7 thoughts on “Paluu todellisuuteen: Tiihosen linja. Osa 1

 1. Mitenkä tämä persujen puheenjohtajaäännestys toimii? Voinko esimerkiksi minä ja 10 000 muuta persuihin nyt kuulumatonta jannua liittyä puolueeseen ja mennä äännestämään Tiihosen puheenjohtajaksi?

  1. Kymmenen tuhatta ja yksi ääni

   Äänestys toimii siten, että otetaan yhteyttä johonkin Bidenin mafian alaosastoon ja sovitaan valinnan kauppahinnasta.
   – Esimerkiksi Suomen pääministerin valinta maksaa noin 15 miljardia euroa, mutta onneksi kenenkään ei tarvitse maksa sitä omasta pussistaan. Ja mikä parasta valtiokin saa koko summan velaksi. Tuo raha sitten lähetetään Biden-mafian Italian alaosastolle ja annetaan ääntenlaskijoiden tehdä työnsä rauhassa.

   Perussuomalaisten tapauksessa valinnasta sovitaan mafian Suomen alaosaston kanssa, koska puolue on Suomen «sisäinen asia».

   Varmaan visusti salassa pidettävä asia on puoluekokoukseen osallistuvien henkilöiden jäsenyysprofiilit.
   – Itseäni kiinnostaa tietää kuinka moni ja milloin on liittynyt jäseneksi.
   – Onko tapahtunut äkillisiä jäsenmäärän lisäyksiä, jolloin suvakit ovat suurin joukoin liittyneet puolueeseen.
   – Erityistarkastelun kohteena jäsenprofiilit myös edellisiltä vuosilta, sen havaitsemiseksi onko profiileissa eroja, jotka ovat teoreettisesti mahdottomia. — Tiedättehän: osaahan se mehiläinenkin lentää, niin miksi persuihin ei sitten voisi liittyä «takautuvasti».

   Mafian lähin asiamies on helppo löytää. Heitä on joka kaupungissa ja konttorit on merkitty näkyvästi pride-väreillä.

   Ota vaan reilusti yhteyttä mafiaan ja kysy heiltä miten toimia ja sinulla on oikotie aivan puolueen johtopaikoille.

  2. Mahdollisesti ehdit vielä jäseneksi, jolloin pääset äänestämään. Timo Soinissa oli se hyvä puoli, että hän järjesti puolueeseen suoran demokratian. Jokaisella jäsenellä siis yksi ääni, jolla pääsee valitsemaan puoluejohtajan. Muissa suurissa puolueissa näin ei ole.

 2. Riittääkö persujen älykkyys valitsemaan Ossi Tiihonen johtamaan muuten tuhoon tuomittu puolue TOTUUDEN tielle?

  Pahoin pelkään ettei riitä…

 3. Tiihonen on oikea perisuomalainen mies, joka on jätetty puolueessa rauhaan toistaseksi varmaan siksi kun ei ole ollut missään näkyvässä asemassa ja sen vuoksi hänellä voi olla vaikeaa myös pärjätä kisassa varsinkin kun persujen puolue-eliitti on varmasti pedannut paikat muille.

 4. Ja holokastinkin ********* tekivät tosiasiassa *******, polttamalla sekarotuiset pois koska eivät huolineet heitä Israeliin. Tämän rikoksensa he ovat saaneet valkolaisten syyksi valheilla ja asioiden salailulla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*