Marco de Wit 2 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ossi Tiihonen on tunnettu harvinaisen suoraselkäisenä miehenä, joka vastustaa kaikkea korruptiota ja suvakkien valheita.

 

Tiihonen asettui ehdokkaaksi persujen puheenjohtajakisaan jo viime helmikuussa. Tätä pidettiin kuitenkin pyhäinhäväistyksenä. Eihän Halla-aholla saa olla vastaehdokkaita!

 

 

Viikko sitten Halla-aho kuitenkin yllätti kaikki ilmoittamalla, ettei asetukaan puheenjohtajaehdokkaaksi elokuun puoluekokouksessa.

 

Persujen puoluetoimiston ylläpitämällä Perussuomalaiset Facebook-sivulla ilmoitettiin asiasta ja kysyttiin jäseniltä ketä he haluaisivat puheenjohtajaksi. Samalla kuitenkin kerrottiin, ettei kukaan ole vielä asettunut viralliseksi ehdokkaaksi. Siis vaikka Tiihonen oli virallisesti ilmoittanut ehdokkuudestaan jo puolisen vuotta sitten ja varmasti persujohdossa tämä tiedettiin!!

 

 

Miksi persujohto teki näin törkeän tempun?

 

Voisiko olla, että pyrkivät luomaan keinotekoista hypetystä Riikka Purran ympärille? Heti postauksen julkaisun jälkeen nimittäin kymmenittäin Purra-faneja ilmoitti kommenteissa kannattavansa Purraa. Siis vaikka tämä ei ollut edes ilmoittanut asettuvansa ehdokkaaksi.

 

Eli aivan selvä huijausoperaatio. Tiihosesta vaiettiin ja sitten pyrittiin saamaan sellainen ilmapiiri, että Purralla on suunnaton kannatus ja hän on jo varma voittaja. Sitten Purra voi ilmoittaa asettuvansa ehdokkaaksi, koska koko kenttä niin vaatii.

 

Tätä huijausoperaatiota sitten vielä tuettiin valtamedian puolelta, joka on jo vuosia suitsuttanut ”sivistynyttä” (lue: ruotsinkielistä valtaeliittiä nuoleskelevaa) Purraa puheenjohtajaksi. Persujen puoluetoimisto yhdessä valtamedian kanssa siis yritti tehdä Purran ehdokkuudesta läpihuutojuttua. Valtaeliitti taas tukemassa Purraa!

 

 

Tämä on todella törkeää. Tosin se ei ole kovin yllättävää, koska monet persut ovat tunnettuja sikamaisesta röyhkeydestään ja kiusaajamentaliteetistaan.

 

 

Kesti noin VIIKKO ennen kuin persujen puoluetoimisto lopulta suostui korjaamaan postaustaan ja merkkaamaan siihen, että Tiihonen on ehdokkaana. (Ks. alla.)

 

 

Monet ovat ilmoittaneet kannattavansa Tiihosta. Tosin välillä heidän kommenttejaan poistetaan. Katso itse.

 

 

Kuvassa linkki persujen FB-sivuun

 

 

Jännää, että kommunistitkin ovat välillä luotettavampi tietolähde kuin valtamedia sekä Halla-ahon ja Purran johtama puoluetoimisto.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Persujohto yritti sensuroida Ossi Tiihosen puheenjohtajaehdokkuuden!

 1. Ossi Tiihonen Persujen johtoon! Harvinaisen rehellinen, rohkea ja suoraselkäinen mies.

  Perussuomalaisissa peli menee todella likaiseksi ja törkeäksi!

 2. Perussuomalaisten johdon ja rahaeliitin valheellinen hypetys Riikka Purran hyväksi on päivänselvä huijaus. Tulee kostautumaan mädättäjille ja rohkea, rehellinen Ossi Tiihonen tulee voittamaan vaalit. Perussuomalaisten johto ei välttele hyvin likaisia ja valheellisia keinoja.

 3. Miksi persujohto teki näin törkeän tempun?

  Niin Marco, kysyt kysymyksen johon tiedät vastauksen.

  Rahaväen feikkioppositioilla ei ole mahdollisuutta omiin mielipiteisiin ja rahaväki näyttää aina kuka on isäntä talossa. Rahaväki rakastaa sensuuria, mädätystä ja jopa omien lakejoidensa nöyryyttmistä.

 4. Tietenkin persujen puolue-eliitti petaa omia suosikkejaan, eikä Tiihosen kaltasia kunnon kenttämiehiä pidetä yhtään minään. Persut ei ole pitäny vielä Tiihosta edes uhkana kun eivät ole erottanu puolueesta.

 5. Valehtelijoille ja pettureille jää usein lopulta lyhyin tikku käteen kun jäävät kiinni. Monet persujen kannattajat alkavatkin nyt äänestämään Tiihosta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*