Marco de Wit 23 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Useimmat ihmiset ovat niin tyhmiä, etteivät tajua kuinka historian teoriat muokkaavat heidän kaikki poliittiset mielipiteensä. Yksi kaikista vaarallisimmista historian teorioista on sivilisointiteoria.

 

Tämän kolonialistisen teorian mukaan ”sivistyneiden” maiden pitää valloittaa tai ainakin dominoida ”sivistymättömiä” maita.

 

 

Suomessa sivilisointiteoria tarkoittaa käsitystä, että sivistys tulee lännestä. Tuhat vuotta sitten suomalaiset olivat köyhä ja sivistymätön kansa, joka vain tappeli keskenään. Kaiken kukkuraksi venäläiset ryöstivät suomalaisia ja pitivät heitä jatkuvan terrorin vallassa. Suomalaisten onneksi ruotsalaiset toivat sivistyksen lännestä ja satojen vuosien kuluessa vähitellen tekivät Suomesta vauraan ja rauhanomaisen kansan.

 

Tämä kolonialistinen sivilisointiteoria on nimenomaan RKP:n ja nykyään myös mädätetyn Kokoomuksen ajattelumalli. Se oli myös Timo Soinin poliittisen ajattelun perusta. Soini ihan avoimesti selitti, että katolinen kirkko ja ruotsalaiset sivistivät raakalaismaiset suomalaiset.

 

 

 

Myös Halla-aho uskoo lujasti sivilisointiteoriaan. Hän on aina kannattanut länsiblokkia eli sekä EU:ta että varsinkin Natoa. Itse asiassa tämän olisi voinut jo arvata Halla-ahon suomenruotsalaisesta sukutaustasta, jota hän on valheellisesti pimittänyt.

Mielikuva tamperelaisen elementtilähiön harmaudesta politiikan huipulle kivunneesta ihmisestä johtaa harhaan.

Halla-aho polveutuu itsenäisyyttä edeltäneen ajan suomenruotsalaisesta yläluokasta, ja sukutaustansa ansiosta Halla-aholta löytyy useita valmiuksia – kunnianhimosta alkaen – jotka selittävät hänen menestystään yhteiskunnassa. Halla-aho on Ulla-äitinsä puolelta suoraan alenevassa polvessa pappis-, virkamies- ja lääkäriperhettä, jossa on katkeamatta kirjoitettu ylioppilaaksi vuodesta 1738 alkaen, mikä on Suomessa poikkeuksellista. [Itse asiassa ennenkuulumatonta.]

Bergrothien suvun juuret ovat Heeran talossa, joka sijaitsi 1700-luvulla Lohjalla Näkkilän kylässä.

Kun speed metal -bändissä laulanut Halla-aho vuonna 1991 painoi pitkille nuoruuskutreilleen valkolakin, hän edusti perheessään yhdeksättä perättäistä yliopistoon jatkanutta sukupolvea.

Kesäisin Halla-aho viihtyi kunnanlääkäri-isoisänsä Leopold ”Poju” Bergrothin kirjastossa Alajärvellä. …

meillä suvussa on herättänyt ihmetystä ja surua, kun Jussi Halla-ahon puheista on voinut saada sen käsityksen, että hänen perheensä olisi ollut erityisen huono. Näin ei ollut, ei alkuunkaan. (Iltalehti)

 

Ehkä juuri taustastaan johtuen Halla-aho uskoo länsiblokkiin jopa vielä enemmän kuin Soini. Päinvastoin kuin Soini, niin Halla-ahoa ei edes näytä kovasti häiritsevän länsiblokin ajama kulttuurivallankumous. Henkilökohtaisesti hän ei ehkä kovasti pidä länsimaista tulevasta suvakkiaallosta, mutta ei kuitenkaan tosissaan taistele sitä vastaan.

 

Miksi?

 

Koska Halla-aho vihaa Venäjää kuin ruttoa. Hän haluaa ”integroida” Suomen länsiblokkiin. Tämän takia Halla-aho ei juuri suostu edes puhumaan länsimaisesta kulttuurivallankumouksesta tai varsinkaan valtaeliitin imperialistis-monopolistisesta rahakoneesta. (Eli vähimmäisvarantopankki- ja petrodollarijärjestelmän pyörittämästä riistävästä pankkikartellista.)

 

Ei vaikka pankkikartelli uhkaa tuhota koko maailmantalouden ja Suomen siinä mukana!

 

Halla-aho ehkä tajuaa sionistien koordinoiman länsimaisen rahakone- ja kartellitalouden pahuuden varsinkin sen rahoittaessa matu- ja suvakkiaaltoa, mutta pitää sitä silti pikku juttuna Venäjän suunnattoman pahuuden rinnalla. Suomen tehtävänä on auttaa länsiblokkia tuhoamaan Venäjä, vaikka Suomi joutuisikin idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi. Tärkeintä on integroitua länteen aivan kuten suomenruotsalaiset ovat aina vaatineet!

 

Tämän vuoksi Halla-ahon johtamat persut ovat vain kalastelleet ääniä EU- ja euro”kriittisyydellä”, mutta eivät ole suostuneet käyttämään senttiäkään miljoonaomaisuudestaan kampanjoidakseen sen enempää EU:sta kuin edes eurosta eroamisen puolesta. Edes valituskampanjaa EU:n ja euron pahoista puolista ei ole aloitettu.

 

Isäntämaasopimuksesta ja muusta Natoyhteistyöstä eroamista ei voi tietysti ajatellakaan! Sekä amerikkalaisten riistopankkiirien että sotilaiden pitää saada harjoitella kolonialistisia projektejaan myös Suomessa!

 

 

Persujen useimmat jäsenet ovat niin tyhmiä, etteivät tajua edes EU-kriittisyyden ja -vastaisuuden eroa.  Se on aivan yhtä älytön kuin raiskauskriittisyyden ja raiskausvastaisuuden ero. Näin Halla-aho on saanut persut käytännössä tukemaan Suomen EU-jäsenyyttä. Siis vaikka integraatio vain kiihtyy Brexitin myötä!

 

Puheenjohtajavaalien aikana 2017 Halla-aho tietysti valehteli, että aikoo aktiivisesti ajaa EU- ja euroeroa.

 

Perussuomalaisten johtoon pyrkivä Jussi Halla-aho sanoo, että hän ajaisi aktiivisesti Suomen eroa eurosta ja koko EU:sta, jos hänet valitaan puheenjohtajaksi. (Maaseudun Tulevaisuus)

 

Puheenjohtajaksi päästyään hän välittömästi käänsi kelkkansa, alkoi potkimaan etnoja ulos ja liittoutui sekä pridettäjien, natottajien että eurostoliiton kannattajien kanssa. EU- ja euroero ei ollut koskaan ”ajankohtainen” eikä sitä pidä EDES valmistella Fixit-kampanjoilla. Edes euron vastaiseen kampanjaan ei ole aikaa. Edes euron huonoista puolista kertomiseen ei voi käyttää senttiäkään rahaa.

 

Kertoo aika paljon persujen tasosta, että tällainen törkeä huijaus on mennyt täysin läpi kansallismielisiksi itseään kutsuvien keskuudessa.

 

 

Nyt sitten nämä ”kansallismieliset” fanittavat Riikka Purraa haluten hänet puheenjohtajaksi. Siis siitä huolimatta, että tämä on vieläkin länsimyönteisempi kuin Soini ja Halla-aho! Purralla on kova suvakkitausta. Hän on myös käytännössä ruotsinkielinen ja asuu Kirkkonummella bättre folken asuinalueella. Purra on fanaattisesti puolustanut pakkoruotsia aina viime aikoihin asti.

 

Onko persujen varapuheenjohtaja Riikka Purra pakkoruotsia kannattanut blondibimbo?

 

Purraa ei haittaa sen enempää kulttuurivallankumous kuin länsimainen kartellitalous. Päinvastoin. Purra ihailee länsiblokkia ja sen nyrkkiä Natoa. Lisäksi hän älyttömällä tavalla näkee länsiblokin ”ihmisoikeuksien puolustajana” islamisaatiota vastaan VAIKKA nimenomaan Amerikka ja Israel nimenomaan tukevat Saudi-Arabiaa ja muita islamisteja esim. maallistuneita arabivaltioita, kuten Syyriaa vastaan.

 

Miksi?

 

Koska hän matkii Halla-ahoa ja näin myös vihaa Venäjää kuin ruttoa. Niinpä länsiblokkia ja varsinkaan Natoa ei saa liikaa kritisoida, koska se kuitenkin taistelee pahaa Venäjää vastaan. Itse asiassa Suomen pitää liittyä Natoon ja luovuttaa poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen itsenäisyytensä integroitumalla pridettävään ja yhä suvakkimaisempaan länsiblokkiin, koska vain se voi suojella Suomea isolta pahalta Venäjältä.

 

Kaiken kukkuraksi Halla-aho ja Purra ovat niin verenhimoisia sotahulluja, että ovat valmiita tuhoamaan koko Suomen itsenäisyyden ja talouden vain vahingoittaakseen Venäjää. Eikä sekään riitä. Koko Suomi voidaan uhrata! Pari vuotta sitten Venäjähysterian ollessa pahimmillaan parivaljakko meni nimittäin niin pitkälle, että olivat valmiita PIDÄTTÄMÄÄN venäläisiä ja KATKAISEMAAN KOKO ITÄKAUPAN.

 

Ei sillä väliä, että raunioitetaan euron jo valmiiksi myrkyttämä Suomen talous ja pistetään Suomi idän ja lännen taistelutantereeksi nuukattavaksi. Pääasia, että ollaan länsiblokin puolella. Amerikkalaiset kyllä kiittävät sitten kun suomalaiset on nuukattu.

 

Jos et usko Halla-ahon ja Purran olevan näin älyttömiä sotahulluja, niin katsoppa tätä twiittiä:

 

 

Halla-aho ja Purra ovat siis länsiblokin kätyreitä, jotka johtavat Suomessa valeoppositiota. Heitä ei kiinnosta Suomen, vaan länsiblokin pankkiirien ja globalistien etu. Tämän takia kaikki voimat on valjastettu Purran saamiseksi puheenjohtajaksi.

 

Supo ja länsimaiset tiedustelupalvelut tekevät varmasti ylitöitä auttaakseen Purraa kaikin keinoin.

 

 

Tämä jos mikä on ironista. Populistisen suomalaispuolueen puheenjohtajat ovat järjestään globalistisen suomenruotsalaisen eliitin kätyreitä!

 

Toisaalta se ei ole yllätys varsinkaan evoluutiopsykologisesta näkökulmasta. Johtavat globalistit ja niiden suomenruotsalaiset kätyrit ovat älykkäitä ja ovelia, kun taas tavalliset persut yksinkertaisia ja itsepäisiä. Niinpä heitä on helppo ohjata kuin karjaa suoraan teuraalle.

 

Ja tietysti bättre folken naurun saattamana.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 1. ”Äärioikeistolainen” on yksi hyvä leimasana, jolla
  saadaan ihmiset olemaan kiltisti.
  Näin poliitikot voivat sitten tehdä rauhassa kaikenlaista, kuten
  -niputtaa taskuihinsa tyhjästä luotua rahaa
  -verottaa miljardeilla elintärkeää kaasua
  -päästää suomeen massoittain elätettäviä
  -järjestää ”luotettavia vaaleja”
  -allekirjoittaa kymmenien miljardien lainatakuut eurooppaan
  -järjestää suomelle pakotteita
  -tuhota elinkeinot

  Jussi Halla-aho @Halla_aho
  4/4 Erityismaininnan ansaitsee se arvio, että
  perussuomalaisia uhkaa luopumiseni myötä
  radikalisoituminen ja äärioikeistolaistuminen.
  10.11 ap. · 22. kesäk. 2021·Twitter Web App

 2. Bättre folk on huono määritelmä – useimmat suomenruotsalaiset eivät ole vauraita, eivätkä käyttäydy sen mukaisesti. Joka muuta väittää, esitä todisteita.

  Suomenruotsalainen nomenklatura on olemassa – aatelisto jos niin haluaa – siitä tiedetään että se on olemassa ja ylisuuri populaation nähden. Muuta ei juurikaan tiedetä.

 3. Globalistien hallitsema valeoppositio. Lenin tiesi hyvin, että paras tapa hallita oppositiota on johtaa itse oppositiota.

 4. Lopulta ihmisille ei jää kansanmurhassa kuin oman käden oikeus. Jos vainoajat eivät peräänny ja jatkavat suomalaisten vainoamista, voi mahdollisesti tulla rumaa jälkeä. Satanistit eivät tule koskaan antamaan lupaa puolustaa itseään. Ihmisten pitää puolustaa itseään kansanmurhalta ******* ********* *******. Suomalaisille ei mitään oikeutta ja armoa tulla antamaan.

  Alistuvat ja pelkurit suomalaiset saakin hävittää maan päältä, mutta jotkut suomalaiset eivät tule antautumaan. Tämä on ******.

 5. Poliittisen poliisin kannattaa hyvissä ajoin perääntyä, sillä vaikka lähes kaikki suomalaiset miehet ovat säälittäviä pelkureita ja lampaita, kaikki suomalaiset miehet eivät välttämättä ole. Onko henkisesti raukkamainen poliittinen poliisi oikeasti valmis sotaan oikeiden suomalaisten miesten kanssa? Kunhan pohdiskelen mihin poliittinen poliisi on pistämässä päänsä. Heidän kannattaa olla varovaisia vainotessaan, sillä lopulta vainotut ryhtyvät vastarintaan. En usko poliisien olevan valmiita sotaan.

 6. Jussi Halla-aho tullaan esittämään jälkipolville rottamaisena maanpetturina, opportunistina ja pyrkyrinä, joka ei osannut edes hyvin yksinkertaisia matemaattisia laskutoimituksia. Halla-ahon älykkyys on pelkkä myytti jossa ei ole perää. Todellisuudessa Halla-aho on paljon esitettyä tyhmempi ihminen.

  Maanpetturi Halla-aho myy vaikka sukunsa rahasta ja vallasta. Miehen olemattomista kyvyistä kertoo juuri se, että hänen pitää huijata ”menestyäkseen”. Jos Halla-aho olisi oikeasti älykäs, hänen ei tarvitsisi huijata rahaa ja valtaa itselleen.

 7. Kun ihmisille paljastuu vihamielisen ******* eliitin olevan kansanmurhan takana, vihamielinen ******** eliitti voi saada taas kyytiä. Vai luuleeko joku, että satojen miljoonien valkoisten kansanmurha annetaan toiseen kertaan anteeksi? Tämä oli viimeinen kerta kun vihamielinen ************ eliitti tulee saamaan missään valtaa ja rikolliset kansanmurhaajat ja varkaat joutuvat ankarille tuomioille.

 8. Jussi Halla-aho on pettänyt vaimoaan avioliittonsa ulkopuolella ja Halla-ahoa on ollut erittäin helppo sekä kiristää, että lahjoa hänen olemattomien älyllisten kykyjensä ja epärehellisyytensä takia. Halla-aholla on ainakin yksi tiedetty lapsi salasuhteistaan. Kuinka monta salasuhteita on ollut oikeasti ja montako lasta löytyy? Halla-ahon vaimoa kiinnostaa varmasti, sillä avioliiton ulkopuolisia suhteita on ollut useampia. Ukrainassa on varmasti maistunut tiedustelupalvelujen honeypotit Halla-ahon ollessa diplomaattivirassa. Laiton Lehti voisi paljastaa Jussi Halla-ahon vaimolle montako näitä suhteita on ollut ja montako salalasta on oikeasti. Rahaa pöytään niin tietoja varmasti annetaan.

 9. Länsi…Eli osakeyhtiö ja rahaväki, Eli kristinuskon ja Suomen vihollisia. Persujen rivijäsenet ja kannattajat eivät ole vihollisia vaan idiootteja. Länteen emme kuulu, emmekä voi itsenäisenä kanSana kuulua.

  Suomesta tehtiin oy vuonna 1994 – ja rahamiehet oli vallassa ennen sitä, rotschild perusti Suomen markan 1860-luvulla.

  https://mvlehti.net/2015/01/01/isanmaasi-suomi-onkin-yritys-sinun-kotimaasi-on-rekisteroity-yhdysvalloissakin-yritykseksi/

 10. Kokoomus julisti kuntavaalien alla ajavansa Suomea ponnekkaasti Natoon. Yllätys, yllätys kokoomus voitti kuntavaalit. Tähtäin on nyt vuoden 2023 eduskuntavaaleissa, ja seuraavan hallituksen muodostaja on tärkeä. Perinteisesti hallitusneuvotteluja vetää voittajapuolueen puheenjohtaja, jolle on varattu samalla pääministerin salkku. Mikäli Persut voittaisivat vaalit Halla-ahon puheenjohtajana, voisi tie Natoon olla hankalampi huolimatta Halla-ahon natomyönteisyydestä. Itse perussuomalaisissa on nimittäin paljon natokriittisiä tai ainakin natoskeptisiä ja mikäli puolueen kannatus olisi laajaa, olisi Halla-ahon kaikesta huolimatta otettava kentän kanta huomioon. Seuraavan puolentoista vuoden aikana tullaankin näkemään perussuomalaisten hajoaminen, kutistuminen ja treenaantuminen Kokoomuksen sylikoiraksi ja hallituskelpoiseksi pienpuolueeksi.

 11. Tynkkynenkin jo kovasti ehdotteli että persujen pitäisi alkaa kampanjoimaan pakkoruotsiksi ja hakemaan äänestäjiä suomenruotsalaisten keskuudesta.

 12. Huhhuh mikä pläjäys persuvastaista propagandaa. Hyvin kirjoitettu ja vaikuttaakin varmasti uskottavalta, jos on vähääkään sellainen persoona, ettei osaa tai ymmärrä selvitellä asioita omin aivoin. Onneksi löytyy kuitenkin ihmisiä, jotka näkevät tällaisen propagandan läpi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*