Marco de Wit 28 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Persujen puheenjohtajavaalin ennakkosuosikki Riikka Purra on vuosien ajan tehnyt kaikkensa tuhotakseen Fixit-kansanliikkeen pyrkimykset erota eurosta ja EU:sta.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

Mutta miksi? Miksei Purra halua kulkea Nigel Faragen jalanjäljissä eli vaatia kansanäänestystä EU-jäsenyydestä?

 

Miksei Suomi voi tehdä kuten Britannia eli torpata ensin euro ja sitten EU?

 

Yksinkertaista: Riikka Purra haluaa pitää hyvä suhteet RKP:n ja Kokoomuksen ruotsikieliseen eliittiin, joille suora demokratia ja totuuskomissiot ovat kauhistus. Edustuksellinen demokratia on paljon ”vastuullisempaa”.

 

 

Riikka Purra on äärivasemmistolaisesta perheestä, jossa suomalaiset nähtiin barbaareina, joita suvaitsevaiston ja varsinkin ruotsinkielisen sivistyneistön pitää ohjata ja sivistää. Kovalla työllä Purra sitten pääsi ruotsikielisiin piireihin ja nykyään asuu ”bättre folke” asuinalueella Kirkkonummella yhdessä punavihreän toimittajamiehensä kanssa.

 

Vielä 2018 Purra kannatti fanaattisesti pakkoruotsia, mutta alkoi pimittämään punavihreää maailmankatsomustaan päästäkseen 2019 persujen varapuheenjohtajaksi. Hän jopa sensuroi omat kotisivunsa.

 

2019 eduskuntavaaleissa Purra alkoi yhtäkkiä muuttumaan kansallismielisemmäksi, muttei kuitenkaan ihan täysin. Alla muutamia paljastavia vaalikonevastauksia. Varsinkin, jos osaa lukea rivien välistä.

 

 

 

Toisin sanoen Purra uskoo täysillä ilmastonmuutosvalheisiin ja on myös valmis pakottamaan muut vihertyranniaan. Hän vaatii globaaleja toimia, jotka tietysti vähentävät ja tuhoavat kansallista itsemääräämisoikeutta.

 

 

 

Purra on niin äärivihreä, että hyväksyy autoilun rajoittamisen, jos robottiautot ovat turvallisempia. Purraa ei huoleta edes se, että valtio tietysti saisi näin tietää missä ihmiset liikkuvat. Tämä luo täyden poliisivaltion, jossa ihmisten liikkumista rajoitettaisiin luonnonsuojeluun ja ilmastonmuutosteoriaan vetoamalla.

 

 

Purran punavihreys ei näy pelkästään ympäristöasioissa, vaan myös perhearvoissa. Alla olevassa vastauksessaan Purra tuo hieman esiin homoadoptioiden ongelmia, muttei silti suoraan sano vastustavansa niitä. Lisäksi hän selvästi kannattaa homoavioliittoja.

Vennamo ja Soini aikoinaan tekivät persuista perhearvoja puolustavan puolueen, mutta Purra ei puolueen poliittisena suunnittelijana ja varapuheenjohtajana ole suostunut rahoittamaan edes aito avioliitto-kampanjaa. Hän ei myöskään suostu järjestämään mitään kampanjaa edes homoadoptiota tai pridetystä vastaan, vaan päinvastoin joko tukee pridetystä tai on ”välipitämätön”.

Purran asenne on se, että pitää pysyä Overtonin ikkunan sisässä, jotta ei menetetä naisäänestäjiä. Tässä hänen asenteensa on päinvastainen Vennamon ja Soinin kanssa, jotka eivät suostuneet homotuksen pakkosyöttöön liittyvässä kulttuurisodassa antamaan periksi milliäkään.

 

 

 

Purra ei siis ole täysin eri mieltä homotuksen pakkosyötön kanssa.

Tarkka lukija myös huomaa, että Purran vastaukset ovat aina väisteleviä. Tosin näin monet muutkin poliitikot tekevät, mutta Purra väistelee pimittääkseen oman arvopohjansa olevan päinvastainen kuin mitä puolueellaan. Tämä väistely näkyy erityisesti seuraavassa vastauksessa:

 

 

 

Purra selvästi menettää hermonsa. Häntä rasittaa, että joutuu vastaamaan kysymyksiin, jotka saattavat paljastaa hänen oikeat karvansa. Niinpä tässä vastauksessaan Purra käsittämättömällä tavalla aloittaa hyökkäävästi syyttäen erinomaista kysymystä ”typeräksi”.

Kysymys on erinomainen, koska se nimenomaan pakottaa puolisuvakit paljastamaan itsensä. Jokaisen kansallismielisen hälytyskellojen pitäisi soida, jos ei saa kysymykseen suoraa vastausta.

Purra kuitenkin jatkaa väistelyä ja vaihtaa aihetta. Ensinnäkin hän ei puhu sanaakaan uskonnosta. Toiseksi hän teeskentelee, ettei ymmärrä kuinka ”koti, kirkko, isänmaalla” tarkoitetaan nimenomaan PERINTEISIÄ arvoja. Purra on kirkkoon kuulumaton erittäin punavihreän taustan omaava feministi eli ei todellakaan kannata perinteisiä arvoja. Sen verran hän on kuitenkin rehellinen, ettei merkkaa olevansa täysin samaa mieltä koti, kirkko ja isänmaa -arvopohjan kanssa.

 

Kulttuurisodassa yksi kovimmista aseista ovat kansanäänestykset. Homoliitot ja homoadoptiot eivät olisi ikinä menneet läpi kansanäänestyksessä. Jostain syystä Purra ei ole kuitenkaan tässäkään asiassa kannattanut kansanäänestyksiä.

Edes valistuskampanjoita ei Purra suostu järjestämään. Eikä varsinkaan sensuuria ja suvaitsevaisuutta pakkosyöttävää EU:ta vastaan.

 

 

 

Purra ei siis ole täysin eri mieltä EU:n hyödyllisyydestä. Tämä itsessään on hyvin hälyttävää.

Purra on siis vain ”kriittinen” eikä vastusta EU:ta. Itse asiassa, Purra tuntuu ajattelevan, että EU voisi toimia!

Hän ihan oikeasti uskoo, että EU:n pitäisi puuttua asioihin, joihin yksinäinen Suomi ei voi puuttua. Mitä nämä asiat ovat? Purra ei koskaan yksilöi väitettään, vaikka kyse on äärimmäisen tärkeästä asiasta. Nähtävästi hän tarkoittaa ilmastonmuutosvaletta ja ”yhteistä rintamaa” Venäjää vastaan.

Purra on nimittäin yhdessä Halla-ahon kanssa äärinatottaja, joka on valmis tuhoamaan vaikka Suomen talouden vahingoittaakseen Venäjää.

 

 

 

 

Natottaminen yhdessä punavihreän arvopohjan kanssa selittääkin miksi Purran mielestä EU on välttämätön.

 

Krimin miehittäminen on täysin anteeksiantamatonta, mutta kidustuskammioiden pyörittäminen miehitetyssä Guantanamossa, tukikohdat yli sadassa maassa ja islamistien tukeminen Lähi-Idässä eivät ole suuri juttu. Venäjän imperialismi on pahuutta ja Amerikan imperialismi hyvyyttä. Suomi ei voi olla puolueeton, vaan sen pitää sekaantua suurvaltojen kiistoihin. Suomen pitää valita puolensa. EU on välttämätön, koska se on ikäänkuin köyhän miehen Nato.

 

 

 

Purra ei siis ole juuri nyt hakemassa Natoon. Eli ei ainakaan tällä hallituskaudella. Venäjä on kuitenkin niin suunnattoman paha, ettei Suomi voi olla puolueeton, vaan sen pitää tulla yhä enemmän idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi. Jos Suomi nuukataan, niin se on pieni hinta Venäjän pahuuden vastustamisesta.

 

Sitä paitsi Nato-kortilla Purra voi jopa päästä pääministeriksi. Kokoomus päästää persut hallitukseen leikkaamaan, jos persut ovat mukana viemässä Suomen lopullisesti Natoon.

 

Purra on ainakin johdonmukainen. Sveitsin mallisten suorien kansanäänestysten sijasta hän kannattaa edustuksellista demokratiaa, jossa poliitikot sumplivat keskenään suuren pääoman ja lobbariarmeijan manipuloimana. Kansalaiset pitää askel askeleelta pakkosivistää ääripridettävien Naton ja EU:n vihreän suvaitseviksi jäseniksi.

 

 

Lue lisää:

Riisto- vs. sivilisointiteoria määrää ajattelusi. Jakaa myös persut kahtia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Miksi Riikka Purra vastustaa kansanäänestyksiä? Vaalikonevastaukset paljastavat!

 1. Erinomaista etsiväntyötä Marcolta🔍
  Onhan tämä ihan floppi tämä Purra mitä tulee aitokansallismielisyyteen.

 2. Aivan tyypillisiä valtaosan perussuomalaisten kansanedustajien ja puolueen linjan mukasia nykypäivän vaustauksia. Eurosta ei voi erota, Suomen pitää olla EU-pöydässä kriittinen ja EU:n pitäisi muuttua kivemmaksi. Ero ei ole järkevää tai ajankohtanen. Ilmastonmuutos on ongelma, mutta sitä pitäisi torjua globaalilla tasolla, homoliitot on ok, mutta adoptio ei ehkä ole, Nato on positiivinen asia, Suomeen voi tulla vaikka miljoona kiinalaista tai persujen thai-vaimoa, koska ne on hyviä maahanmuuttajia, suomalaisuus ei katso ihonväriä vaan riittää että oppii kielen ja kulttuurin, Israel on kiva, muslimit paha, afrikkalaiset on ihan ok jos ne kristittyjä, mutta me emme juuri usko mihinkään tai olla kristittyjä.

 3. Siksi että nyt on Purran vuoro päästä Hillotolpalle. Ja vähän ajan päästä sitten taas joku toinen.

 4. Ossi Tiihonen on aikamoinen piikki Persujen takalistoissa. Nyt häntä ei voi edes potkia puolueesta pois koska on puheenjohtajaehdokas.

 5. Persut!

  -Olisikohan jo aika herätä todellisuuteen?

  -Sitä todellisuutta teille edustaa Ossi Tiihonen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*