Marco de Wit 30 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laitonta Lehteä vihataan monissa ns. kansallismielisissä piireissä, koska se kritisoi myös kansallismielistä valeoppositiota.

 

Varsinkin persut ovat raivoissaan, koska Laiton Lehti on valmis paljastamaan myös persujen valheet ja huijaukset.

 

Niinpä Laiton Lehti on myös paljastanut Riikka Purran huijaukset ja hallituskiiman.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

Viime aikoina useat Laittoman Lehden lukijat ovat pyytäneet Purraa vastaamaan Laittomassa Lehdessä tehtyihin paljastuksiin.

 

Eli miksi Purra on pimittänyt lukuisia blogikirjoituksiaan? Miksi hän on fanaattisesti kannattanut pakkoruotsia vielä pari vuotta sitten?

Miksei Purra suostu osallistumaan Fixit-mielenosoituksiin tai tukemaan niitä millään tavalla? Miksei hän ylipäätään suostu olemaan mukana järjestämässä kansanäänestyksiä, vaan hallituskiimassa uskoo lobbaridemokratiaan?

Tai miksei hän suostu järjestämään edes eurovastaista kampanjaa?

 

Kysymyksiin vastaamisen sijasta Purra blokkaa, sensuroi ja herjaa.

 

Erityisen kovaa sensuuri ja herjaus on Purran omalla Youtube-kanavalla. Alla kuvakaappaus, jossa Purra menettää jälleen hermonsa ja syyttää kysyjää ”hourimisesta”.

 

Eikö suurpuolueen puheenjohtajaehdokkaan pitäisi kyetä hieman korkeampitasoisempaan vastaukseen?

 

 

 

Purra ei tietysti suostu selittämään Nato- ja EU-myönteisyyttään, koska yrittää tyhmemmille persuille hämätä olevansa itsenäisen Suomen puolella. Purraa myös pelottaa, että joku kysyisi miksei hän tue Fixit-projektia.

 

Purra ei edes pysty kiistämään punavihreyttään, koska miten hän esimerkiksi selittäisi tukeneensa pakkoruotsia fanaattisesti ainakin vielä 2018? Hän voisi tietysti selittää vaihtaneensa mielipidettään ja punavihreyden olevan ”kaukana” parin vuoden takana. Mutta kuinka uskottavalta tuollainen selitys kuullostaisi puheenjohtajaennakkosuosikin suusta tulleena?

 

Purran hiljaisuus synnytti kaksi reaktiota. Toisaalta Purran ritarit tulivat paikalle yrittäen estää kaiken kritiikin. Toisaalta jotkut alkoivat ihmettelemään ja kyselemään Purran punavihreästä taustasta ja EU-myönteisyydestä.

 

 

 

Mielenkiintoista nähdä katoavatko kriittiset kommentit Purran kanavalta vai tuleeko sinne lisää keskustelua. Voit katsoa itse alla olevan videon kommenteista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Riikka Purra vastasi Fixitin kannattajan kysymyksiin herjoilla!

 1. Jos kannattaa nykyistä pankkisysteemiä – joka on kommunistinen ja punakaartilaisen rotschildin keksimä – silloin on yksinkertaisesti kommunisti. It is just that simple. Kaikki kd läisetkin ovat kommunisteja, ei ne halua pois korollisesta tyhjärahasta. Raamattu yksinkertaisesti kieltää koron.

  Juu, on totta – vain muutama harva ymmärtää rahan/rahan luonti päälle mutta sellaista se on. Ja asiasta ei saa keskustella eduskunnassa.

 2. Olen ihmetellyt sitä ihmisten paljoutta jotka yhä äänestävät persuja ja luulevat niiden toimivan Suomen kansan hyävksi. Jytkyn jälkeisten Soinin tekojen jälkeen olisi luullut että koko Suomen kansa ymmärtää mitä ne tekivät ja että sen jälkeen kukaan ei olisi äänestänyt niitä enää.

  Mutta, tyhmiä riittää persuilemaan näköjään aina.

 3. Kiitos näiden julkistamisista.
  Jos näin viattomat kysymykset menevät Riikka Purran ihon alle noin voimakkaasti niin kuinka hän tulee pärjäämään pääministerinä opposition tulevissa höykytyksissä?

  1. Niin paitsi, entä jos Riikka onkin punavirheiden kaveri ja Troijan hevonen persuissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*