Marco de Wit 26 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia antaa yleensä sen vaikutelman, että suomalaiset olisivat rikkaita ja siksi heidän pitäisi syytää rahaa EU-tukipakettien kautta Etelä-Eurooppaan.

 

Todellisuudessa Etelä-Euroopassa ihmisten varallisuus on usein paljon suurempaa kuin Suomessa. Etelä-Euroopassa myös usein kierretään veroja ja pyöritetään pimeitä busineksia, jotka sitten myös kartuttavat varallisuutta.

 

Suomalaiset ovat niin naiveja, etteivät tajua olevansa Etelä-Euroopan lypsylehmiä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Suomalaiset oikeasti köyhiä

  1. Eu on sosialistinen projekti jolla on epäonnistunut yhteisvalutta euro joka on tullut suomalaisille todella kalliiksi. Talous voidaan korjata palaamalla omaan rahaan markkaan, mutta maahanmuuton ongelmia ei voi korjata jos otamme liikaa vieraista kuluutteista ihmisiä joilla ei ole aikomustakaan muuttaa tapoja.

  2. Suomen ja suomalaisten varllisuuden järjestelmällinen tuhoaminen aloitettiin Mauno Koiviston johdolla. Sen jälkeen tuli Haloska ja Ahtisaatri. Kaikkien tarkoitus oli tuhota Suomi ja valmistella se EU:hun niin että täältä saadaan vietyä suomalaisilla tehdyt voitot sekä maaperän miljardien mineraalit verotta pois.

    Ja se mikä on kaikkein surullisinta, on se että suomalaiset vielä auttaa ulkomaalaisia ryöstämään meitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*