Marco de Wit 2 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielinen kenttä on joko täynnä todella tyhmiä juntteja tai sitten heitä manipuloidaan taitavasti Riikka Purran ja muun valeopposition toimesta.

 

Tai sitten molemmat syyt.

 

 

Joka tapauksessa yksi todiste tästä on siinä, etteivät kansallismieliset vaadi persuilta minkäänlaista pakkoruotsin vastaista kampanjaa.

 

Ei vaikka ylivoimaisesti suurin osa suomalaisista kannattaa pakkoruotsin poistamista.

 

 

Jos persut eivät suostu kampanjaa järjestämään, niin ehkäpä kansallismieliset pienpuolueet ja – mikä parasta – heidän vaaliliittonsa voisi sen tehdä?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Persut hautasivat Ei pakkoruotsille -kampanjan

  1. Ruåtsi on kuoleva maa ja kuoleva kieli -kyseinen mongerruksen pakkosyöttö suomalaisille ei ole mitään muuta kuin 100% vittuilua.

  2. Mikä ihme voi olla se syy miksi miehittäjämme ja kansanmurhaajamme kieltä pitäisi opiskella? Miksi ihmeessä opiskelisimme riistäjiemme kieltä?

    Ruotsalaiset ovat aina olleet ja ovat edelleen vihollisiamme. He haluavat Suomen valkoiselle kansalle pahaa.

  3. Pakkoruotsi edustaa vanhoja kolonialistisia rakenteita sekä sortoaikoja ja sellanen voisi olla paikallisesti käytössä kaksikielisyyden lisäksi vain suomenruotsalaisten omilla valta-alueilla Vöyrissä, Närpiössä, Korsnäsissä yms. jotka olivat vieläpä pitkään täysin yksikielisesti vain ruotsinkielisiä.

  4. Olin kerran koulutuksessa Ruotsissa ja sielä yksi ruotsalainen ihmetteli kun suomalaisista enää aniharva puruu ruotsia. Ja muisteli että aiemmin tilanne oli toinen. Sanoin että se johtuu historiasta. Ei meillä puhuta venäjääkään. Silloin tanskalaiset ja norjalaiset räjähti nauruun.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*