Marco de Wit 24 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujen puheenjohtajavaalien ennakkosuosikki Riikka Purran taustasta on paljastunut hälyttäviä asioita. Ainakin vielä pari vuotta sitten hän fanaattisesti kannatti pakkoruotsia.

 

Onko persujen varapuheenjohtaja Riikka Purra pakkoruotsia kannattanut blondibimbo?

 

 

Mikä voisi selittää pakkoruotsin fanaattisen kannattamisen? Ensimmäisenä pitää katsoa Purran menneisyyttä, joka näyttää hyvin punavihreältä. Hänen lapsuuden kodissaan oli Leninin kuva ja Purra pitkään äänesti sekä vihreitä että vasemmistoliittoa.

 

 

Riikka Purran mystinen punavihreä tausta

 

Purra on toki persuissa karistanut punavihreyttään, mutta jäljelle on jäänyt jotain vieläkin vaarallisempaa: Sivilisaatioteoria.

 

Sivilisaatioteorian mukaan sivistys tulee lännestä. Tuhat vuotta sitten suomalaiset olivat köyhä ja sivistymätön kansa, joka vain tappeli keskenään. Kaiken kukkuraksi venäläiset ryöstivät suomalaisia ja pitivät heitä jatkuvan terrorin vallassa. Suomalaisten onneksi ruotsalaiset toivat sivistyksen lännestä ja satojen vuosien kuluessa vähitellen tekivät Suomesta vauraan ja rauhanomaisen kansan.

 

Tämä sivilisaatioteoria on nimenomaan RKP:n ja nykyään myös mädätetyn Kokoomuksen ajattelumalli. Se oli myös Timo Soinin, Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran ajattelumalli. Jos ymmärrät sivilisaatioteorian ja riistoteorian erot, niin ymmärrät tämän kolmikon koko poliittisen ajatusmaailman.

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

Purra sopii valeopposition johtajaksi, koska hän uskoo täysillä sivilisointiteoriaan. Suomalaisista junteista pitää tehdä eurooppalaisia vaikka poliisivaltiolla!

 

Purra sai jo äidinmaidossaan halveksunnan tavallisia suomalaisia kohtaan. Tätä halveksuntaa lisäsi vielä ruotsinkielisyys. Ei ole selvää mistä Pirkkalassa syntynyt ja Tampereella nuoruutensa asunut Purra oppi hyvän ruotsin kielen. Tiedetään vain, että hän oli nuorena harjoittelemassa ruotsinkielisessä päiväkodissa. Nykyään hän asuu ruotsinkielisellä bättre folken asuinalueella Kirkkonummella.

 

Purra on viime aikoina yrittänyt pimittää suomalaishalveksuntaansa sensuroimalla vanhoja kirjoituksiaan. Tässä muutamia esimerkkejä suomalaisten ja heidän perusoikeuksiensa halveksunnasta. Samalla näet Purran logiikan toiminnassa.

 

Ruotsin kielen vastustamistakin leimaa paikoin yliromantisoitu kansanomaisuus – siinä jälleen kerran karu ja kova suomipoika kohtaa fiinin ruotsiherran ja aikoo tällä kertaa voittaa. [Oho!]

En ymmärrä, miksi korkeista standardeista, arvoista, oppineisuudesta, laajasta osaamisesta ja ihanteista pitäisi luopua. [Siis pakkoruotsista.]

Ruotsin kielen opiskelu ei vähennä muiden kielten opiskelua. Mitä enemmän kieliä ihminen osaa, sitä yksinkertaisempaa hänen on oppia niitä lisää. [Nämä kaksi lausetta ovat niin älyttömiä, että Sanna Marinkin jää kakkoseksi.]

Ruotsia kuitenkin inhotaan suuressa määrin. Myös esimerkiksi yliopiston virkamiesruotsi on yksi vihatuimpia kursseja, vaikka osallistujien luulisi olevan heitä, joille oppi on jo aiemmin mennyt perille. En tiedä, mikä vihaan lopulta on syynä – oppiaineen pakollisuuden tuottama mielenkarheus, ruotsinkielisten eliittinen ja korkea asema, vähemmistöoikeudet vai mikä. [Todellinen mysteeri.]

Vähemmistöpolitiikka on kuitenkin merkittävää myös silloin, kun vähemmistö ei ole niin sanotusti ”uhri”. En usko, että ruotsinkielisyys (tai ”ruotsalaisuus”) Suomesta häviäisi, vaikka se menettäisikin asemansa, mutta mielestäni tätä ei tulisi kuitenkaan edesauttaa. Päinvastoin, ruotsinkieliseen vähemmistöön liittyy lukuisia hyvin positiivisia ja kannatettavia seikkoja, joista suomenkielisen enemmistön sietäisi ottaa mallia. Ruotsinkieliset voittavat suomenkieliset esimerkiksi avioliittojen pysyvyydessä, terveydentilassa ja onnellisuudessa.

 

Purra siis sivuuttaa kokonaan sen, että vähemmistöpolitiikka on POSITIIVISTA syrjintää, jossa ruotsinkielisiä suositaan kaikkialla. Miksei Purralle tule mieleen, että ruotsinkielisten menestys johtuu juuri tästä? Toisin sanoen, ruotsinkielisiä jatkuvasti tuetaan samalla, kun suomenkielisiä syrjitään ja potkitaan päähän hyvin monilla tavoilla. Ja nimenomaan ruotsinkielisten toimesta!

 

Ihan kuin Purra ei tajuaisi resurssien olevan niukkoja. Jos ruotsinkielisillä on monenlaisia erioikeuksia ja heidän palvelujen rahoitus on valtavasti suurempi kuin suomenkielisten, niin tämähän on pois suomenkielisiltä. Sama pätee myös talouselämässä, jossa ruotsinkielisiä paapotaan vielä enemmän. Ruotsinkielinen pääoma käytännössä hallitsee Suomea yhdessä globalistien kanssa. Tämän ja valtavasti suuremman varallisuuden takia ruotsinkieliset eivät myöskään kärsi lamasta ollenkaan samalla tavalla kuin suomalaiset. Päinvastoin. Kasinotalous usein hyödyttää ruotsinkielisiä samalla, kun esim. 2008 jälkeinen lama on vienyt suomalaisilta valtavasti rahaa ja synnyttänyt pitkäaikaistyöttömyyttä ja syrjäytyneisyyttä, joka iskee nimenomaan suomalaisiin perheisiin.

 

Kaiken kukkuraksi RKP on vuosikymmenien ajan systemaattisesti ollut avaamassa Suomen rajoja ja synnyttämässä suvakkiaaltoa nimenomaan ruotsinkielisen pääoman rahoittamana. Luonnollisesti näitä matuja ei ole sijoitettu ruotsinkielisille, vaan suomenkielisille alueille. Ruotsinkieliset ovat siis monella tavalla olleet myrkkyä suomalaisille. [Valtakunnanvirasto varmaan nostaa syytteen ja vaati vankeutta tästäkin vihafaktasta.]

 

Huom. On hyvä huomata, että tietysti suomalaisia saa ja pitääkin kritisoida niiden huonoista puolista. Purrassa on kuitenkin se ongelma, että hän oikeasti näkee ruotsinkieliset valtavan positiivisella tavalla. Todellisuudessa RKP on Rasistisen Kansanosan Puolue, joka yhdessä globalistien ja ruotsinkielisen pääoman kanssa matuttaa ja kansanmurhaa Suomen. Purra ei halua ymmärtää tätä, koska hänellä on niin mukavia ruotsinkielisiä kavereita. Purraa ei edes oikeasti kiinnosta ketkä suomalaisia oikein riistävät.

 

Suomalaiset ovat kuin hobbiitteja, joilla on perushyvä, mutta ikävän naivi luonne, jonka takia heidät on helppo alistaa ja riistää varsinkin ruotsinkielisen eliitin toimesta. Purra ei tästä välitä, koska elää keskellä bättre folken aluetta Kirkkonummella!

 

Juuri tämän takia Purra halutaankin puolueen johtoon. Purra takaa, että persut pysyvät globalistisena puolueena. Etnosuomalaisten ja perinteisten perhearvojen puolustaminen julistetaan ”öyhötykseksi” ja puolue tehdään ”salonkikelpoiseksi”. Puolueeseen saadaan myös ”parempaa väkeä”. Näin persuista Purran johdolla tulee hallituspuolue, joka kelpaa myös globalistiselle kokoomukselle.

 

Näin sitten oikeistohallitus pystyy pankkikriisin tullessa pelastamaan pankit ja leikkaamaan suomalaisilta. Tämä tietysti hajottaa persut aivan kuten kävi viime hallituskaudellakin. Tämä ei kuitenkaan Purraa haittaa, koska hänen tehtävänään on viedä Suomi Natoon ja yhä syvemmälle pankkikartelliin ja länsiblokkiin. Palkkioksi hän tulee sitten saamaan mahtavan hillotolpan ja – mikä tärkeintä – ruotsinkielisten kaveriensa ja naapureidensa hyväksynnän.

 

Yksi asia on varma. Veikko Vennamo pyörii haudassaan.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Riikka Purra: Suomenruotsalaisten pakkosivistettävä suomalaiset juntit

 1. Ei ole muuta tapaa nähdä suomalaiset kuin riistoteorian kautta. Kaikki muu on valheellista oman kansansa vihaamista. Suomalaiset ovat aina olleet rauhallinen ja sivistynyt kansa, jolla on aina ollut oma suomalais-ugrilainen kulttuuri, uskonto, kieli ja hienot paikallisyhteisöt! Ruotsalaiset ovat aina olleet pahimpia vihollisiamme, jotka veivät meitä orjiksi ja käyttivät meitä tykinruokanaan sodissaan! Ruotsalaiset ovat olleet venäläisiäkin kuvottavampia ihmisiä!

 2. Kyllähän kaikille on jo selvää että Persut ovat oligarkkien rahoittama- ja valttapitävien käskyttämä puolue. Se kerää Suomesta soraäänet ja sen jälkeen se vaientaa ne kuoliaiksi. Ja kun katsoo noita puolueessa valtaapitäviä, niin jo *********** kertovat mistä ********** on kyse.

  Yksin ********** ****** paljastaa paljon. Niiden kasvojen lihaksisto on erilainen kuin suomalaisilla. Ja siksi kun ne nauraa niin niiden takahampaatkin näkyvät sivusta. Aina ei tarvitse katsoa ******* tai hiusrajaa saati sitten ***********. Tai puuttuvia poskipäitä.

 3. Suomalaiset tulevat valtaamaan esi-isiensä maan pohjois-Ruotsin ja sen jälkeen koko Ruotsin kun Ruotsi muuttuu kalifaatiksi. Tulevaisuudessa on vain pyhää sotaa.

  Juuri länsi itse mädätti tsaarin Venäjän ja sen sivistyksen. Sen jälkeen samat koronkiskurit mädättivät lännen.

  Suomalaiset ollaan kansanmurhaamassa ja hävittämässä sukupuuttoon. Meillä on vain yksi pieni kansa ja yksi kotimaa! Vaikka on kirottu maailman vaikein kansa, niin se on kuitenkin meidän oma suomalainen kansamme!

  Suomalaisten pitää kaivaa esi-isiensä viha esille jostain sieltä todella syvältä missä se vielä on. Suomalaisten pitää oppia vihaamaan vääryyttä ja pahuutta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*