Free speech 24 kesäkuun, 2021

 

 

On kaksi tapaa nähdä Suomen kansa ja sen historia: Riistoteoria ja sivilisointiteoria. Se kumpaan teoriaan uskot määrää lähes kaikki poliittiset mielipiteesi.

 

SIVILISOINTITEORIA

Sivilisointiteoria on kolonialistien kannattama. Sen mukaan sivistys tulee lännestä. Tuhat vuotta sitten suomalaiset olivat köyhä ja sivistymätön kansa, joka vain tappeli keskenään. Kaiken kukkuraksi venäläiset ryöstivät suomalaisia ja pitivät heitä jatkuvan terrorin vallassa.

 

Suomalaisten onneksi ruotsalaiset toivat sivistyksen lännestä ja satojen vuosien kuluessa vähitellen tekivät suomalaisista metsäläisistä sivistyneen, vauraan ja rauhanomaisen kansan. Tätä länsimaista sivistystä kuitenkin koko ajan uhkasivat venäläiset barbaarit.

 

Vain länsimaiden tuella Suomi sai itsenäisyytensä ja ruotsinkielisen talouselämän johdolla Suomesta tuli vauras kansa. Suomi pystyy estämään Venäjän hyökkäykset ja pysymään itsenäisenä ja vauraana kansana vain länsimaiden eli Amerikan ja EU:n tuella. Suomen on integroiduttava osaksi EU:ta, Natoa ja ennenkaikkea länsimaista taloutta eli vähimmäisvaranto- ja petrodollarijärjestelmää. Näin selviydytään sekä Venäjän uhasta että lamakausista. Jos pankkikriisi tulee, niin on seisottava yhteisenä rintamana muiden maiden kanssa ja pidettävä pankkeja ja taloutta pystyssä pankkituella ja leikkauksilla.

 

RIISTOTEORIA

Riistoteoria näkee asiat päinvastoin. Sen mukaan Suomi oli tuhat vuotta sitten suhteellisen korkeasti sivistynyt rauhanomainen maa, jossa suomalaisilla heimoilla ja yksilöillä oli suhteellisen suuri vapaus.

 

Suomalaisten vaurautta ja vapautta kuitenkin uhkasi sekä lännen viikingit että idän venäläiset. Itse asiassa Suomesta tuli idän ja lännen taistelutanner. Näin Suomi joutui vuorotellen Ruotsin ja Venäjän siirtomaaksi valtavan riiston alle. Suomi oli Euroopan köyhin maa, koska se oli riistetyin maa.

 

Vielä 1866-68 Suomessa oli valtava nälänhätä, jossa suuri osa suomalaisista kuoli. Ainoastaan kansallismielisten nuorsuomalaisten nousu pelasti Suomen pelaamalla ruotsalaisia ja venäläisiä toisiaan vastaan. Nuorsuomalaiset kehittivät sekä suomalaisten kansallistuntoa että vapauttivat taloutta monopoleista ja kartelleista.

 

Nuorsuomalaisten johtama valkoinen Suomi tuhosi sosialistit ja muut maanpetturit vapaussodassa. Samalla sinivalkoinen pääoma alkoi dominoimaan taloutta syrjäyttäen ruotsinkielistä pääomaa. Niinpä 1920- ja 30-luvuilla Suomi koki valtavan taloudellisen kasvun ja todellisen itsenäisyyden. Suomella oli myös voimakas kultakanta, joten se ei ollut kovin riippuvainen länsimaisen monopolistisen rahakoneen (Fed) ja pankkikartellin luoneista waspeista (Morganit ja Rockefellerit) ja juutalaisista (Rothschildit) pankkiirisuvuista.

 

1930-luvun lopulla Suomi kuitenkin jälleen joutui suurvaltojen pelinappulaksi, kun Saksa antoi Suomen Neuvostoliiton etupiiriin. Suomi pisti vastaan talvisodassa, mutta waspien ja juutalaisen eliitin johtamat länsimaat eivät suostuneet julistamaan sotaa Neuvostoliitolle ja tulemaan Suomen avuksi. Päinvastoin. Länsimaatkin luovuttivat Suomen Neuvostoliiton etupiiriin.

 

Toisen maailmansodan jälkeen Paasikivi ja Kekkonen pystyivät kuitenkin juuri ja juuri pitämään Suomen suht itsenäisenä ja puolueettomana pelaamalla itää ja länttä toisiaan vastaan. Kekkonen tuki sinivalkoista pääomaa ja piti ruotsinkielisen pääoman kurissa myös uusilla valtion yrityksillä. Pankkitoimintaa säädeltiin kovalla kädellä, koska Kekkonen tajusi vähimmäisvarantopankkijärjestelmän olevan eliitin rahakone, joka kaiken kukkuraksi uhkasi kaataa koko talouden. Samalla Kekkonen myös piti huolen, että Suomi pysyy suomalaisena eikä avaa rajojaan Ruotsin tavoin. 1980-luvulle tultaessa Suomesta oli tullut moderni ja rikas maa.

 

1990-luvun alussa Neuvostoliiton romahduttua Koiviston konklaavi yhdessä Sauli Niinistön, Paavo Lipposen ja Esko Ahon kanssa auttoi ruotsinkielistä pääomaa kaappaamaan sinivalkoisen pääoman. Tämän jälkeen Suomi oli sitten helppo liittää osaksi EU:ta sekä Amerikan ja sionistien johtamaa vähimmäisvarantopankki- ja petrodollarijärjestelmää. Samalla globalistiset suuryritykset saivat haltuunsa sekä suomalaisen teollisuuden että median. Käytännössä Suomesta tuli 90-luvun loppuun mennessä Amerikan ja sionistien taloudellinen siirtomaa.

 

Koiviston konklaavilla oli kuitenkin ongelma: Suomalainen kansallistunto, joka jarrutti globalisaatiota. Tämän vuoksi salaliittolaiset täysin laittomalla julistusmenetelmällä tappoivat markan ja ottivat käyttöön riistoraha euron, joka liitti Suomen tiiviisti pankkikartelliin ja sitä tukevaan EU:n velkaunioniin romahduttaen Suomen talouden ja aikaansaaden tähän päivään asti kestäneen talouslaman.

 

Kaiken kukkuraksi Suomi on samalla yhä tiiviimmin liitetty osaksi EU:n poliittistakin velkaunionia. Suomi takaa nyt EU:n velkoja sekä EU:n keskuspankin että EU:n poliittisen koneiston kautta.

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, vaan samalla Suomi käytännössä liitettiin pitkälti osaksi pankkiirien nyrkkiä, Natoa ja idänkauppa tuhottiin. Yksikään muu maa ei ole näin totaalisesti suostunut alistumaan länsiblokin siirtomaaksi ja tuhoamaan omaa talouttaan.

 

Globalisteilla on kuitenkin edelleen sama ongelma: Suomalainen kansallistunto, joka seuraavan pankkikriisin aikana saattaa saada Suomen eroamaan EU:sta, eurosta ja jopa länsimaisesta kartelli- ja riistotaloudesta. Niinpä Suomen poliittinen eliitti yhdessä monikansallisten yritysten ja valtamedian kanssa on tuonut myös Suomeen kulttuurivallankumouksen, jossa sensuurilla ja multikultilla pyritään demonisoimaan kaikki perinteiset arvot mukaanlukien kansallistunto. Globalisaatiota on vielä nopeutettu sekä sionistien organisoimalla matuaallolla että ilmastonmuutos- ja virushysterialla, jotta Suomi saataisiin nopeasti osaksi pankkiirien johtamaa globalistista poliisivaltiota.

 

Riistoteoria siis näkee, että pahuus tulee sekä lännestä että idästä. Idästä tuleva pahuus on kuitenkin pysäytetty, kun samalla ovet on täysin aukaistu länteen, josta nyt tulee valtavasti pahuutta. Se on nimenomaan Amerikka, EU ja sionistit, jotka ovat eliitin monopolistisen rahakoneen ja sen johtaman kartellitalouden takana. Ja se on nimenomaan tämä läntinen valtaeliitti, joka käyttää tuota rahakonetta pakottaakseen länsimaat yhtä syvempään taloudelliseen ja poliittiseen integraatioon, jotta niiden monopolistista rahakonetta voitaisiin tukea suunnattomilla pankkituilla.

 

Tätä integraatioprosessia kuitenkin hidastavat perinteiset arvot ja varsinkin kansallistunne. Tämän takia valtaeliitin rahakone ja sen johtamat globalistiset suuryritykset nimenomaan rahoittavat ja tukevat kulttuurivallankumousta eli multikulttia, matuaaltoa sekä ilmastonmuutos- ja virushysteriaa, jotta voisivat luoda globalistisen poliisivaltion jo ennen seuraavaa suurta talouslamaa. Laman aikana kansalaiset voivat siis herätä, kuten kävi 1920- ja varsinkin 1930-luvulla.

 

Riistoteoria on siis hyvin yksinkertainen: Nykyään pahuus tulee Suomeen nimenomaan lännestä. Suomen ei pidä luottaa sen enempää itään kuin länteenkään, vaan seisottava omilla jaloillaan poliittisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti itsenäisenä kansana.

 

Riisto vs. Sivilisointiteoria

Historiankäsitys vaikuttaa aina yksilön mielipiteisiin, vaikka sitä ei itse tajuaisikaan. Jos uskot riistoteoriaan, niin haluat Suomen pysyvän itsenäisenä ja vapaana kansana (Sveitsin malli). Vastustat euroa ja pankkikartellia. Näet koko yhteiskunnan muutamien globalististen suurpankkien ja suuryritysten, kuten muutamien lääketehtaiden sekä media- ja teknojättien temmellyskenttänä.

 

Riistoteoriaan uskova vastustaa myös suomalaisilta leikkaamista, koska talous kyllä saadaan valtavaan nousuun, jos monopolit ja kartellit tuhotaan. Rahaa kyllä riittää suomalaisille, kunhan otetaan valta kansalaisia riistävältä eliitiltä. Tämä voidaan tehdä esim. väliaikaisesti kansallistamalla ja pilkkomalla pankit ja niiden rahoittamat monet globalistiset suuryritykset, kuten valtamedian. Niinpä ehdottomasti vaadit mahdollisimman nopeaa eroa EU:sta, eurosta, Natoyhteistyöstä ja BIS:tä eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä.

 

Jos taas uskot sivistämisteoriaan, niin sinulla ei ole mitään kiirettä erota näistä järjestöistä. Päinvastoin. Voit jopa haluta entistä syvemmälle Natoon. Haluat vain muuttaa EU:n ”tehokkaammiksi”. Kulttuurivallankumouksessa on ylilyöntejä, mutta ei se ole niin kauhean vakavaa, koska suvaitsevaisuutta pitääkin levittää. Sossut haluavat vain ihmisten parasta. Mitään laajamittaista lapsikauppaa ei tapahtu. Muutenkin on turhaa puhua aidosta avioliitosta, abortista, sossumafiasta tai homoadoptioista, koska se vain jakaa ihmisiä.

 

Poliittista poliisia ei ole olemassa, vaan poliisit vain tekevät parhaansa palvellakseen ihmisiä. Mitään laajamittaista korruptiota ei ole olemassa. Totuuskomission perustaminen vain jakaisi kansaa.

 

Pankkiirit sionistien johdolla ehkä dominoivat valtamediaa, ajavat sensuurilakeja ja ovat systemaattisesti avanneet rajat kaikkialle paitsi Israeliin, mutta ei siitä kannata puhua. Sitä paitsi eihän natseilla voi olla sananvapautta. Kyllä niitä pitääkin sensuroida.

 

Asiat vain tapahtuvat spontaanisti. Ei ole olemassa mitään vihamielistä läntistä eliittiä ja sen yksityistä monopolistista rahakonetta, joka systemaattisesti rahottaisi sensuuri-, suvakki- ja matuaaltoa.

 

Ei tiedustelupalvelut järjestä false flaggeja. Salaliittoteoriat ovat mielisairaiden juttu. Ei USA ja Israel suinkaan tue Saudi-Arabiaa ja islamistiterroristeja, vaan taistelevat niitä vastaan. Sen tietää lapsikin!

 

Jos uskot sivilisaatioteoriaan, niin laman lääkkeeksi tarjoat vain leikkauksia ja pankkitukia. Lamasta syytät kaikkia muita paitsi systeemiä eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmää. Taloussyklit ovat kestäneet yli 300 vuotta, mutta ne on nyt saatu kansainvälisellä yhteistyöllä pysäytettyä. Maailmantalous on pääpiirteissään kunnossa eikä mitään valtavaa talousromahdusta ole tulossa.

 

Systeemissä ei ole mitään perusvikaa. Eliitti ei riistä ketään, vaan tekee parhaansa kaikkien hyväksi. Systeemiä ei pidä kaataa ja vaihtaa, vaan sitä pitää vain viilata.

 

 

Sivilisointiteorian nimeen vannovat kaikki suuret puolueet persut mukaanlukien. Soini, Halla-aho ja varsinkin Purra uskovat voimakkaasti länsi-integraatioon.

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

Vain yksi mies uskalsi persuissa vaatia Suomelle täyttä itsenäisyyttä: Ano Turtiainen, joka sitten potkittiinkin pois puolueesta.

 

Onneksi Ano on nyt luomassa uutta aitokansallismielistä puoluetta ja kauan kaivattua vaaliliittoa.

 

Pelastaako Ano Turtiainen aitokansallismieliset? Tue myös KAIKKIA uusia puolueita, kuten Sinimustia!

 

 

Mutta mites persut? Jos Purra on osa valeoppositiota, niin mites muut?

 

Ville Tavio on yhtä paha kuin Purra ja vieläpä äärisionisti, joka kannattaa jopa pikkuvauvojen leikkelemistä. Niinpä hän tukee täysillä Purraa.

 

Laiton Lehti ei ainakaan vielä halua antaa nimilistaa, koska puolue-eliitti luultavasti vain kävisi suositeltavien kimppuun. Sitä paitsi jokainen pystyy kyllä itsekin huomaamaan ketkä persuista ovat aitokansallismielisiä tai eivät ainakaan mitään globalistien huoria.

 

Persuissa suurin ongelma on se, että niiden kansanedustajatkin ovat keskimääräistä tyhmempiä. Suurin osa on niin sekaisin, ettei edes tajua riisto- ja sivilisointiteorioiden olemassaoloa. Heidän historiallinen ja yhteiskuntapoliittinen ajattelu on hyvin yksinkertaista, joten globalistien on helppo heitä manipuloida ja ohjailla. Varsinkin, kun taloustieteestä persut eivät ymmärrä yhtään mitään. Halla-ahokin ihan ylpeänä videolla 2017 selitti Laittoman Lehden päätoimittajalle Marco de Witille, ettei hänellä ole hajuakaan mikä on vähimmäisvarantopankkijärjestelmä. Vieläkin pahempaa oli, ettei Halla-ahoa niin ”monimutkaiset” asiat edes kiinnosta.  Tämän vuoksi on tärkeää, että tavalliset persut myös opettavat ja valistavat edustajiaan. Monilla persuilla on kansallismieliset vaistot, jotka on vihdoin saatava puolustamaan Suomen kansaa.

 

Nyrkkisääntönä on, ettei kannata äänestää ketään, jota valtamedia ja puolueen valtaeliitti promoaa. Tärkeintä onkin alusta asti kannustaa aitokansallismielisiä lähtemään ehdokkaaksi. Useampi ehdokas olisi myös siinä mielessä hyväksi, että se hajoittaisi puolueen eliitin pasmoja. Hyvällä tuurilla joku aitokansallismielinen voisi päästä puheenjohtajaksi tai ainakin saada suuren äänisaaliin.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Riisto- vs. sivilisointiteoria määrää ajattelusi. Jakaa myös persut kahtia!

 1. Ei Perussuomalaisissa ole yhtään rehellistä ja oman valkoisen kansan puolella olevaa. Pelkkiä korruptoituneita maanpettureita ja raukkamaisia pelkureita joka ikinen persu.

 2. Voi Jeesus mitä paikkaansa pitämätöntä paskaa taas koko artikkeli. Ilmeisesti uskotte, että maakin on litteä ja että Elvis elää. Toisaalta sopii tälle Päätön Lehti julkaisulle.

 3. Ei euro itsessään ole aiheuttanut lamaa vaan koska se on fiat-raha eli tyhjästä luotu katteeton (poliittinen) raha ja yhdessä osittaiskassavarantojärjestelmän kanssa valtio voi lisätä menoja halvan rahan eli velan avulla.

  Suomessa onkin julkinen sektori kasvanut massiivisesti euroaikana vaikka talouskasvua ei ole ollut 14 vuoteen.

  Joka kolmas palkkaeuro maksetaan julkisella sektorilla.

  Särähtää aina korvaan myös väite, että Suomessa olisi tehty leikkauksia. Asia on päinvastoin. Menoja lisätään jatkuvasti.

  Palkat nousivat Suomessa molempien lamojen aikana.

Comments are closed.