Marco de Wit 24 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Syyttäjä vaatii peräti 10 vuoden vankeusrangaistusta demarien tähdelle, Veijo Baltzarille.

 

10 vuotta on niin kova vaatimus, että herää kysymys mitä ihmettä hän on oikein tehnyt? Onko hän oikeasti pyörittänyt jonkinlaista seksiorjabusinesta?

 

Tosin olisi pitänyt arvata jo silloin, kun mustalaiset itse alkoivat pitää välimatkaa Baltzariin. Pitivät häntä riskaabelina sekopäänä, joka vielä joutuu niin suuriin ongelmiin, että häpäisee myös mustalaisten mainetta.

 

Tämä mustalaisten itsensä epäilys ei kuitenkaan feministejä ja demareja hidastanut, jotka alkoivat vain entistä enemmän tukemaan ”monikulttuurista” Baltzaria!

 

Anna-lehti: Baltzar kulki jo vauvana naisten sylistä toiseen

 

Tosin nyt demarit väittävät, ettei heillä ole ollut mitään kontakteja häneen. Tuskin edes tuntevat Baltzaria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Baltzar-rokki

  1. Ei sitä kannata mustalaisten loistavaa mainetta pilata. Mustalaiset ovat niin upeita, älykkäitä, hienoja ja tasapainoisia ihmisiä, jotka eivät varmasti koskaan varasta ja eivät koskaan tee huumekauppaa. Kyllä ovat niin upeita ihmisiä, että voi että. Kyllä täytyy sanoa, että missä me olisimme jos ei olisi tullut mustalaisia Suomeen rikastamaan meitä pari sataa vuotta sitten. Heti alkoivat rikastamaan meitä todella upeasti. Rasistit suomalaiset vielä hirttivät joitakin mustalaisia. Todella törkeästi tehty, kun eivät mustalaiset ole koskaan tehneet mitään pahaa. Aivan ilman syytä rasistit suomalaiset hirttivät joitakin mustalaisia!

  2. VÄHINTÄÄN 10 vuotta. Ja samalla koko tapausta pimitetään ettei poliitikkojen, varsinkin demarijohdon likaiset kuviot siihen liittyen paljastu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*