Marco de Wit 30 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Riikka Purra on tehnyt jotain mitä ei koskaan ole nähty Suomen historiassa:

 

Tullut PARISSA vuodessa täysin puskista suurpuolueen johtoon.

 

Eikä vain puskista, vaan vieläpä punapuskista kansallismielisen puolueen johtoon!

 

 

Tämä on jotain niin käsittämätöntä, ettei sellaista ole koskaan nähty ainakaan Suomen ja Euroopan historiassa.

 

Jokaisella älyllisellä olennolla pitäisi hälytyskellot soida päässä. Ja lujaa!

 

 

Mikä voisi selittää Purran rakettimaisen nousun? Laiton Lehti on esittänyt monia teorioita:

 

1. Valtaeliitti promoaa pakkoruotsia kannattanutta ilmastovalheisiin uskovaa naista.

 

2. Valtaeliitti haluaa Suomen Natoon idän ja lännen taistelutantereeksi.

 

3. Valtaeliitti haluaa estää suoran demokratian eli mm. euro- ja Fixit-kansanäänestykset.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

Pahinta on, että Purra sopii tuohon triplastategiaan (punavihreys, natotus ja globalismi) kuin nappi silmään. Valtaeliitti nimittäin pelkää eniten trumpilaista ja faragelaista (trumpilaisuuden ”sivistyneempi” muoto) strategiaa, jossa suoraan innostetaan kansaa valtaeliittiä vastaan kansanäänestysten kautta. Valtaeliitille Sveitsin malli on myrkkyä, joten tarvitaan joku joka ohjaa kansallismieliset pois kansanäänestysstrategiasta kannattamaan edustuksellista lobbaridemokratiaa.

 

 

Ei siis ihme, että koko valtaeliitti yhdessä valtamedian ja taatusti myös Supon kanssa yrittävät tehdä Purrasta persujen puheenjohtajaa.

 

Varsinkin, kun Purra ei kaihda likaisia otteita. Purran hymyn taakse nimittäin kätkeytyy yksi Suomen väkivaltaisimmista poliittisista organisaatioista!

 

Tosin Purra ei sitä luonut, vaan peri sen. Persujen kentässä on nimittäin aina ollut ns. kovaa peliä, jossa ei ole kaihdettu kiusausta, uhkauksia ja suoranaista väkivaltaa. Tämä on yleistä populistisissa puolueissa, joihin tulee ns. oikeistolaista roskaväkeä. Suomessa tilannetta pahentaa vielä se, että tämä roskaväki on yleensä viinaan taipuvaista. Viina ja politiikka ovat erittäin vaarallinen yhdistelmä. Katajan-keissin ympärillä tapahtuneet oudot asiat ovat vain jäävuoren huippu.

 

Tämä persujen ns. roskaväki- ja alkkisosasto on poliittisesti aktiivista ja häärii nimenomaan persujen kunnallispolitiikassa. Tilanne kärjistyi väkivaltaisen sisällissodan partaalle 2016-2017, kun persut menivät hallitukseen. Monet halla-ahoa kannattavat alkkikset ja muu roskaväki alkoivat kiusata ja uhkailla soinilaisia. Sinänsä hyvästä syystä, mutta väärillä eli aivan liian kovilla keinoilla.

 

 

Halla-aholle ja tämän oikealle kädelle, Riikka Purralle tämä poliittinen terrori kuitenkin sopi hyvin, koska näin he saivat haltuunsa monia paikallisyhdistyksiä. Syntyi varjo-organisaatio, joka karkoitti vastustajia sekä hankki kannatusta puheenjohtajavaalissa mm. kuskaamalla kannattajia 2017 puoluekokoukseen. Monet Soinin ja Terhon kannattajat eivät edes enää uskaltaneet mennä paikalliskokouksiin ja varsinkaan moniin puoluebusseihin, koska tiesivät joutuvansa rääkätyiksi tai jopa pahoinpidellyiksi.

 

 

Halla-aho ja Purra käyttivät tätä terrorikoneistoaan myös estääkseen Fixit-projektin. Kansanäänestykset sekä EU:sta että eurosta torpeedoitiin samalla kun Fixitiä ajaneita Rajat Kiinni- ja Suomi Ensin -mielenosoituksia sabotoitiin kaikin keinoin jopa väkivallalla.

 

Näin Halla-aho ja Purra saivat väkivallalla totaalisen vallan kansallismielisessä liikkeessä eikä mikään pystynyt heitä enää uhkaamaan. Niinpä myös faragelaista kansanäänestysstrategiaa yhä enemmän kannattaneet Huhtasaari ja Hirvisaari saatiin karkoitettua EU-parlamenttiin varsinkin kun molemmat olivat 2018 vastustaneet tai ainakin kovasti nikotelleet Halla-ahon ja Purran paimentamien persujen ehdotonta tukea poliisivaltiolakipaketille.

 

 

Sitten tuli kuitenkin yksi ongelma. Valtansa huipulla ollut Halla-aho alkoi väsymään. Tämä ei ole yllätys, koska hän on nörtti blogisti, jota ei ole tehty käytännön puoluepolitiikkaan. Ei varsinkaan populistiseen puolueeseen, jossa pitää toimia sekä kabineteissa että kaduilla. Pitäisi pystyä edes näyttämään voimakkaalta ja sympaattiselta, hurmaamaan naisäänestäjiä, kiertämään Suomea, puhumaan tavallisille junteille, pitämään populistiset kovikset kurissa ja jopa johtamaan mielenosoituksia.

 

Pahimman matuaallon aikaan 2015 Halla-aho sentään yritti johtaa Jotain Rajaa-mielenosoitusta. Rääpälenörtiltä näyttänyt Halla-aho ei kuitenkaan innostanut ketään lukiessaan latteuksia paperistaan. Niinpä Jotain Rajaa-mielenosoitukset nopeasti lopetettiin. Tämä epäonnistuminen luonnollisesti sai Halla-ahon entistä enemmän vastustamaan faragemaista mielenosoitus- ja kansanäänestysstrategiaa.

(Tällöin Huhtasaari lähti johtamaan joitain RK-mielenosoituksia. Karismallaan ja hyvillä puhujanlahjoillaan hän saikin paljon kannatusta. Huhtasaari kuitenkin hävisi puolueen sisäisen valtataistelun Purralle ja hänet sitten pian tuhottiin ja karkoitettiin EU-parlamenttiin. Persuissa elitistinen kabinettivalta voitti populistisen katuvallan.)

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Halla-aho ei ole vain nörtti, vaan myös poliittisesti skitsofreeninen. Toisaalta hän on alusta asti ollut ruotsinkielisen valtaeliitin tuote ja siten myös fanaattinen EU:n ja Naton kannattaja. Toisaalta Halla-ahossa on kuitenkin myös oikeaa aitokansallismielisyyttä varsinkin, kun hänen auktoriteettivastainen luonteensa saa hänet ajoittain inhoamaan valtaeliittiä.

 

Tämän takia ironinen ja häilyvä Halla-aho oli pakko korvata henkilöllä, johon valtaeliitti voi oikeasti luottaa. Tarvittiin joku joka varmasti estää faragemaisen strategian pitäen Suomen eurossa ja EU:ssa. Persujen on ”luotava siltoja”. Varsinkin ruotsinkieliseen valtaeliittiin.

 

Purra sopii tähän rooliin kuin nakutettu: Toisaalta hänellä on punavihreä tausta ja toisaalta häneltä puuttuvat kaikki puhujanlahjat. Purra vihaa katuja ja on kotonaan kabineteissa. Hän torppasi faragelaisen strategian selittämällä tyhmille persuille, että tärkeintä on päästä hallitukseen ”vaikuttamaan”. Näin EU:ssa pysyminen, leikkauspolitiikka ja kaikenlainen peruspoliitikkojen maanpetturuus voidaan selittää sillä, ettei puolueella ole yli 50% kannatusta. Persujen pitää ymmärtää, että realistinen politiikka on kompromissien tekoa ja vallitsevan lobbaridemokratian hyväksymistä.

 

Purran tehtävä ei ole kuitenkaan helppo. Vaikka suuri osa persuista omaa keskimääräistä alemman älykkyysosamäärän ja ovat siksi varsinkin hyvän näköisen naisen (tosin ikääntyminen muuttaa) helposti huijattavissa ja johdateltavissa, niin siitä huolimatta persuissa on kuitenkin paljon suht älykkäitä aitokansallismielisiä. Purran on oikeasti vaikea selittää paikallistason persuille, että nyt puolueen päätehtävänä on unohtaa Fixit ja päästä hallitukseen leikkaamaan.

 

Jokainen persu, joka vähän perusteellisemmin tutustuu Purraan tajuaa, että hän on ihan eri maailmasta. Samalla he myös huomaavat hänen olevan aika yksinkertainen ja varsin äkäinen luonne. (Jota vaihdevuodet taatusti pahentaa.) Purran on oikeasti vaikea pitää hallussaan erittäin maskuliinista persukenttää.

 

Niinpä Purra on liittoutunut persujen roskaväen kanssa. Tämä on todella hämmästyttävää, mutta loogista. Hänellä ei ole muuta keinoa pitää kenttää hallussaan. Tällaisella liitolla on myös se hyvä puoli, ettei moni tyhmä persu tajua blokkipolitiikkaa. Monethan eivät vieläkään tajua, että samantapainen ”ääripäiden” liitto on myös keskustapuolueessa, jossa puolueen suvakkifemakot ovat liittoutuneet lestojen kanssa.

 

Politiikassa ensimmäinen sääntö on nimittäin valta. Eli liittoudutaan kenen kanssa tahansa –  vaikka paholaisen tai alkkisten – kunhan saadaan paljon valtaa ja rahakas ura.

 

Ja päästään ministeriksi keikuilemaan parrasvaloihin.

 

 

 

Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet vinkkejä ja tietoja Purrasta. Hänen yhteytensä poliittiseen väkivaltaan ja terroriin tutkitaan yksityiskohtaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Riikka Purra johtaa persuissa poliittista terroria?

  1. On aika paljastaa Sensuroimaton Totuus persuista. Nykyinen tilanne on kestämätön koska se estää aidon vastavoiman syntymisen päivä päivältä kiihtyvää globalismihulluutta vastaa.

    Pöytä on puhdistettava täydellisesti. Suomen tulevaisuudella pelejään pelaavat nilkit ovat kaikki maanpettureita -puolueesta riippumatta.

  2. Halla-aho on täydellinen taustateoreetikko, joka vain pakon edessä suuren kannatuksensa ja kannattajiensa painostuksen vuoksi valittiin puolueen johtoon puhdistamaan soinilaisuus pois. Puolueen johtaminen, toreilla kiertely tai puheiden pitäminen on vihoviimesiä asioita mitä Halla-aho haluaisi tehdä ja on joutunutkin niitä tekemään vain niin pitkään kun on ollut pakko. Soinilaisia tosin puolueeseen jäi ryhtyi tukemaan Halla-ahoa eikä ollut mukana sinisten toiminnassa. Siitä hyvä esimerkki on vanha ja läpeensä kiero ammattipoliitikko Pekka Kataja, joka ensin oli kauhuissaan Halla-ahon valinnasta, mutta tajusi että oman edun kannalta on parempi jäädä puolueeseen ja lopulta Katajan ja hänen kavereidensa kieroilut nauttivatkin Halla-ahon tukea kun sen aika tuli Keski-Suomen vaalipiirissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*