Marco de Wit 29 kesäkuun, 2021

 

Yle on tehnyt jalkapallon EM-mestaruuskisoista pridekisat.

 

Ylen selostajat tuputtavat prideä joka rakoon. Jopa kesken kuumien pelien selostaja alkaa yhtäkkiä saarnaamaan suvaitsevaisuuden ilosanomaa.

 

Sitten kisastudiossa sama jatkuu. Kommentaattoriksi ei missään nimessä voi ottaa ableistisia huippupelaajia, vaan tasa-arvon nimissä surkeiden pelaajienkin pitää päästä kommentoimaan huippujalkapalloa. Ja varsinkin naisten. He eivät tietysti ole itse pelanneet huippujalkapalloa minuuttiakaan, mutta juuri siksi heidän pitääkin saada kommentoida huippuotteluita!

 

Palloliiton ohjenuorana on ollut jo pitkään, että kaikki pelaavat ja kommentoivat. Tämän vuoksi myös paksujen naisten pitää päästä kommentoimaan. Kaikki ovat tasa-arvoisia!

 

Niinpä Laiton Lehti suosittelee, että Yle ottaa maskotikseen aidon kehopositiivisen pridettäjän. Jos tämä ei innosta nuoria poikia tasa-arvoiseen jalkapalloon, niin ei mikään.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

2 thoughts on “Ylelle uusi pridemaskotti EM-jalkapallokisoihin?

  1. Onneksi en katso potkupalloa. Onneksi katson Rugbyä ja polkupyöräilyä. Kummassakin on kyse toksisesta maskuliinisuudesta ja kummassakaan ei ole mielenterveysongelmaisia. Sillä ne vaativat koko ajan hereillä oloa ja jatkuvaa laskelmointia pelin kulusta. Johon kaikki eivät vaan pysty.

    Maailman tuho lienee tullut kun lihava leidi laulaa jo joka kanavalta.

  2. YLE on närkästynyt saamastaan huomiosta kehopositiivisen akan nostamista kommentaattoriksi. Nyt tuo on siirretty uusiin tehtäviin; ehkä naisvoimistelun asiantuntijaksi…?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*