11 thoughts on “Päivän kuva

 1. Amerikka jaetaan kahteen.

  – Fauci Warns There May Soon Be ‘Two Americas’ as Divide Widens Between Places With High and Low Vaccination Rates + More

  – Näillä «syöteillä» on taipumus muuttua todeksi muutaman vuoden sisällä.
  – Syöttien tarkoituksena on testata yleisön reaktioita etukäteen, jotta toimenpide voidaan suorittaa, tässä tapauksessa USA:n sisäiset matkustusrajoitukset ja sisäinen passi.
  – Malli Neuvostoliitto.

 2. Kokemus WikiPediasta.
  – Comment on Wikipedia Is Badly Biased by jeff

  Minulla on muutama kokemus Wikipediasta; ensin huomasin, miten Kanadan liberaalipuolue esitettiin aina hyvänä; puhtaana ja hyveellisenä mutta sieltä puuttui paljon faktoja: skandaalit.

  Päätin kerran muokata artikkelia, johon lisäsin lehtiartikkelin linkit. Tunnin sisällä linkedin-profiilissani vieraili joku Kanadan Liberaalipuolueesta, PMO:n jäsen, ja joku soitti työnantajalleni ja kertoi, että käytän Wikipediaa työajalla.

  Lisäykseni poistettiin.

 3. Vandana Shiva
  on nerokas ajattelija, joka kutsuu maapallon asukkaita yhdistymään pahan voimia vastaan, jotka uhkaavat tuhota planeetan uuden kolonisaatioaallon kautta kestävän kehityksen nimissä.

  – Vandana Shiva: Bill Gates Plan to Push Big Tech as Way to Save the World Is ‘Rubbish’

  Lyhyesti kerrottuna:

  – Big Tech ajaa uutta kolonisaatioaaltoa kestävyyden ja «nollapäästöjen» nimissä.
  – Tekno-miljardööri Bill Gates, nyt suurin viljelysmaan omistaja Yhdysvalloissa, on ongelman taustalla. Hän pakottaa teknologian ainoaksi keinoksi pelastaa maailma ja tällä tavoin kieltää todelliset ratkaisut.
  – Shiva sanoo Gatesin kirjaa roskaksi, («How to Avoid a Climate Disaster») joka ajaa ikivanhojen maanviljelysperinteiden romuttamista ja vale-lihan laajamittaista käyttön ottamista.
  – Pakottaakseen maailman hyväksymään tämän uuden elintarvike-ja maatalousjärjestelmän, uudet ehdot on keksitty «nollapäästöisillä», «luontopohjaisilla» ratkaisuilla. Nämä vain tuhoavat alkuperäiskansoja ja pienviljelijöitä vielä entisestään.
  – «Netto nolla» ei tarkoita nollapäästöjä, Shiva sanoo; se tarkoittaa sitä, että rikkaat saastuttajat jatkavat saastuttamista ja myös kahmivat maata ja resursseja niiltä, jotka eivät saastuta.

  Maailmankaikkeus on pyhä.

 4. BigPharma myy jo sijoittajille tulevaisuutta, jossa kaikki ihmiset tarvitsevat uusia rokotteita kaiken aikaa.

  – CDC Experts Disagree With Pfizer on COVID Boosters, Threatening Pharma Giant’s Billion Dollar Revenue Stream

  Myyntiesitteiden mukaan rokotteita tarvitaan vielä pitkään senkin jälkeen, kun pandemia on ohi.
  – Sama strategia kuin aseteollisuudella: vain ikuinen sota mahdollistaa jatkuvan myynnin kasvun.
  – Onkohan samat sepät takomassa näitäkin sysiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*