Marco de Wit 28 kesäkuun, 2021

 

Jalkapallon EM-kisat ovat hyvässä vauhdissa.

 

Samalla ne ovat myös dramaattisesti paljastaneet yhden karmean vihafaktan:

 

Länsi-Euroopassa on kansanmurha kiihtymässä. Lähes kaikilla Länsi-Euroopan mailla on useita neekeripelaajia, kun taas useilla Itä-Euroopan mailla ei ole yhtään neekeripelaajia.

 

Tämän näki varsinkin Alankomaiden ja Tsekin välisessä ottelussa.

 

Luonnollisesti valtamedia oli jo etukäteen fanittanut Alankomaita, koska peräti ENEMMISTÖ sen pelaajista on neekereitä. Lisäksi joukkue ja sen kannattajat edistävät kaikenlaisia pride- ja tasa-arvokampanjoita.

 

Tämän vuoksi Ylekin kutsuu Alankomaita väärin Hollanniksi, vaikka kyse on vain yhdestä osavaltiosta. Tämä on yhtä älytöntä kuin jos Suomea kutsuttaisiin Uusimaaksi. Mutta kun Hollanti on niin upean moniarvoinen ja monirotuinen osavaltio, joka pakkosyöttää multikulttia muille osavaltioille.

 

Ja tietysti koko maailmalle. On täysin käsittämätöntä, että alankomaalaiset hyväksyvät jalkapallojoukkueensa koostuvan enimmäkseen neekereistä.

 

Hollannin neekeripelaajia ympyröity

 

Kun Ranskalla oli kerran neekerijoukkue, niin ranskalaiset alkoivat protestoimaan ja näin neekereitä ei enää käytetty niin paljon. Alankomaissa ja varsinkin Hollannissa kansanmurha ja kastraatio on kuitenkin mennyt niin pitkälle, etteivät alankomaalaiset välitä, vaikka koko joukkue koostuisi pelkästään neekereistä.

 

Neekereitä pakkosyötetään jalkapallojoukkueisiin, vaikka niistä ei ole paljon hyötyä muuta kuin kärjessä. Usein neekeri- yms. kehitysmaista tulleet pelaajat ovat yksinkertaisia ja kurittomia heikentäen näin joukkuen taktista ja strategista tasoa. Tämä on nähty usein esim. Ranskan joukkueissa. Amerikassakin koripallo muuttui täysin, kun kentällä enemmistö pelaajista olikin yhtäkkiä slummista tulleita neekereitä. Koripallosta tuli rikollisten gangsta-näytös.

 

Todellisuudessa neekereistä ei ole juuri hyötyä paitsi hyökkääjinä, koska ne ovat lyhyillä matkoilla nopeita. Ei ole sattuma, että Länsi-Afrikan neekerit ovat monopolisoineet huippukisojen 100-metrin kisat. Toisaalta esim. 400- ja varsinkaan 800-metrillä mustilla ei ole enää samanlaista etua. Lisäksi jalkapallo on hyvin monipuolinen peli, jossa tarvitaan paljon älyä, hyvää syöttelyä, yhteistyötä, pääpeliä, jne. jne. Näinollen yksipuolisten neekerilahjakkuuksien käyttö ei yleensä ole hyödyllistä.

 

Suuret – usein juutalaisten ja suurpääoman – omistamien jalkapallojoukkueiden tehtävänä on kuitenkin pakkosyöttää neekeripelaajia valkoiselle yleisölle. Tämä on hyvin systemaattista, koska valkoisia nuoria miehiä on vaikea aivopestä multikulttiin. Niinpä yritetään saada valkoiset miehet hurraamaan neekeripelaajille ottamalla heitä joukkueeseen mahdollisimman paljon. Tämän vuoksi ohjaajat myös näyttävät mielellään neekeripelaajia.

 

Amerikassa tämä neekerien pakkosyöttäminen on ollut yleistä jo kymmeniä vuosia. Amerikkalaisen jalkapallon sääntöjäkin on muutettu stop-go tyyppiseksi, jotta neekereillä olisi enemmän hengähdystaukoja. Lisäksi neekeripelaajat saavat olla vaikka kuinka törkeitä ja rikollisia, niin valtamedia ei välitä. Tästä kaikesta on jo pitkään raportoinut CasteFootball-sivusto.

 

Myös jalkapallossa on yritetty muuttaa sääntöjä neekereitä hyödyttäviksi, mutta se ei ole kunnolla onnistunut, koska FIFA on kansainvälinen järjestö. Varsinkin Aasian maat pistävät vastaan multikultille ja neekerien palvomiselle.

 

Yle ei kuitenkaan luovuta. Se haluaa pakkosyöttää neekereitä suomalaisille. Niinpä Yle tuki fanaattisesti Alankomaita (,jota Yle imperialistisen rasistisesti kutsuu Hollanniksi). Yle jopa ottelua mainostaessaan selitti kuinka ”voittamaton Hollanti tulee jatkamaan maalijuhlia”. Huvittavaa, että otsikko säilyi, vaikka Tsekki rökitti Alankomaat.

 

Voittamaton Hollanti jatkoi maalijuhlia häviämällä Tsekille 0-2.

 

Tsekkiä Yle puolestaan dissasi jatkuvasti, koska se on törkeän rasistisesti PUHDAS valkoinen joukkue. Tsekit luottavat tsekkeihin. Tämä on Ylen mielestä kauheaa. Mitä jos Tsekki voittaa? Tsekki ei ole paljon Suomea suurempi valtio, joten rasistisille suomalaisille miehille saattaa tulla mieleen, että Suomikin voisi pelata vain suomalaisilla.

 

Tsekki juhlii voittoa. Kaikki pelaajat ja huoltomiehet ovat valkoisia.

 

Kroatian tavoin Tsekki on todella hyvä joukkue. Työ on alkanut jo jalkapallonuorista, joita ei taatusti ole paapottu kommunistisella ”kaikki voittaa”-roskalla. Sekä Kroatian että Tsekin pelaajat ovat sekä taitavia että voimakkaita. Tsekki on tunnettu myös rohkean aggressiivisesta pelityylistään, jonka myös Suomi voisi hyvin ottaa omakseen. Mutta eihän se käy, koska se olisi liian ”toksista”. Ainoastaan neekerit saavat olla miehekkäitä, kun taas valkoisten miesten pitää olla herkän ”valveutuneita” ja pridettää joka käänteessä.

 

Tsekki – Alankomaat ottelun loppupuolella Ylen suvakkiselostaja melkein itki, kun Alankomaat oli häviöllä. Sitten suvakkiselostaja alkoi KESKEN PELIN selittää kuinka tärkeätä on olla suvaitsevia ja valveutuneita pelaajia! Hollanti oikeasti voitti, koska se homottaa niin valveutuneesti.

 

Neekereitä palvovia valveutuneita alankomaalaisia

 

Briteissä tämä valveutuminen on mennyt niin pitkälle, että polvistutaan terroristien kunniaksi.

 

Jalkapallon EM-kisoissa neekerijoukkueiden lisäksi polvistuvat myös tuomarit!

 

Kaiken kukkuraksi kisastudiossa on usein nollia kommentoimassa. Alankomaat – Tsekki -ottelussakin paikalla oli jälleen plösö nainen selostamassa. Hän on vakioselostaja, vaikka ei ole koskaan pelannut minuuttiakaan huippujalkapalloa! Nysväävät neitimäiset miehet ja paksut naiset varmaan innostavat nuoria poikia jalkapallon pariin.

 

Miksi plösö nainen kommentoi Ylen kisastudiossa EM-jalkapalloa?

 

Kaikki Ylen toimittajat pitää erottaa. Koko Yle pitää nopeasti lopettaa ja pilkkoa maakunnallisiksi yhtiöiksi. Ehkä sitten saamme vihdoin kunnollista urheiluselostusta!

 

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Valkoinen Tsekki voitti neekerivaltio Alankomaat EM-jalkapalloturnauksessa

 1. A white man – a MAN – does not watch niggers running up and down a pitch.

  Artikkeli on hyvä. Ja monipuolinen.

  1. Voisin ryhtyä ll:n urheiluasiantuntijaksi – olen pelannut kakkos, kolmos, nelos ja vitosdivaria.

   Ongelma on vain se, että heitin telkkarin ulos v 2014. Alpakkamedia on sekin pysyvässä boikotissa. Ja neekereitä en kattele.

   1. Mites huuhkajien neekeriaste? Onko huuhkajien kisat Jo ohi, miten ne pärjäsi?

    Onko Christian Eriksen hengissä?

 2. Siis tämähän on täysin mielisairasta tekstiä, kuinka paljon lukijamäärä on pienentynyt, nyt pieneni yhdellä.

 3. Yle YllättääLesboillaEsityksillä. Kyllä Hollantia hehkutettiin ja kuinka koko kansakunta on joukkueen takana jnejne. Oksettavaa! Nyt sitä sakkia Ylelle vaatimaan koko paskan lakkautusta ja sen Ylensyöneen johtajan **********!! 400 000 euroa tienaa vuodessa + bonukset ni luulis olevan varaa tehdä itselle jotain et olisi edes edustavan näköinen ja mahtuisi tv ruutuun kokonaisena ,kun joskus vaivautuu ihransa sinne raahaamaan.Mene vaikka rasvaimuun!!!

 4. Harmi vain että suvakkien kaikkein eniten vihaamat Puola ja Unkari eivät päässeet jatkoon. Unkari tosin oli lähellä päästä ja tiputtaa Saksan.

 5. Pienen Islannin valkoisten viikinkien hyvä menestys takavuosina oli myös hieno asia, mutta Islanti kuitenkin maana todella suvakkimainen ja joukkue taisi itsekin valittaa ettei heitä saa käyttää minkään rasististen ja syrjivien asioiden ajamiseen.

 6. YLEn jalkapalloselostajan täytyy olla viherkommunistinen hintti tai kehopositiivinen nainen. Kuvitelkaapas etnonationalistinen selostaja…..

 7. Välillä myös kutsutaan koko Iso-Britanniaa Englanniksi, vaikka ainoastaan jalkapallossa Britannia on mukana osina eikä yhtenä unionina.

 8. Yle voi kuitenkin huokasta helpotuksesta sillä se he saavat vielä fanittaa Belgian ja Ranskan tähtineekereitä.

 9. Alankomaalaisilla sentään on oma valtio ja siellä oma virallinen kieli toisin kun flaamilaisilla jotka joutuvat elämään jossakin naurettavassa tekovaltiossa nimeltä Belgia.

  1. ’Flaamin kieli’ on hollantia. Mutta joo, Belgian valtion voisi lopettaa ja jakaa Alankomaille ja Ranskalle.

 10. Ylelle tärkeintä on tappaa kisatunnelma poliittisilla julistuksilla lähetyksessä ja täyttää studio jollakin turhanpäiväsillä liittovirkailijoilla ja femakoilla. Lähempänä puoluekokousta kun urheilujuhlaa propagandatuutin meno.

 11. oon kanssa kiinnittänyt huomiota tuohon jalkapalleilun neekeröitymiseen ja siksi kannatankin juuri Itä-Euroopan joukkueita, koska koostuvat paikallisista valkoisista pelaajista eivätkä edistä sairasta pervoilua.

  Nää valkoset suvakkijalkapalleilijat ansaitsisivat saada strap on:ia hanuriinsa, kun polvistelevat mielisairaille marxilaisille mädätysarvoille.

 12. Neekerit ovat usein käytökseltään ja kyvyiltään hyvin poikkeava kuin valkoinen myös jalkapallossa.

  Esim. Suomen joukkueessa toistaiseksi pelaava Kamara on hyökännyt väkivaltaisesti vastustajan kimppuun ja hän ei osaa laulaa maamme-laulua!

  Kamara ei ole mikään nimi, vaan sian ruhon osa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*