Marco de Wit 1 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Keskiviikkona mielisairaat prideterroristit häpäisivät Mannerheimin ratsastajapatsaan.

 

Terroristit järjestivät mielenosoituksen laittomasti tiedottamatta asiasta poliisille.

 

Tästä huolimatta poliisi antoi terroristien riehua melko vapaasti katsellen vain vierestä. Jos kansallismieliset olisivat tehneet jonkun vastaavanlaisen tempauksen, niin poliisi olisi hyökännyt väkivaltaisesti ja vienyt kaikki putkaan.

 

 

Terroristit eivät kuitenkaan poliiseja juuri huolestuttaneet. Seisoivat vain tuijottamassa, kun tytöt juhlivat ja pistivät tanssiksi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Mielisairaat prideterroristit häpäisivät Mannerheimin ratsastajapatsaan

 1. Mithän tuokin lipunheiluttaja oikein haluaa tuoda julki? Kertoakko sitä ilosanomaa että on onnellinen ihminen ja elää sitä täydellistä elämää mistä pikkutyttönä (luulen) haaveili?

  Nämä poikkeamat luonnon kiertokulussa ovat sen verran rajoittuneita näköaloiltaan että eivät ymmärrä olevansa yhden sukupolven epäjatkuvuuskohtia suvunjatkamisessa ja ne poistuvat kiertokulusta kuoltuaan.

  Heterot sen sijaan jatkavat sukua ja näinolleen luonnon kannalta normaalit geenit pysyvät luonnon kiertokulussa sukupolvien ajan. Jostain syystä -90 luvun jälkeen syntyneillä on todella paljon näitä mielisairauksia jotka aiheuttavat poikkeaman luonnon tasapainoon. Ja se tarkoittaa sitä että normaalien on tehtävä enemmän lapsia jotta tasapaino ja DNA ei pääsisi Suomessa heikkenemään. Nykyään vielä kun syntyy uusi suomalainen lapsi, yli 70% todennäköisyydellä sen DNA:ta ei vielä täälä ole. Eli suomalaiset ovat kehittyvä kansa. Vaikka joskus kun katsoo näitä niin luulee että tolanne on pahempi kuin onkaan.

  Poikkeamat luonnossa = luonnottomia.

  1. Tohtori Duttonin mukaan luonnonvalinnan loputtua ihmisissä haitalliset mutaatiot lisääntyvät eksponentiaalisesti. Koska mutaatiot useimmiten vaikuttavat myös mieleen (vammaiset yleensä myös kasvoista ja mieleltään vammaisia), niin viimeiset pari sukupolvea ovat täynnä ns. myrkyllisiä mutantteja. Monet heistä eivät välttämättä näytä mutanteilta varsinkaan nuorempana, mutta ovat sitäkin myrkyllisempiä. Duttonin mukaan näitä löytyy varsinkin feministeistä ja yleensäkin suvakeista.

 2. Sateenkaarilippuun on ilmestynyt uusia värejä. Musta ja ruskea. Mitäs nämä edustavat? Neekereitä ja ruskeita? Miksi lipussa ei sitten ole myös valkoista viivaa?
  Onhan tämä tietysti tiedetty että kaikki nämä ’elokapinat’ ja ’homopridet’ ovat valkoista ihmistä vastaan.

  1. Muista kuitenkin minkä väriselle kankaalle nuo kaikki värisävyt on painettu.
   – Ilman valkoista miestä täällä ei juhlisi niin ruskea kuin mustakaan.

 3. Kansanmieliset saa tehdä ihan yhtä idioottimaisia vetoja. Yksikin Marco De Wit häiriköi viikkoja muiden Muumilaakson asukkaiden kanssa Helsingin keskustassa tässä joku vuosi sitten, eikä virkavalta vienyt häntä minnekkään. Tosin mitäpä sitä sinipukuiset viemään, kun valkotakkisten kyytiin se pitäisi laittaa.

  1. Häiriköi vastustamalla maahamme tunkeutuneita miehitysjoukkoja?

   Teki sen mitä ns.”puolustus”voimien olisi pitänyt tehdä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*