Marco de Wit 27 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Rokotteiden sivuvaikutukset eli sairastumiset ja kuolemat ovat vain lisääntyneet, mutta tällaiset keväällä yleiset otsikot ovat kadonneet iltapäivälehdistä. Onkohan käsky tullut?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Valheellinen valtamedia kelpaa torsona foliohattujen lähteeksi, kun otsikko irroitetaan itse uutisesta. Jutussahan oli kysy koronan jälkiseuraumuksista, ei liittinyt rokottamiseen mitenkään. Sehän ei Marco pupun menoa haittaa vaan ”päätoimitetaan” paskaa vanhaan malliin. Lukutaitoisten kannattaa tarkastaa lähteet.

 2. Eikös nuo ole etupäässä siitä kaupunkeja piinaavasta WLAN-verkkojen ja kännykkätukiasmien säteilystä? Mittasin kaupungissa 1.6V/m jännitetasoja kun täälä maalla on 0.06V/m. Melkoinen ero…

  Eikä se jännite yksin ole se syypää, mutta jänniteen magneettivuo vetää puoleensa magneettisia nanopartikkeleita, joita sitten ihmiset hengittävät sisäänsä. Ne ovat niin pieniä että menevät nenästä suoraan hermoratojen välityksellä aivoihin. Ja sielä sitten aiheuttavat kipuja ja ongelmia kun WLAN:it ja tukiasemat niitä liikuttelevat ja lämmittelemät.

  Siksi meillä on yleinen lääkärien väite että ”jännitteen ei ole todettu aiheuttavan ongelmia ihmisissä”. Niinhän se on. Ei se jännite tai magneettivuo sinällään aiheuta. Vaan se on ne partikkelit jotka sen aiheuttavat. Partikkeleita kun voi olla jopa 40 000kpl/cm3. Eli yhdessä kuutiosenttimetrissä todella paljon.

  Katsokaa BB:n tuottama dokumentti ”There is something in the air” niin ymmärrätte kokonaisuuden paremmin. Ja juuri siksi ei saa asua kaupungeissa eikä lähiöissä.

  1. Ei ole ei. Eikä wlania mitata noin ja noista nanopartikkeleista ei puhu edes hulluimmat salaliittoteoreetikot. Todennäköisesti sinulla on kiistatonta faktaa paskapuheiden todisteeksi?

   1. Et vissiin ymmärrä lukemaasi tai et osaa lukea.

    Mainitsemani ohjelma sisältää professoritason tutkijoiden johtopäätöksen kun he alkoivat ihmetellä miksi kaupungissa olevilla lemmikeillä on samanlaisia sairauksia kuin ihmisillä: alzheimeria ja parkinssonia.

    Syyksi paljastuivat nano-luokan partikkelit jotka olivat normaalista veren mukana kulkeutuvista kulmikkaiasta partikkeleista poiketen ensinnäkin kertaluokkaa pienempiä mutta se mikä ne erotti varsinaisesti oli se että ne olivat pyöreitä. Siksi ne riittävän pieninä partikkeleina kulkeutuvat hermoratojen kautta esim. ihmisillä aivojen etulohkoon ja sieltä vaikuttavat lämmetessään, liuetessaan ja magneettivuon täristäessä ihmisen tuntemuksiin. Ja tätähän ne shköyliherkät käytännössä ovat: Ihmisiä joilla on mahgneettisia partikkeleita sellaisissa aivon kohdissa että ne savat aikaan fyysisiä tuntemuksia.

    Jos päästäänkin siihen mielenkiintoiseen seikkaan että näitä nan-partikkeleita ei ole ainoastaanmaanteiden ja sähkölinjojen läheisyydessä. Vaan niitä on vähintään yhtä paljon esim. kerrostalo-asuntoalueilla. Ja sille on looginen selitys: ilmastoinnit. Kerrostalojen ilmastoinnit pölyttävät ympäristöönsä huoneistoista kaiken sen pienen pölyn jonka ne saavat liikkeelle. Ja kulkiessaan kerrostalojen pihamailla ihmiset hengittävät ne sisäänsä. Samoin lapset jotka leikkivät talojen hiekkalaatikoilla. Eli, kerrostaloalueet ovat vähintääkin yhtä myrkyllisiä alueita kuin vilkkaasti liikennöityjen teiden monitaroristeykset.

    Ja mitä mittauksiin tulee, niin kyllä mitataan. Voit tietysti mitata magneettivuon tiheyttäkin mutta jännite-ero metrille on paljon kuvaavampi. Mittaus ei tietenkään onnistu tavallisella yleismittarilla koska se ei tunnista kuin 40-60Hz taajuudet. Siihen pitää olla vähän parempi mittari. Onko sinulla? Minulla on.

    Olen ollut tietämättänni onnekas muutettuani maaseudulle 35 vuotta sitten. Olen aina ihmetellyt miten ihmiset kaupungeissa ovat kovin kärsimättömiä ja niillä on usein kiire koko ajan. Ne eivät myöskään osaa rentoutua ja olla vain paikoillaan. Mutta ehkä heissä on jo liikaa magneettisia partikkeleita jotka vaikuttavat jo ihmisen käytökseen. Mitä he pitävät täysin normaalina.

    Tietoon agressiivisesti suhtautuvat usein sisimmässään tietävät sen oikeaksi, mutta totuus sattuu niin paljon että sitä vastaan hyökätään agressiolla.

 3. Loppukesästä/alkusyksystä suomessa on helvetti irti.

  ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET OTTAKO NIITÄ MYRKKYPIIKKEJÄ KEHOONNE!!!

  1. Ei ole. Ihan normaaliin päin ollaan menossa ja loppukesästä/alkusyksystä olet löytänyt jonkun uuden hulluuden mistä panikoida. Mr. Sensuroimaton valhe.

 4. Joo saa nähdä milloin alkaa tulla hermostollisia oireita. Tuttava kertoi, että yhdellä sen tuttava perheessä ollut koronaa ja rokottamisen jälkeen kuulema ’helvetti irronnut’ niin kuin sanoivat.
  Itse valitsin rokottamattomuuden ja olen tyytyväinen valintaani, kävi miten kävi.

 5. Lyhytelokuvan ”vuodelta 1930” nimeltä ”Kuinka Kaapata Maailma”.

  https://vimeo.com/568143963

  Kaappauksen vaiheet ovat:
  1) ”Ota käyttöön aseistettu influenssa”
  2) ”Täytä sanomalehdet ja radio kuolemalla”
  3) ”Sulje kaupat ja kirkot”
  4) ”Käske poliisivoimien tukahduttaa eriävät mielipiteet”
  5) ”Esittele näyttävästi sairaita ja kuolleita”
  6) ”Ruiskuta rokotteita steriloidaksesi työtä vieroksuvat ja eutanisoidaksesi vanhukset”
  7) ”Ihmiset, jotka omistavat pankit, omistavat nyt sairaalat.”
  8) Tämä on heidän suunnitelmansa omistaa SINUT

  Filmissä mainitut ”ihmiset, jotka omistavat pankit”, kuuluvat mm. Rotschildien ja Rockefellereiden pankkiirisukuihin. Toisin kuin useimmat kuvittelevat, keskuspankit eivät juuri luo rahaa eivätkä päätä siitä, mihin se raha menee. Sen sijaan yksityispankit sekä luovat 97% rahasta että päättävät, mihin se 97% menee.
  Nämä yksityiset pankkiirit, etenkin Rotschildit, ohjaavat valtioita ja niitten talouksia siihen suuntaan, mikä tuottaa heille ja heidän pankeilleen eniten rahaa.
  He omistavat tiedotusvälineet, hallitukset ja lääketeollisuuden.

  Siksi suunnitelmaa ollaan toteuttamassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*