaksi, jonka päätehtävänä on levittää multikulttia eli

  1. Ylistää moniosaajia
  2. Homottaa eli pakkosyöttää pridetystä

 

Harva kuitenkaan arvasi, että pridetyksen pakkosyöttö ulottuisi myös keskelle jalkapallon EM-mestaruuskisojen ottelua!

 

Monet katsojat raivostuivat, kun Ukraina – Itävalta ottelussa selostaja Mikko Aaltonen alkoi peräti puolentoista minuutin pituisen pridetyssaarnan.

 

Monet pridettäjätkin ärsyyntyivät, kun Aaltosen saarnasta ei meinannut tulla loppua. Saarna jatkui vielä, kun Itävalta hyökkäsi!

 

Saarna alkoi 18:15 ja loppui vasta 19:40 eli, kun peli oli jo täydessä vauhdissa! Alla olevassa tilanteessa Aaltonen vielä hartaasti selitti pride-agendaansa. Hän ei pätkääkään välittänyt pelitapahtumista.

 

Urheiluselostaja Mikko Aaltonen homottaa keskellä jalkapallopeliä

 

 

Eikö Ylellä jalkapalloselostajan tehtävänä olekaan enää selostaa jalkapalloa? Siis edes silloin, kun sitä kentällä pelataan?

 

 

Aaltosen saarna koski kohua, joka syntyi Saksan kapteenin pitäessä pridevärein koristeltua kapteenin nauhaa. Tämä oli tietysti poliittinen kannanotto, jota UEFA alkoi voimakkaasti kritisoida. Saksa ja muutama muu suvakkien johtama valtio yhdessä globalististen sponsorien kanssa on yrittänyt tukkia UEFA:n suut. Siis siitä huolimatta, että monet Etelä- ja Itä-Euroopan maat voimakkaasti tuomitsevat jalkapallokentällä politikoinnin.

 

Tämä kohu sai sitten Aaltosen aloittamaan pitkän saarnansa. Hän ei edes yrittänyt olla puolueeton. Aaltosta ei kiinnosta, että veronmaksajat maksavat hänen palkkansa. Ylen palkkalistoillahan ei pidä ajatella veronmaksajia muuten kuin siinä mielessä, että heitä pitää nöyryyttää ja aivopestä.

 

 

Aaltonen mm. selosti saarnassaan, että ”rakkaus ei todellakaan ole politiikka vaan ihan inhimillinen asia”.

 

Onko Aaltonen samaa mieltä esim. Aito avioliitto-kampanjasta, rakkaudesta perheeseen, rakkaudesta kansaan tai vaikkapa rakkaudesta syntymättömään lapseen, joka tapetaan abortilla? Jos on OK, pitää pridenauhaa, niin miksei Aito Avioliitto-nauhaa tai Lapsella on oikeus elämään-nauhaa?

 

Pointti on siis siinä, että aina voi monenlaisia poliittisia agendoja perustella rakkaudella ja näin sitten julistaa ne ikäänkuin absoluuttisiksi totuuksiksi, joita ei saa kritisoida ja joita halutan valtion toimesta pakkosyöttää kansalaisille. Juuri tämän takia politiikkaa ei pidä sekoittaa urheiluun. Eikä varsinkaan, kun selostaa veronmaksajien rahoilla!

 

Pridettäjät ovat myös lyhytnäköisiä, jos kuvittelevat valtion pakkovallan säilyvän heidän käsissään. Kuka kuvittelee, että muutama friikkiprosentti pystyy globalistikartellien ja mediamonopolien tuella kauan pakkosyöttömään ja kyykyttämään tavallisia ihmisiä?

 

Mitäs sitten, kun valta vaihtuu viimeistään seuraavan suuren laman aikana? Aikooko Aaltonen vallan vaihduttua selittämään, ettei politiikkaa ja urheilua enää saakaan sotkea keskenään? Vai onko sitten myöhäistä?

 

Onko kenties monet jo siinä vaiheessa niin katkeroituneet pridetyksen pakkosyötöstä, ettei Aaltosta ja pridettäjiä katsota enää hyvällä?

 

Miksi pridettäjät eivät voi jättää rauhaan edes jalkapalloa? Miksi he ajavat tilannetta konfliktiin? Siitä ei taatusti hyvää seuraa. Ei seurannut aikanaan Weimarin Saksassakaan.

 

Aaltosen kaltaiset niljakkeet ovat hiirenhiljaa monista holhous-, sota- ja poliisivaltion uhreista samalla, kun esittävät olevansa suvaitsevaisia. Todellisuudessa Aaltosen kaltaiset opportunistit olivat hiirenhiljaa silloin, kun homoja oikeasti vainottiin.

 

On niin helppo olla ”suvaitsevainen”, kun sillä saa uranostetta omalle surkealle uralle. Aaltonen on nimittäin selostajien alinta kastia, joka sen takia on usein alityöllistetty. Korona vain löi viimeisen naulan arkkuun ja tie vei työttömäksi.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanoman juttuun

 

Aaltosen urheiluselostus on hidasta ja harhailevaa. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän lopetti urheilun selostamisen ja alkoi saarnaamaan omia näkemyksiään. Tämä on todella raukkamaisen törkeää varsinkin EM-kisoja selostaessa, mutta nähtävästi ovela uraliike.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Ylen selostaja Mikko Aaltonen homottaa keskellä jalkapallon EM-ottelua!

  1. Tulevaisuudessa hyvin monet pitävät hakaristilippu-käsinauhaa ja nahkasaappaat tulevat pian kopisemaan kaduilla. Kyseessä ei ole politiikkaa, vaan vain rakkautta omaa valkoista kansaa kohtaan.

    Mitä enemmän pridetätte ja tuotte Holohoaxia esille, sitä voimakkaampi vastaus niihin tulee olemaan. Ja voin luvata, että se voi olla erittäin voimakas.

  2. Uefan päätös oli mennyt selkeesti Ylellä ja sen henkilökunnalla raskaasti tunteisiin. Hyvä niin, mutta ikävää katsojalle kun joutuu siihen osalliseksi katsoessaan propagandatuutin urheilua.

  3. Uefa sallii sittenkin pridenauhan koska se ”edistää hyvää asiaa”. Nyt siis Uefa ottaa jo itsekin poliittista kantaa! Samalla se panee tutkintaan Unkarin pridetystä ja blm polvistumista kririsoivat bannerit, jotka se varmasti nyt kieltää kun kannattaa molempia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*