3 thoughts on “Ossi Tiihosen haastattelu Level-uutisissa

  1. Ihan oikeasti, kuuntelevatko ihmiset tällaista lässytystä? Vaikka kaverit ovat aina tätä ohjelmaa kehuneet, niin ei vaan pysty. Se että ”artikuloi rauhallisesti ja puhuu hitaasti” ei tee älykkääksi, vaikka siihen ehkä pyritään.

    Nykykielellä: Elämä on liian lyhyt.

  2. Virususkovainen. Nojaa. Olen kyllä lukenut Stefan Lankan juttuja ja pidän niitä vähintään mahdollisina, mutta olen valinnut, että keskityn helpommin todistettaviin asioihin kuten kokonaiskuolleisuuteen, jossa ei näy minkäänlaista ’pandemian’ vaikutusta. Tällä tavoin ei tarvitse kiistää koko virusteoriaa.

    1. Kiitos hyvästä kommentista. Emme kutsu enää virususkovaiseksi, koska sillä tarkoitetaan henkilöä, joka ei suostu vertailemaan eri teorioita. Upeaa, että vertailet. Toki on hyvin vaikea tietää mikä on sitten oikea teoria.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*