5 thoughts on “Päivän kuva: Kuohittu Kolehmainen

  1. Suomessa oli aikoinaan vallan kolmijako joka oli koko maailmankin mittakaavassa edistyksellistä ja demokratian kannalta äärimmäisen tärkeää. Siksi siitä piti päästä eroon ja oikeuslaitoksemme tuli alistaa poliittisen päätöksenteon alle, jotta politikkoja ei voida syyttää rikoksista. Viimeisimpänä Manna Sarinin petokseksi luokiteltavat aamupalajärjestelyt.

    Mutta, koska vallan kolmijaosta piti päästä eroon, Koivisto Manu aloitti muutoksen ja Haloskan aikana siitä päästiin sitten virallisesti eroon. Ja työnimikkeenä oli ”Presidentin valtaoikeuksien kaventaminen”. Samalla kertaa muutettiin perustuslakiamme laittomasti niin että Suomen työvoima ei ollut enää valtion erityisen suojeluksen piirissä. Ei tietenkään, koska suomalaisista pitää tehdä köyhiä.

    Ja jotta suomalaiset eivät aivan kuolisi nälkään ja köyhyyteen, pitää ulkomaalaisten yritysten ostopalvelut lopettaa. KOKONAAN. Ne kun eivät maksa veroja Suomeen vaan vievät voittona verottomina maastamme ulos. Esim. Stora maksoi yksi vuosi 1.5 miljardin voitosta yhteisöveroja ~13 000e !!! Ja Talvivaarasta ei viitsi edes aloittaa.

    Joten, lopettakaa heti näiden yritysten tukeminen: Nordea, Danske, If, Skanska, Vattenfall, Stora Enso, Telia, NCC, Puuilo, Biltema, Rusta, … Hoksaatte kyllä. Ja osannette laskea miten sen jälkeen miljardien verotulot valtion kassaan pienentävät tuloveroprosenttia.

  2. Idiootti se vain kirjoittelee monella eri nimimerkillä tänne mielisairaita mielipiteitään. Säälittävää, naurettavaa, huvittavaa, myötähäpeää aiheuttavaa. Ja luuserit seuraa johtajaansa, kaikki 23.

    1. Kyllä Kolehmainen on kuohittu poliisiylijohtajan virkaan jo Orpon aikana. Tietysti nyt se on pantu vihreiden aikana palvelemaan myös heidän oman asiaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*