Marco de Wit 26 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Veikko Vennamo ja uransa alussa myös Timo Soini vastustivat suurpääoman valtaa. He korostivat perusongelmana olevan pankkien ja yleenäkin suurpääoman johtaman kartellitalouden.

 

Tämän takia he myös pitivät suht hyvät välit vasemmistoon. Toisaalta he pelkäsivät AY-liikkeen sosialistista puolta, mutta toisaalta he ymmärsivät, että AY-liikkeen perustehtävä on oikea: Suojella työntekijöitä kartellitaloudelta ja varsinkin pankkikartellin synnyttämiltä taloussykleiltä eli noin 10-15 vuoden välein iskeviltä pankkikriiseiltä ja lamakausilta.

 

 

Halla-aho on kuitenkin täysin toista maata. Hän ei välitä kartellitaloudesta tai edes pankkikartellista, vaan päinvastoin on niiden puolella!

 

Miksi?

 

Koska kokee kartellitalouden olevan välttämätön tai ainakin pieni hinta sille, että Nato, Israel ja yleensäkin länsiblokki on sotilaallisesti voimakas ja pystyy pistämään vastaa Venäjälle ja Kiinalle. Halla-aho nimittäin vihaa Venäjää niin paljon, että millään muulla ei ole mitään väliä.

 

Tämän takia Halla-aho ei juuri vastusta pankkikartellin pankkitukia, vaan päinvastoin kannattaa hyvin tiukkaa taloutta (eli pankkeja) tasapainottavaa leikkauspolitiikkaa. Kreikan talouskriisin aikana Halla-aho meni jopa niin pitkälle, että vaati tankkeja kadulle murskaamaan leikkauksia vastustaneet mielenosoittajat!

 

 

Niinpä sitten Halla-aho yhdessä oikean kätensä, eli persujen poliittisen suunnittelijan Riikka Purran kanssa alkoi viemään puoluetta oikealle.

 

Tästä on myös se ”hyöty”, että näin pääsee helpommin hallitukseen yhdessä Kokoomuksen kanssa. Halla-aho ja Purra haaveilevat hallitusyhteistyöstä, jossa Suomi liitetään Natoon samalla kun budjetti ”tasapainoitetaan” massiivisilla leikkauksilla.

 

 

Tämä kaikki tietysti tuhoaisi persujen kannatuksen, mutta ei se ole niin vakavaa, koska näin Purra ja Halla-aho pääsevät yhdessä ministereiksi hallitukseen.

 

Kuvio on niin selvä, että siitä puhutaan nykyään avoimesti jopa persuissa.

 

Ja demareissa:

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Traileri: Toimiiko Halla-ahon ja Purran uusi oikeisto- ja leikkaustaktiikka?

 1. Ei ay-liike työntekijöitä suojele vaan ajaa yritykset eli työpaikat maasta kun palkat eivät perustu tuottavuuteen vaan ay-pomojen hatuista vedettyihin hintoihin. 

  Toinen yritystoiminnan sabotoija on korkea verotus.

  Jota Kokoomus hallituskaudellaan nosti yli 50 verotuslajin kohdalla mukaan lukien solidaarisuusvero.

  Puhumattakaan julkisen sektorin kasvattamisesta.

  Että se ”oikeisto”hallituksesta. Sellaista ei ole Suomessa ollut eikä koskaan tule olemaan.

  Eikä leikkauksia tulla tekemään varsinkaan verotuksesta ja sääntelystä…

  Lakien ja asetusten purkulista

  – ay-liikkeen kartelli (tes) 

  – muu työmarkkinasääntely 

  – yrityksen perustamiseen liittyvä sääntely

  – taksisääntely

  – apteekkisääntely

  – joukkoliikenteen sääntely ja tuet

  – yritystuet

  – maataloustuet

  – kauppojen alkoholituotteiden myynnin aikarajoitukset 

  – hintasäännöstely

  – rakennusmääräykset

  – valtion koulutusmonopoli

  – valtion viinanmyynnin monopoli

  – valtion rahapelimonopoli

  – kaavoitusmonopoli

  – valtion rahamonopoli

  – lainsäädännön monopoli

 2. Jussi ei ollut enää hallituskelpoinen ja sai lähteä. Purrasta tulee uusi pj ja pääministeri.
  PS saa vain maltillisen määrän ministeripaikkoja, sitä säädellään vaalien väärennöksillä.
  Purran on oltava EU- ja NATO- myönteinen mutta kiemurreltava kertoessaan kansalle päinvastaista. Palkkioksi tästä puolue saa pitää matu- kritiikkinsä joiden tulos on yhtä kuin huitoisi kirveellä ilmaa.

 3. ”Halla-aho nimittäin vihaa Venäjää niin paljon, että millään muulla ei ole mitään väliä”

  Ei se vihaa Venäjää vaan KAIKKI on teatteria. Samaa teatteria kuin muukin eduskunta. Ossi Tiihonen on myöskin osa samaa teatteria, katso vaikka sen video peejii kisaan. Vaikka Ossi on oikeassa covid-19 bullshitin suhteen, on hän teatterinäytelmän uusin hahmo.

  Sinimustat (siis Tuukka Kuru), partisaani ovat myöskin uusimmat näyttelijät.

 4. Soini kuitenkin oli innoissaan menossa porvarihallituksen takuumieheksi leikkaamaan suomalaisilta, matuttamaan ja pelastamaan pankkeja heti kun oli tarjolla ulkoministerin pesti. Siniset on myös porukkana periaatteiltaankin pikkukokoomus.

 5. Rahaeliitti alkoi ottamaan Ay-liikettä hallintaansa 1945 jälkeen osana Operaatio Gladiota. Kylmän sodan aikaan CIA alkoi korruptoimaan ja ostamaan Ay-liikettä/ammattiliittoja, joka lopetti mielenosoitukset ja lakot. Nykyisin ammattiliittojen johto on rahaeliitin omistuksessa ja moni johtaja on tiedustelupalvelujen resurssi. Kyseessä on aina saman kolikon eri puolet. Rahaeliitti levitti monipuoluejärjestelmän joka puolelle maailmaa mutta niin, että se hallitsee niistä jokaista, sekä hallitsee katuliikkeitä.

  1. Suomessa ay-liike ei ole rahaeliitin omistuksessa vaan on itse rahaeliittiä, jolla on miljardiomaisuus ja on pörssiyhtiö Kojamon suurin omistaja.

 6. Suomessa ay-liike ei ole rahaeliitin omistuksessa vaan on itse rahaeliittiä, jolla on miljardiomaisuus ja on pörssiyhtiö Kojamon suurin omistaja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*