Marco de Wit 26 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansakunnan tila:

Suomen kansalle on EU:n elpymispaketti-huijauksen jäljiltä valjennut, että EU:sta on pakko päästä eroon ja siksi kansa järjestääkin EU-eroa tavoittelevan FIXIT-mielenosoituksen. Mutta entä sitten? Mikä on Suomen kohtalo EU:n jälkeen?

Ja onko EU:lle ylipäätään olemassa mitään vaihtoehtoa? Kansakunnan Tila päättää lähteä jälleen isoolle kirkolle osoittaakseen Suomalaisille, että meillä on oikeasti mahdollisuus muuttaa maamme suunta.

FINEFTA 2.0

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Kansakunnan tila: FINEFTA-tempaus

  1. Suomessa kansalaisten tulisi mielenosottamisen sijaan itse järjestää kansanäänestys EU:sta, eurosta yms. sillä se on aivan päivänselvää ettei valtio sitä tule ikinä tekemään. Missään korruptoituneen länsiblokin maassaa ei tulla enää ikinä järjestämään kansanäänestyksiä mistään edes kunnallisella tasolla. Suora demokratia on poliitikkojen pahin vihollinen.

    1. Nice idea, mutta totalitaristisessa kommunistivaltiossa saisi äänestää on utopiaa. Eduskuntaan pääsi yksi suoraselkäinen sitten Markku Uuspaavalniemen visiitin.

      Katso totuus rahasta klippi, niin ymärrät ettei pääse pois. The system is rigged. Markku ei tullut valituksi seuravalle kaudelle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*