Marco de Wit 25 kesäkuun, 2021

 

Laiton Lehti kertoi aiemmin kuinka Elokapinan perustaja ja johtaja Roger Hallam sanoi heidän kapinansa vielä synnyttävän ruumiita.

 

Elokapinan perustaja: Jotkut tulevat kuolemaan tässä kapinassa

 

Monet ovat kuitenkin vähätelleet Hallamin lausuntoja. Kuulemma hän vain tarkoitti, että viattomia Elokapinan jäseniä tullaan tappamaan poliisin toimesta.

 

Onneksi Hallam on suorapuheinen mies, joka ei pimitä mielipiteitään.

 

Jo viime vuonna Hallam suoraan sanoi, että Elokapinan pitää alkaa ampumaan pahimpia ”ilmastorikollisia”.

 

Lisäksi lievemmät ilmastorikolliset on asetettava kansantuomioistuimeen, jossa heille on langetettava kovat rangaistukset.

 

 

Kuvassa linkki Daily Mailin juttuun

 

 

 

 

5 thoughts on “Elokapinan johtaja: ”kansanedustajat ja liikemiehet pitäisi ampua.”

  1. Suvakeille käy heidän johtamassaan kansanmurhassa vielä todella huonosti. Aitokansallismieliset tulevat murskaamaan rikolliset kansanmurhaajat ja maanpetturit. Kuolonuhreja tulee syntymään varmasti molemmin puolin, mutta aitokansallismielisten otteet voivat olla erittäin kovat. Sota on tulossa ja aitokansallismieliset ovat valmiita sotaan. Kansanmurhaajat tullaan murskaamaan erittäin kovin ottein.

  2. Hyvä kun olitte käymässä paikan päällä kapinakeskuksessa.. toivottavasti saatte omia miekkareita toteutettua pian!

  3. Miksi Marco ei osallistunut Elokapinan vastaiseen miakkariin? Toi Panu Huuhtasen sekoilu oli ihan alta riman pelleilyä. Hirveetä myötähäpeää! Nyt Marco vähän meininkiä kehiin ja näytä miten niitä miakkareita pidetään.

  4. Tää britti on vissiin lukenut sen Turnerin päiväkirjat ja ottaa tekstin ihan liian vakavasti. Ratkaisua ongelmii ei ole eikä mitään suunnitelmia tulevaisuudenkaan kannalta, mutta kaikkia pitää vaan tappaa vasemmalta ja oikealta. Ja jostain sitten putkahtaa ihan oikea hieno tulevaisuus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*