Marco de Wit 29 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

[Lisäys: Monet lukijat varoittavat, että valtakunnansyyttäjä tulee nostamaan syytteen tästä jutusta, jolloin ehdonalaisessa oleva päätoimittaja joutuisi vankilaan. Kiitos varoituksista, mutta on se kumma, jos aletaan sensuroimaan jalkapallonkin faktoja. Loisiminen on loisimista ja loisijat ovat loisia.]

 

 

Jalkapallon Euroopan mestaruuskisat ovat vuosi vuodelta muuttuneet yhä enemmän Afrikan mestaruuskisoiksi.

 

Monet Länsi-Euroopan maat nimittäin huijaavat ottamalla joukkueeseensa kehitysmaalaisia ja varsinkin afrikkalaisia maahanmuuttajia. Tämä on helppoa, koska monissa maissa kansalaisuuden saa vain muutaman vuoden maassaoleskelun jälkeen.

 

Kaikista törkeimmin tätä huijausta tekee Ranska, joka suorastaan houkuttelee pelaajia entisistä siirtomaistaan. Tämä tuo edun, koska näin pelaajapohja tulee satojen miljoonien ihmisten suuruiseksi. Eli kymmen- tai jopa satakertaiseksi moniin rehellisiin Euroopan maihin verrattuna.

 

Valkoinen Tsekki voitti *******valtio Alankomaat EM-jalkapalloturnauksessa

 

Itä-Euroopan maat ovat kuitenkin kieltäytyneet huijaamasta ja pelaavat oman kansansa pelaajilla. Jatkoon päässeistä Itä-Euroopan maista Kroatialla, Tsekillä ja Ukrainalla on lähes täysin kansalliset joukkueet.

 

Rehellisyys ja nationalismi on esimerkiksi Kroatialle periaatekysymys. Siis siitä huolimatta, että sen väkiluku on vain 5 miljoonaa. Eli saman verran kuin Suomella! Tästä huolimatta Kroatia usein menestyy EM- ja MM-kisoissa. Huijausneekerit eivät siis ole mikään menestymisen edellytys.

 

Tämä näkyi myös neljännesvälierissä, kun Kroatia kohtasi väkiluvultaan noin 8 kertaa suuremman Espanjan, jolla on yksi maailman parhaimmista joukkueista. Kroatia lähes voitti Espanjan päästen jatkoajalle asti!

 

Kroatian ja muiden Itä-Euroopan valtioiden kansallismielisyys on todella tärkeä asia, koska ne uskaltavat pistää vastaan globalismille ja pridetykselle!

 

Puola pistää vastaan EM-kisojen pridepropagandalle

 

 

Rehellisen jalkapallon ystäville Espanjan jatkoon pääsy ei kuitenkaan ole suuri ongelma, koska sekin luottaa lähes täysin omaan kansaansa. Espanjalla on kyllä valtavasti neekereitä vaihtomiehinä, mutta siellä valmentajaa ei painosteta ottamaan neekereitä kenttäpelaajiksi. Niinpä neekerit pysyvät vaihtopenkillä. Sama juttu on myös Italiassa.

 

Yleensäkin latinoissa on vielä sen verran miestä, että pelaavat rehellistä, miehekästä ja älykästä jalkapalloa. Etelä-Euroopan maat eivät ole myöskään pridettämässä tai polvistumassa neekeriterroristien kunniaksi.

 

Ranskassa tilanne on päinvastoin. Siellä kansanmurha on jo niin pitkällä, että valmentajan on käytännössä muodostettava joukkue neekereiden ympärille. Tämä on helppoa, koska myös juutalaisten ja suurpääoman omistama valtamedia painostaa neekerien palvontaan.

 

Neekeripelaajien ympärille rakennetaankin suurella rahalla valtavaa kulttia, koska halutaan saada valkoiset miehet hurraamaan neekereille.

 

Ranskalla paljon neekereitä myös puolustuksessa.

 

 

Neekerien tuottama pelillinen hyöty on kuitenkin Ranskalle hyvin kyseenalainen. Neekeritähdet ovat nimittäin erittäin hemmoteltuja ja kurittomia. Niiden ympärille on lähes mahdotonta luoda hyvää ja älykästä peliä, koska neekeritähdet riitelevät keskenään ja haistattelevat sekä valmentajalle että erotuomarille.

 

Peli kyllä sujuu välillä hyvin, mutta heti kun tulee vähän vastoinkäymistä, niin koko pakka hajoaa. Näin kävi myös eilisiltaisessa Ranska-Sveitsi ottelussa.

 

 

Ennen ottelun alkua Yle suitsutti Ranskan neekereitä fantastisina pelaajina. Siis siitä huolimatta, että kaikki tietävät niiden olevan usein yhteistyökyvyttömiä diivoja ja gangstoja. Nähtävästi se kuuluu Ylen toimittajien mukaan asiaan. Itse asiassa Ylen toimittajat ovatkin haltioissaan, että Ranskan pukukopissa kuunnellaan gangstaräppiä!

 

Ranska aloitti pelin hyvin, mutta kun maalia ei syntynytkään, niin sen neekeritähdet alkoivat turhautumaan. Ranskan pelin koheesio katosi ja pelaajista tuli yksityisyrittäjiä. Jokainen neekeri halusi itse ratkaista pelin. Hyökkäykset alkoivat hajoamaan, mutta vielä pahempaa oli, että puolustuksen pakka hajosi usein ihan totaalisesti. Neekeritähdet pelasivat kuin pikkulapset.

 

Aina kun Sveitsi teki maalin, niin nämä neekeri”tähdet” suuttuivat toisilleen ja alkoivat herjaamaan toisiaan. Ei siis minkäänlaista yhteishenkeä. Yhteistyön sijasta neekerit alkoivat loisimaan. Pääsäännöksi tuli vastuun välttely. Aina epäonnistuessaan he syyttivät muita tai esittivät muka loukkaantuneensa.

 

 

Neekeriloiset olivat jo käytännössä valmiita luovuttamaan, mutta sitten saivat onnenpotkun: Sveitsi möhli rangaistuspotkun. Tästä nämä loispelaajat saivat lisää energiaa samaan tapaan, kun jossain neekerikylässä innostutaan jostain ”maagisesta” sattumasta.

 

Uudella energiallaan Ranskan peli alkoi rullaamaan ja lopulta Ranska johti peliä kahdella maalilla. Tällöin neekeritähdet ylpistyivät ja lopettivat jälleen yhteispelin.

 

Nyt jokainen neekeri halusi tehdä maalin. Jälleen pakka hajosi varsinkin puolustuksessa. Näin toisen puoliajan lopulla Sveitsi kavensi pelin tasaksi ja mentiin jatkoajalle. Sekin säilyi tasana ja sitten mentiin rangaistuspotkukilpailuun.

 

Enemmistö Ranskan pelaajista ja vaihtomiehistä on jonkin sortin neekereitä.

 

Sitten Ranskan valmentaja teki massiivisen virheen. Hän laittoi rangaistuspotkukisaan neekeritähtensä!

 

Tässä vaiheessa oli varmaa, että jollakin neekerillä pettäisi hermo.

 

Näin kävikin ja Sveitsi voitti!

 

 

Ranska on nyt pudonnut koko kisoista jo tässä vaiheessa. Keskinäinen syyttely on alkanut Ranskan joukkueessa. Yksi asia on kuitenkin varma: Kukaan ei syytä neekeridiivoja, vaan päinvastoin vaaditaan lisää neekeripelaajia.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Loisivat *******tähdet upottivat Ranskan EM-kisoissa!

  1. Ei neekereiden kulli ole keskimäärin sen isompi kuin valkoistenkaan. Tietysti pornobisnekseen hakeutuu isokulliset. Sama juttu mm. Koripallossa, USA:n mustien keskipituus on hieman lyhyempi kuin valkoisilla, vaikka NBA:sta saattaisi saada toisen kuvan.

  2. Kuukerin nellit ei paljon kiinosta. Äärimmäisen rassea vertailla mies-oletettujen kikkeleitä. Kaikki kikkelit on saman arvoisia, vai ootko joku mf rasse?

 1. Itse en ole jalkapallokisoja enää seurannut juuri siitä syystä, että Euroopan joukkueiden pelaajat ovat muuttuneet muiden maanosien pelaajiksi. Tällöin ei mielestäni enää voi puhua Euroopan mestaruuskisoista. Analyysi tästä pelistä taisi osua kohdalleen. Samanlaisia käytösjatkumoita näillä ei-eurooppalaisilla näkee valitettavan usein muillakin elämänalueilla.

 2. Hienoa nähdä pienet valkoiset maat voittamassa kisoja omilla valkoisilla ihmisillään. Olemme kehittyneet olemaan ja elämään omiemme kanssa. Oman kansan kanssa yhteistyö on myös parhaimmillaan.

  1. Paitsi neekereillä ja arabeilla. Sotivat, riitelevät ja tappelevat keskenään sen minkä kerkeevät.

 3. Meillä oli alakoulussa maantiedon oppikirja. Siinä oli mm. kaksi kuvaa Afrikasta.
  Molemmissa oli mustien ämmien kuvat. Toisessa kuvassa oli kaula venytetty tosi pitkäksi puurenkain ja toisessa oli akan alahuuleen venytetty teevadin kokoinen puukiekko. Kuvien alla luki NEEKEREITÄ.
  Vaadin kirjan kustantajapomolle ehotonta vankeustuomiota jos tuo vielä elää…..

 4. huutista neekereille :DDDD hienoa nähdä että Laiton Lehti vielä porskuttaa. pitääkin alkaa seuraamaan joka päivä.

 5. Marcosta kuoriutuu vielä maan johtava urheilujournalisti, hyvää analysointia ja kuvissa on taktista otetta.
  Toivottavasti näitä tulee lisää!

  Ps. Saksa vs Englanti pelistä kun saisi analyysin

 6. Kerrankin rehellistä jalkapallo journalismia. Tuskin nuo kaikki neekerit edes tajuavat miksi pelaavat näissä maiden välisissä otteluissa. Seurajoukkuepelit tuovat rahaa, jolla saa bling bling, autoja ja pillua valkoisilta naisilta, mutta miksi jaksaa juosta valkoisen maan puolesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*