Marco de Wit 23 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Lukija kirjoittaa viitaten Purra-artikkeliin:

 

Tohtori Edward Dutton on aiemmin tuonut esille kuinka ihmiset eivät luonnollisesti vain käänny ääripäästä toiseen, vaan tämä viittaa mahdollisesti henkisesti epätasapainoiseen tai jonkinlaiseen opportunistiseen ihmiseen.

 

Naiset ovat myös kehittyneet miehiä paremmiksi havaitsemaan milloin mielipiteiden tuulet ovat kääntyneet ja milloin kannattaa vaihtaa hyvesignalointia toiseen suuntaan.

 

 

Tohtori Edward Duttonin mukaan on mahdollista, että ihmiset kääntyvät, mutta tähän menee normaalisti aikaa ja ihmiset eivät noin vain käänny äkillisesti ääripäästä toiseen ääripäähän.

 

Historiallisesti metsästäjä-keräilijä-kulttuureissa ja yhteiskunnissa missä ei ole ollut suuria tulo ja varallisuuseroja naiset ovat saattaneet saada helposti statusta hyvesignaloimalla. Myös samaan tapaan kuin matalan markkina-arvon suvakkimiehet kannattavat suvakismia seksin toivossa, myös seksin puutteessa elävät persumiehet saattavat päästää naisia nopeasti valtaan, koska ajattelevat takaraivoissaan tulevansa hyväksytymmiksi ja voivansa saada naisilta seksiä.

 

 

Alla olevassa Apu-lehden haastattelussa Purra kertoo tulleensa Perussuomalaisiin 2016. Uskomatonta, että jo 2019 hän oli puolueen johdossa!!

 

Riikka Purran äiti oli aikoinaan töissä Yleisradiolla. Apun artikkelissa myös kerrotaan Riikka Purran äidin olleen poliittisesti kallellaan vasemmalle ja tällä olleen alkoholi- ja mielenterveysongelmia.

 

Tohtori Duttonin mukaan sukutaustan ja vanhempien poliittisen ideologian, koulutustason ja mielenterveysongelmien tietäminen on siinä mielessä tärkeää tietoa, että ne voivat periytyä. Tietenkään näin ei aina käy, mutta välillä lapset perivät vanhempiensa poliittisen suuntauksen, persoonallisuuden, mielenterveyden ja älykkyyden. Tämän takia nykyiset suvakit ovatkin hyvin usein kirjaimellisesti Stalinin lapsia.

 

Hieman siis huolestuttaa, että Purra kuvailee äitiään ”kulttuurimarxistiksi”. Purran kotona oli välillä jopa Leninin kuva!

 

 

Purran vanhemmat erosivat Purran ollessa muutaman vuoden ikäinen. Kummallakaan Purran vanhemmista ei ollut korkeakoulututkintoa, tosin isä oli opiskellut yliopistossa. Aiemmin Purra on äänestänyt Vihreitä ja alkaneen kasvissyöjäksi äitinsä kuoleman jälkeen (mahdollisesti äiti oli kasvissyöjä?).

 

Myöhemmin Purra meni naimisiin, mutta liitto ei kestänyt. Purran nykyinen mies on myös toimittaja, mutta Purra ei kerro lapsistaan eikä edes miehestään yhtään mitään. Purra on ollut naimisissa noin 10 vuotta. Miten puheenjohtajaehdokas voi täysin pimittää aviopuolisonsa? Onko heillä eri nimi?

 

Purran työtaustasta ei ole juuri mitään tietoa. Hän kertoo olleensa opettajana. Missä ja milloin?

 

 

Purran väitöskirjaohjaaja kertoo Purran kirjoittaneen ”runollisesti”: ”Hänen kirjoitustensa yläotsakkeet saattoivat olla yhtä runollisia kuin arvoituksellisiakin”, Hakovirta sanoo. Tämä ei kerro kovin selkeästä ja loogisesta ajattelusta mikä näkyy myös Purran blogissa.

 

Tästä Purran sekavasta ajattelusta kertoo myös se, että kun toimittaja yrittää kaivaa milloin Purran kääntyminen alkoi, niin hän ei osaa kertoa!

Usean haastattelutunnin jälkeen ei kuitenkaan ole selvää, miksi Purrasta tuli maahanmuuton vastustaja. Hän ei itsekään ole osannut nimetä yhtä seikkaa, vaan kyse on hänen mukaansa ”kokonaisuudesta”. Senkin hän tarkentaa, että hänellä ei ole haluja vastustaa koulutettujen ihmisten liikkumista maasta toiseen.

Miksi hän alkoi ajatella maahanmuutosta näin?

Purra mainitsee ensin ajatuksensa kulttuureista, joissa nainen ei saa itse päättää omista asioistaan. Sitten hän pohtii lukeneensa lehdistä joistakin maahanmuuttajien tekemistä rikoksista. Hän nostaa esiin myös Samuel Huntingtonin Clash of Civilizations -teoksen, jota hän luki yliopistossa. Se teki jonkinlaisen vaikutuksen.

 

 

Riikka Purra kertoo olevansa ”vanhan liiton feministi”. Vaikuttaa siltä, että nimenomaan islamisaation vastaisuus on ajanut Purraa kohti kansallismielisiä.

 

Purra ja Halla-aho ovat samanlaisia puolisuvakkeja, jotka ajattelevat samaan tapaan. He kyllä vastustavat islamisaatiota, mutta myös etnosuomalaisuutta. Kaiken kukkuraksi he sotahulluina hyväksyvät globalistipankkiirien vallan ja fanittavat sen nyrkkiä Natoa.

 

Halla-aho myös allekirjoittaa näkemyksen siitä, että hän ja Purra ovat samankaltaisia. Ei ihme, että Halla-aho ja koko puolue-eliitti on leipomassa Purrasta puheenjohtajaa.

 

 

[Toimituksen lisäys: Alussa unohtui tämä artikkeli, johon lukija kirjoituksessaan viittaa.]

 

Kuvassa linkki Apu-lehden juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Riikka Purran mystinen punavihreä tausta

  1. Halla-aho kävi Senaatintorilla poseeramassa Elokapina mielenosoittajien ja pride lipun kanssa. Myös Panu Huhtanen tuntui fanittavan Jussia. Halla-ahon mielestä mielenosoitus on nyt oikeassa paikassa. Olen tästä täysin erimieltä. En luota Halla-ahoon enkä Panu Huhtaseen. Viherssareita kummatkin.

  2. Tuntuu ettei kansallismielisessä tai persu kentässä ole yhtäkään naista varsinkaan joka ei olisi ollut melkeimpä äärisuvakki yleensä ennen vuotta 2015. En osaa ajatella miten tollaset isot suunanmuutokset voi tapahtua kun ei ole kokemusta.

  3. Skinit, vastarintaliike, ja samanlaiset ovat kansallismielisiä, ja ano- ei tällaiset sinimustat sionistiset American Renaissanceen kallellaan olevat feikkinationalistit.

    Persut ovat suomalaisten vihollisia kun antavat globalistisen perussuomalaisen eduskuntaryhmän valehdella suomalaisille vuodesta toiseen alpakkamediassa jostain ”nationalismista”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*