3 thoughts on “Päivän video: Pakkorokotus

  1. Voin sanoa, että vaikka suurin osa suomalaisista miehistä on pelkkiä raukkamaisia pelkureita, joidenkin suomalaisten pakkorokottamisen yritys voi olla terveydelle haitallista. Vaino kiristyy ja sota lähestyy.

  2. Ja lähde että pistos oli rokote? Markoliini, väitteet ilman faktaa = paskaa. Tai siis herra ”päätoimittaja”.

  3. Kaikkein oikein nimetön. yrittäkää idioottit pysyä kasassa. Tämä oksennus sisältää pelkkiä valheita, ja tätä lukee pieni joukko työttömiä luusereita, jotka vaikeroivat vuokrakasarmeissaan, mutta jotka eivät pysty ensimmäisenkään organisoituun toimintaan. Marsu paraltakin viedään julkaisualusta toisensa jälkeen. Olette siis ainoastaan huvittavia idiootteja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*