Marco de Wit 29 kesäkuun, 2021

 

Monet persut ovat jälleen raivoissaan. Miten Laiton Lehti kehtaa kritisoida persujen puheenjohtajakisan ennakkosuosikkia, Riikka Purraa.

 

Mielenkiintoista on, että raivostaan huolimatta jopa kiihkopersut kuitenkin myöntävät Purran olleen vielä vähän aikaa sitten monella tavalla punavihreä fanaattinen pakkoruotsin kannattaja.

 

Ei kuitenkaan hätää.

 

Purra kuulemma pari viikkoa sitten sai valaistuksen. Hän hylkäsi kaikki vanhat ajatuksensa ja kääntyi aitokansallismieliseksi. Tämä selittää myös sen miksi Purra pimittää vanhoja kirjoituksiaan. Eihän sitä voi jättää vanhoja vääriä mielipiteitä näkyville!

 

Luottakaa Purraan. Ei Purralla ole mitään hinkua ministeriksi. Päinvastoin. Hän on muuttunut aitoisänmaalliseksi ja niinpä hän nykyään oikeasti suunnittelee trumpilaista tai ainakin faragelaista kansanliikettä ja Fixit-projektia. Ei hänellä ole mitään hallituskiimaa.

 

Ai jaa? Miksi vuosi sitten Purra sanoi seuraavaa:

 

Kuvassa linkki Turun Sanomien juttuun

 

 

Purran puheet ovat hyvin merkittäviä, koska hän on Halla-ahon suojatti, ensimmäinen varapuheenjohtaja ja persujen ensimmäinen poliittinen suunnittelija. Purran valta käy myös esille Turun Sanomien haastattelussa.

Purra sanoo ymmärtävänsä poliittisia strategioita. Hänen kädenjälkensä näkyy perussuomalaisten linjassa, ohjelmissa ja viestinnässä. Purra on päässyt vaikuttamaan moniin asioihin, koska hän oli ennen kansanedustajaksi valitsemistaan puolueen ensimmäinen poliittinen suunnittelija.

 

Se on nimenomaan Purra, joka kaatoi hyvin alkaneen euro- ja EU-vastaisen Fixit-projektin.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

Purra on myös tehnyt kaikkensa persuissa hiljentääkseen Japanin-mallia kannattavat. Nykyään persuissa hyväksytään enää Kanadan ja Australian mallit, joissa maahan saa tulla paljon koulutettuja ja ahkeria ulkomaalaisia. Siis siitä huolimatta, että tämä on johtanut maahanmuuttoon Kiinasta, Itä-Euroopasta ja Intiasta. Muutamassa vuosikymmenessä valkoiset tulevat olemaan vähemmistö sekä Kanadassa että Australiassa. Tämä ei kuitenkaan Purraa haittaa. Päinvastoin. Maahanmuuttokysymyshän on pääasiassa taloudellinen.

– Me emme vastusta ulkomaalaisia. Meidän syy kritisoida tietynlaista maahanmuuttoa on pääasiassa taloudellinen. Se tulee Suomelle kalliiksi. Suomelle hyödyllistä maahanmuuttoa ei ole tarpeen kritisoida.

 

Johtaako Halla-ahon suosittelema Kanadan malli kansanmurhaan?

 

Osasyy taloudellisen maahanmuuton kannustamiseen on siinä, että Purra haluaa ministeriksi. Se tietysti edellyttää Kokoomuksen hyväksyntää eli kaiken etnoilun sekä EU/euro-vastaisuuden hylkäämistä.

Hallitusvastuusta puhutaan jo perussuomalaisten johdon kesken, vaikka eduskuntavaaleihin on vielä yli kolme vuotta, jos nykyinen hallitus istuu kautensa loppuun asti.

– Totta kai puhutaan sellaisesta tilanteesta, että olemme hallituksessa. Totta kai puolue, jolla on vakava halu päästä vaikuttamaan maan asioihin, valmistautuu hallitusvastuuseen.

 

Purra paljastaa jälleen asenteensa. Asioita muutetaan edustuksellisella eikä suoralla demokratialla. Jos Nigel Farage olisi ajatellut samoin kuin Purra, niin Britannia olisi vieläkin EU:ssa!

 

Purra sabotoi euro- ja EU-kansanäänestykset, koska se olisi estänyt persujen ja Purran pääsyn hallitukseen. Samasta syystä Purra vie koko ajan persuja vasemmalle hyväksymällä mm. punavihreän ilmastonmuutosteorian. Purra jopa tuomitsee ”ilmastonmuutoskieltäjät”. Eihän sitä muuten pääsisi hallitukseen.

Purra sanoo, että perussuomalaiset ei karsasta mitään puolueita, mutta muutamien puolueiden kanssa yhteistyö voi olla vaikeaa. Vihreiden kanssa yhteisten linjojen löytäminen olisi haastavaa.

– Eri puolueiden kanssa on yhteisiä teemoja, joita voisi kuvitella yhdessä edistettävän. Se vaatii opettelemista ja valmentautumista.

 

Purra on siis valmis hallitukseen vaikka vihreiden kanssa.

 

Jos tämä ei ole kiimaa, niin mikä sitten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Onko Riikka Purralla hallituskiima?

 1. Matuilun pitää olla taloudellisesti kannattavaa eli partureita ja pizzapaikkoja vaan pystyyn niin ei ole mitään ongelmaa! Sitten vielä talouskurittamaan suomalaisia samalla kun lapataan miljardeja Suomen ulkopuolelle ja pankeille.

 2. Sillä on seemiläinen hiusraja kuten Jussillakin eikä silläkään ole korvannipukoita. Ja levikkeet on kuin Manna Sarinilla. Mutta muuten se vaikuttaisi pohjanmaalaiselta pottunokalta. Lienee kuitenkin sionisteja.

 3. Ilman työperäisiä matuja taksi-ala olisi romahtanut!

  Ehdotan, että kaikki työttymyydestä kärsivät matut lähetetään Närpiöön keräämään hedelmiä ja vihanneksia. Närpiöstä saamme oman ”piilaakson”, jossa parin vuoden päästä rakennetaan jo avaruusraketteja ja ei aikaakaan, kun Suomen lippu liehuu kuun pinnalla!

 4. Kirjoitin Riikka Purran kanavalle eilen seuraavan viestin:

  Voin kysyä että onko Riikka Purra todella kansamme asialla? Hän on viherkommunisti joka on vahvasti EU- ja NATO- myönteinen. Tämä on toki huomattava etu tuleville hillotolpilleen joita Riikka ei halua menettää. Riikasta tulee seuraava pj ja pääministeri sekä tavallisten perussuomalaisten suurin kusettaja Soinin jälkeen.

  Purra vastasi minulle: Ehkä ”Viktor Atamaani” menee hourimaan jonnekin muualle. Valoa kesään.

  Viestit ovat ainakin vielä nähtävillä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*