Marco de Wit 27 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Miljardööreillä on valtava ongelma. Jos heillä on vaimo, niin eron tullessa hän tulee saamaan satoja miljoonia tai jopa miljardeja.

 

Tai ainakin tämä on suuri riski. Tuomarista riippuu kuinka monta sataa miljoona tai miljardia tämä pakottaa maksamaan naiselle. Ei auta vaikka olisi avioehto, koska tuomarilla on oikeus ”kohtuullistaa” sitäkin varsinkin, jos nainen on hyvä valehtelemaan ja sepittää olleensa kaltoin kohdeltu.

 

Ei auta, vaikka et olisi edes avioliitossa. Monissa maissa pitkäaikaiset tyttöystävätkin voidaan luokitella ns. common law -puolisoiksi. Yleensä raja menee kahden vuoden suhteessa, mutta jotkut feministituomarit voivat katsoa melkein minkä tahansa pitkäaikaisen seurustelun olevan ”vakiintunut suhde”.

 

Niinpä miljardöörien ei kannata olla minkäänlaisissa suhteissa.

 

Ei auta vaikka olisit vain parin päivän suhteessa. Se voi nimittäin johtaa siihen, että nainen syyttää sinua raiskauksesta tai ”seksuaalisesta ahdistelusta”, joka nykyään määritellään ”vallan epätasapainoksi”. Vaikka olisit kuinka varovainen ja ystävällinen, niin silti sinua voidaan syyttää ja feministituomari voi määrätä sinut vankilaan tai ainakin valtaviin ”korvauksiin”.

 

Miljardöörit ovat yrittäneet suojata itsensä lakimiesarmeijalla, joka laatii sopimuksia kaikesta kanssakäymisestä. Eli jos viet naisen illalliselle, niin sitä edeltää pitkät sopimusneuvottelut. Illallinenkin on nimittäin ”suhde”.

 

 

 

Sopimuksen pitää tietysti myös sisältää tarkka seksisopimus. Muuten olet taatusti syytteessä vääränlaisesta katseesta, vitsistä, kosketuksesta, yms.

 

 

Monet miljardöörit yrittävät ratkaista ongelman käyttämällä escort-eli seuralaispalveluita eli siis korkealuokkaisia prostitutioituja. Varsinkin venäläiset seuralaispalvelufirmat ovat suosiossa, koska nillä on yhteyksiä mafiaan. Näin ne pystyvät takaamaan, ettei niiden tarjoama seuralainen alakin syyttelemään seksuaalisesta ahdistelusta tai väitä seurustelun olevan ”vakiintunutta”.

 

Yleistä on myös, että miljardööri tilaa useamman seuralaisen samaan aikaan. Näin hän pystyy pienentämään syytösten riskiä. Ainahan joku seuralainen voikin juosta johonkin rikkaaseen juutalais- yms. lakitoimistoon selittäämään olevansa kaltoin kohdeltu tai ”vakinainen” seuralainen ja vaatia miljoonia. Lakitoimisto tällöin edustaa häntä ilmaiseksi ja myös takaa, ettei mafia pääse hänen käsiinsä.

 

Niinpä miljardöörin kannattaa aloittaa samanaikainen suhde useamman naisen kanssa. Erityisen tärkeää on aina harjoittaa seksiä samanaikaisesti useamman naisen kanssa. Tällöin yksittäisen naisen on vaikeampi väittää tulleensa ahdistelluksi tai raiskatuksi, koska paikalla oli monia todistajia.

 

 

Jotkut miljardöörit ovat menneet niin pitkälle, että hankkivat seuralaispalvelusta itselleen sekä seuralaisen että mafiayhteyksiä omaavan luotettavan vaimon. Tässä on se hyvä puoli, että vaihtuvien seuralaisten on vaikea väittää olevansa ”vakituinen tyttöystävä”. Niinpä jotkut miljardöörit ottavat jahdilleen mukaan sekä vaimonsa että tyttöystävänsä.

 

 

Jotkut miljardöörit hankkivat jahdilleen useita kauniita työntekijöitä. Näin heidän taustansa voidaan laillisesti tarkistaa ja myös testata heidän älykkyyttä ja ahkeruutta. Tämän jälkeen miljardööri voi sitten valita muutaman parhaimman naistyöntekijän itselleen samanaikaisiksi työttöystäviksi.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Orgiat ainoa vaihtoehto? Onko miljardööreillä useita sopimustyttöystäviä?

  1. Miljardööri kuitenkin itse tukevat tätä tai eivät ainakaan tue toimintaa joka estäisi tai hidastaisi tällaista. Mafian naiset ovat myös käytännössä tiedystelupalveluiden vakoojia.

  2. Ei kai siinä sitten muuta kuin julistaa avoimen kilpailun, jota ei kukaan kuitenkaan koskaan voita.

    Nämä #MulleKans (#MeeToo) on naisetn ihan itsensä käynnistämä hanke jonka seurauksena paljon kunnollisia naisia on joutunut varottavien piiriin. Nimittäin, on varmasti paljon naisia jotka oikeasti haluaisivat perustaa kodin ja perheen mutta ovat tulleet torjutuiksi sen vuoksi että miehet ovat varautuneita mahdollisten syytösten vuoksi. Nykyään sen näkee Suomessa kun 15 vuotta vanhojakin juttuja tuodaan oikeuteen. Mistä kukaan enää siinää vaiheessa löytää todisteita? Ja kun ne fenimisti-tuomarit aina uskoo ”uhrin” kertomusta niin missä on toisen osauolen oikeusturva?

    Mutta joo… Mistä sitten löytää normaalin naisen joka haluaisi perheen ja lapsia? Eikä vain bilettää ja ihkuu ja kaikkeen kivaa jaksuhalien kanssa… Siinäpä kysymys joka määrää koko Suomen kohtalon.

  3. Hyvin monet pahat tytöt menevät aivan mielellään miljardööreille tyttöystäviksi. Käytännössä he kilpailevat siitä kuka saa miljardöörin omakseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*