Marco de Wit 30 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Hallituksen esitys HE 105/2021 tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta

 

Puheenvuoro – Ano Turtiainen vkk :

 

Arvoisa puhemies! Meidän kaikkein ylin lakimme on perustuslaki. Muistutan jälleen kerran kaikkia: mikään ei mene sen yli, ei mikään. Perustuslakimme turvaa meille vapauden, koskemattomuuden, liikkumisen vapauden, henkilötietosuojan, elinkeinovapauden, oikeusturvan ja, hyvät kollegat, myös sen, mistä te puhutte jokaisen älyttömyydenkin yhteydessä, eli yhdenvertaisuuden.

 

Arvoisa puhemies! Valiokunta ei ole mietinnössään lainkaan tarttunut hallituksen esityksen kokonaisvaltaiseen mielipuolisuuteen vaan on tehnyt siihen vain joitakin säälittäviä hienosäätöjä. Tämä lakimuutos on nimittäin räikein ja ihmisiä syrjivin esitys, mitä olen kuullut vähään aikaan. Se rikkoo kaikkia edellä mainittuja kohtia perustuslaissa. Sen lisäksi hallituksen esityksessä puhutaan luotettavasta covid-19-testistä. Mikä on tällainen testi? Nyt käytössä oleva PCR-testi se ei ole. Miksi hallitus haluaa, että tänne tulevien terveiden ihmisten päähän tungetaan jokin puikko ja jos he eivät siihen suostu, siitä rangaistaisiin? Miksi edes testata oireettomia ihmisiä, kun WHO:kin on sanonut, että oireettomat eivät tartuta?

 

Arvoisa puhemies! Kun PCR-testi on epäluotettava ja oireettomat eivät tartuta eivätkä raportoidut koronaan liittyvät kuolemat ylitä tavallisen kausi-influenssan tasoa, niin millä perusteella tarvitaan nyt esitettyä virka-apua tartuntatautilakiin? Suomessa kuolee vuodessa yli 3 000 ihmistä alkoholiin, sydän- ja verisuonitauteihin kuolee yli 13 000, joka päivä kuolee noin 150 ihmistä. Koronaan ei virallisesti ole kuollut vielä yhtään ihmistä. Millä perusteella poikkeusolot voidaan säätää?

 

Jos eduskunta hyväksyy tämän esityksen, voidaan Suomi sulkea jatkossa keskivahvan ripulinkin ansiosta. Ja jokainen kyllä-nappia painavaa eduskuntapuolue voi poistaa saman tien vaatimuksensa tasa-arvosta niin puheistaan kuin ohjelmistaankin. Ainoa asia, mitä hallituksen tulisi tehdä, on tutkia omien tyrannimaisten toimiensa haittavaikutuksia kansalaisiinsa.

 

Arvoisa puhemies! Lainaan hallituksen esitystä: ”Väestön covid-19-rokotukset etenevät, ja rokotusten on havaittu myös estävän tartuntoja ja vähentävän tartuttavuutta, minkä vuoksi terveysviranomaiset ovat suositelleet, että matkustajien testaus- ja karanteenisuosituksista voitaisiin luopua rokotettujen henkilöiden kohdalla.”

 

Ranskalainen Nobel-palkittu virologi, professori Luc Montagnier sanoo, että uudet variantit ovat rokotusten seurausta. Hän sanoo, että joka maassa rokotemäärien kehityskäyrää seuraa kuolemien kehityskäyrä. Hän tutki potilaita, jotka ovat saaneet rokotuksen, ja hän toteaa, että rokotetut luovat nyt variantteja, joilla on vastustuskyky rokotuksille. Eli toisin sanoen rokotetuista on tullut nyt varianttiviruslinkoja. Hallitus siis esittää, että terveet laitettaisiin pakkotestiin ja koronainfektioilla myrkytetyt viruslingot päästettäisiin vapaasti maahan levittämään variantteja.

 

Kun nyt tiedämme, että rokotetut levittävät ja luovat uusia variantteja, kysynkin, miten eduskunta katsoo noudattavansa seuraavaa hallituksen esityksen kirjausta: ”Esitys toisaalta turvaisi perustuslain 7 §:ssä turvattua oikeutta elämään ja terveyteen.” Hyvä hallitus, miten te voitte sanoa, että tällä esityksellä turvataan oikeutta terveyteen, kun myrkyillä rokotetut ihmiset päästetään vapaasti levittämään variantteja Suomeen? Tällä esityksellään koko hallitus ja eduskunta pyyhkii jälleen Suomen perustuslailla lattiaa. Yhdenvertaisuus ei toteudu, ja avoin syrjintä voi jatkua.

 

Arvoisa puhemies! Katsoin kaikkien puolueiden internetsivuilla olevan maininnan tasa-arvosta. Hyvät kollegat, jos te äänestätte tämän lakimuutoksen puolesta, teille tasa-arvo ei silloin merkitse mitään ja te silloin myös osallistutte ihmisten syrjintään perustuslakimme vastaisesti. Mainittu professori Montagnier jatkaa: ”Kyseessä on valtava tieteellinen ja lääketieteellinen virhe, hyväksymätön virhe, jonka historiankirjat tulevat näyttämään.”

 

Arvoisa puhemies! Tulen esittämään toisessa käsittelyssä tämän lakiehdotuksen hylkäämistä. — Kiitos.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Ano Turtiainen: Eduskuntaa myrkyttää kansaa

 1. Juu, oikein naurattaa kun nämä sionistit puhuvat jo ”delta-varianteista”. Ja lähes joka viikko tulee nyt toinen toistaan tarttuvampa variantteja.

  Kyse on yksinkertaisesti infeluenssa A:sta tai influenssa B:stä. Ei siinä ole mitään sen kumempaa. Niihin kuoli ennen koronaa paljon ihmisiä keväällä kun ilmat lämpenivat. Ja syksyllä kun ilmat kylmenivät. Ja hengitystie infektioihin, varsinkin kuumeettomaan keuhkokuumeeseen, on kuollut kautta aikojen perusterveitäkin ihmisiä. Kun aika koittaa niin se koittaa.

  Olen kuitenkin yllättynyt että tämän vuoden poikkeuksellisen kova siitepölykausi ei tappanut enemmän kansaa kuin aikaisemmin. Ehkä ihmiset vain olivat sisällä. Ja ovathan ilmanpuhdistuslaitteet parantuneet.

  Mutta kun pelolla on niin mukava hallita. Siinä suuri osa ihmisistä oikein huutaa viranomaisia apuun. Ja ne suorastaan vaativat sulkutiloja ja ulkonaliikkumiskieltoa. Lampaat.

  Mitenkäs se yksi nainen kirjoitti… Että sinkkunaisten kannattaa katsella miehiä jotka eivät käytä maskia. Sillä niillä on yläpäässa aivotoimintaa.

 2. Joka ikinen maanpetturi ja kansanmurhaaja tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti vallankumouksen jälkeen. Te syöpäläiset ette tule pakenemaan niiltä teoilta mitä olette tehneet ja tulette tekemään Suomen kansalle ja valkoisille suomalaisille lapsille. Olette oikeaa kuvottavaa ihmissaastaa! Teitä mielisairaita ei pidä koskaan päästää yhdenkään lapsen lähelle.

 3. Haastan edelleen kaikki teidät foliohattuskeptikot ottamaan koronan verensiirtona, kun keksitty tautihan se on. Flunssa on, pahempi ja kaikki oireet ovat kuun pimeällä puolella asuvien liskoihmisten salaliittoa ihmisten hallitsemiseksi vai miten teillä se ajatuksenjuoksu nyt menikään. Ette sitten turvaudu länsimaiseen lääketieteeseen mikäli jotain oireita ilmenee. Lihanuija Turtiainen, Macoliini ja te muut. Siinä teille kunnon tekemistä kesäksi.

 4. Hiukan kauhistuin kun näin Lahden Triossa porukkaa vaippa naamassa odottamassa hidasta eutanaasiapiikkiä. Zombeja! Eläviä kuolleita. Tuli mieleen F1-kuski Jean Behran sanat: ”Vain ne jotka eivät liiku eivät kuole. Mutta eivätkö he olekin jo kuolleita?”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*