Marco de Wit 2 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on paljastanut Riikka Purran sensuroineen vain pari vuotta vanhoja kirjoituksiaan, joissa hän mm. fanaattisesti kannatti pakkoruotsia. Lisäksi on paljastunut, ettei Purran kanta pakkoruotsiin ole vieläkään selvä.

 

Tiedetään vain, että Purran ollessa persujen johtavana poliittisena suunnittelijana, ”pääideologina” ja varapuheenjohtajana, niin persut eivät ole suostuneet aloittamaan suurta valtakunnallista kampanjaa pakkoruotsin poistamiseksi. Ei vaikka sen avulla olisi saatu ihmisiä aktivoitumaan eduskunta- ja kunnallisvaaleissa.

 

Riikka Purran pimittämiä kirjoituksia löytynyt lisää: Kannattaa edelleen pakkoruotsia?!?

 

Nykyään Purra tekee kaikkensa pakoillakseen pakkoruotsikeskustelua. Vuoden 2018 lopulla hän kuitenkin vielä julkisesti puolusti pakkoruotsia. Hän vähätteli pakko-ongelmaa ja lisäksi korosti, ettei ole koskaan puolustanut pakkoruotsia FANAATTISELLA tavalla. Ihan siis pienesti vaan. Purra selittää myöhemmin blogistaan poistamassaan/pimittämässään/sensuroimassaan kirjoituksessaan:

 

Saan jonkin verran sekä suoraan että muiden ihmisten kautta palautetta yhdestä blogikirjoituksestani, jonka olen kirjoittanut keväällä 2015. Siinä kerrotaan, etten vastusta pakkoruotsia ja että suhtaudun muutenkin aika positiivisesti ruotsiin. Tietääkseni missään muualla en ole ottanut kantaa koko asiaan. Vain yhdessä blogitekstissä.

Nyt haluan korjata ja selventää muutamia seikkoja, erityisesti koska vaalien lähestyessä tällaisilla asioilla on taipumus korostua ja paisua.

Minua on syytetty fanaattiseksi pakkoruotsin kannattajaksi ja muutenkin harhaoppiseksi. Tällainen väite on sitten levinnyt sinne tänne. Somessa ja julkisessa keskustelussahan yliampuvilla väitteillä on tapana levitä.

En ole fanaattinen pakkoruotsin kannattaja. Koko aiheeseen ei liity kohdallani minkäänlaista fanatismia.

 

Kirjoituksessaan Purra ei siis kiistä olleensa ja edelleen olevansa pakkoruotsin kannattaja, mutta kiistää olleensa FANAATTINEN pakkoruotsin kannattaja. Mutta onko sekään totta?

 

Asian selvittämisen voi aloittaa tutkimalla Purran blogia. Tässä yksi kirjoitus vuodelta 2015, jota Purra EI ole jälkikäteen poistanut ja pimittänyt, vaan se löytyy blogista edelleen.

 

Kuvassa linkki Purran blogikirjoitukseen

 

Kirjoituksessaan Purra kertoo mielipiteitään persuista ja muista puolueista. Kannattaa muistaa, että pian tämän jälkeen Purraa alettiin kosiskelemaan persujen puoluetoimistoon johtavaksi poliittiseksi suunnittelijaksi eli erittäin merkittävälle paikalle.

 

Niinpä on hämmästyttävää nähdä kuinka positiivinen asenne Purralla oli matuihin ja varsinkin punavihreisiin puolueisiin. Tässä muutamia esimerkkejä. Korostukset lisätty.

 

Maahanmuuttajaedustajista sananen. Olen sangen pettynyt, että Nasima ei päässyt eduskuntaan jo edellisellä kerralla. 

 

Purra on siis tukenut myös demarien kiintiöafgaania Nasima Razmyaria. Siis siitä huolimatta, että afgaanien olisi pitänyt palata takaisin jo aikaa sitten. Nasima ja muut afgaanit ovat myös olleet kovin hiljaa afganistanilaisesta poikien raiskausperinteestä, jota muuten Purran rakastama Nato on vain pahentanut tukemalla Afganistanin Pohjoisen Liittoa.

 

Vihreiden edustaja Ozania olen päässyt kuulemaan muutamia kertoja eikä hän varmasti huonoin vihreä ole. Hän kuuluu muutenkin maahanmuuttajien merkittävään eliittiin: hän on akateeminen ja puhuu mahtavaa suomea huolimatta siitä, että on muuttanut tänne ymmärtääkseni vasta teini-iässä. Minulla ei ainakaan ole mitään sitä vastaan, että tällainen mies pääsee kansanedustajaksi.

 

Purra on siis ihaillut myös vihreiden Ozan Yanaria, joka on erittäin punavihreä turkkilainen. Se ei ole sopeutumista, että onko ”koulutettu” ja kuuluuko ”eliittiin”, vaan kannattaako suomalaisuutta vai ei.

 

Mutta kun olen nainen ja vielä kamalan herkkä, niin kyllähän Alex-polo [Alexander Stubb] hiukan jo säälitti, siellä lavalla, ei ollut fantsua enää… Kyseessä on kuitenkin suurta poliittista silmää kantava mies, joten uskon, että hän osaa vielä kääntää laivan – aivan kuten oppi puhumaan hitaampaa pääministeriksi tultuaan.

 

Purran poliittisesta arviointikyvystä kertoo paljon, että hän on ylistänyt Stubbin poliittista silmää.

 

perussuomalaiset. Väitin jo aiemmin, että perussuomalaiset on monimuotoisin puolue ja olen samaa mieltä edelleen. Puolueesta löytyy sekä hyvin vasemmistolaisia että hyvin oikeistolaisia ihmisiä, kaupunkilaisia ja maalaisia, hyvin konservatiivisia ja verraten liberaaleja, hyvin akateemisia ja intellektuelleja sekä käytännön duunareita. On ihmeellistä, että media ja somen vastustajat haluavat keskittyä vain vääristelemään perussuomalaisten ”äärikonservatiivisuutta” tai ”äijämäisyyttä”, vaikka puolueessa on paljon muutakin. Kritiikki on tätä luokkaa: nyt mennään peruutuspeilistä taaksepäin Impivaaraan supisuomalaisten (heteromiesten) kanssa savusaunaan!

 

Purralle on selvästi hyvin tärkeää persujen monimuotoisuus jopa niin pitkälle, että vasemmistolaiset ja punavihreät arvoliberaalitkin ovat tervetulleita puolueeseen.

 

keskusta Tästä puolueesta en osaa sanoa koskaan yhtään mitään. Johtuisiko se siitä, että elän ”kuplassa”, sillä en tunne ketään keskustan äänestäjää?

 

Purran linkki hesariin ei enää toimi, mutta nähtävästi hän viittaa siihen, että elää suvakkikuplassa ”bättre folke”-alueella eli ruotsinkielisellä rikkaiden asuinalueella Kirkkonummella yhdessä punavihreän toimittajamiehensä kanssa.

 

Sitten kohti hallitusneuvotteluita. En uskalla veikata, mutta kai ne liberaalit (vihr+vas+sdp) sentään pysyvät siellä oppositiossa. Ruotsalaiset saavat edustaa siis yksinään hyvän sielua (ja huolehtia, että pakkoruotsi pysyy, ta er i häcken!).

 

Tässä sama vielä kuvakaappauksena siltä varalta, että Purra poistaa tämänkin kirjoituksensa.

 

Kuvassa linkki Purran blogikirjoitukseen. Ota kuvakaappauksia!

 

 

Ensikatsomalta voisi luulla, että Purra vitsailee. Mutta ei. Hän on tosissaan! Purra on onnessaan, että RKP huolehtii pakkoruotsin säilymisestä!

 

Kaiken kukkuraksi Purra lopettaa kirjoituksensa sanomalla: ta er i häcken! Siis haistattelee pakkoruotsin vastustajille!

 

Kyseinen haistattelu on oikeasti tosi törkeä. Englannissa vastaava on esim. Fuck you! Suomessa vastaava on esim. Vetäkää k*****. Haistattelua usein vielä tehostetaan keskarilla.

 

 

Jos Purran kirjoitus ei ole pakkoruotsin fanaattista puolustamista, niin mitä sitten?

 

Nähtävästi persukaverit lähettivät Purran kirjoituksesta negatiivista palautetta. Purra ei kuitenkaan perääntynyt, vaan kuukautta myöhemmin 1.6.2015 blogikirjoituksessaan julisti pakkoruotsin autuutta. Jälleen tuli paljon negatiivista palautetta, mutta Purra ei silti luopunut pakkoruotsin kannattamisesta.

 

Sitten kun hän oli ollut persujen johtavana poliittisena suunnittelijana ja median suitsuttamana ”pääideologina” jo pari vuotta, niin hän 2018 alussa tviittasi pakkoruotsin puolesta.

 

Twiitistä ja vanhasta blogikirjoituksesta tuli jälleen negatiivista palautetta ja ihmettely kasvoi. Purra ei kuitenkaan perääntynyt, vaan 10.11.2018 kirjoitti uuden pakkoruotsia kannattavan jutun.

 

Sillekin tuli todella paljon murskaavaa palautetta ja vaalitkin lähestyivät, mutta siitä huolimatta Purra ei vieläkään kääntynyt! Sen sijaan hän poisti blogistaan kaikki pakkoruotsia käsitelleet kirjoituksensa, kommenttinsa ja vastauksensa.

 

Purra alkoi selittämään, että pakkoruotsista pitää tehdä vain ”valinnainen pakko” ja sitäpaitsi kanta pakkoruotsiin on hänen ”yksityinen” asiansa ”aivan kuten” hänen kasvissyöntinsä ja autokielteisyytensä. (Ovatko nämäkin nykyään pakollisia?)

 

Selvää siis on, että Purra on aiemmin puolustanut pakkoruotsia fanaattisesti. Sama näyttää jatkuvan, joskin ”yksityisesti”.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Riikka Purra pakkoruotsia vastustaville: Vetäkää k*****!

 1. Purra tiesi olevansa Halla-ahon ja Perussuomalaisten johdon suojeluksessa. Et sinä voi olla samalla varsinkaan Perussuomalaisten johdossa ja ”yksityisesti” kannattaa fanaattisesti pakkoruotsia ja vielä niin, ettei näin tärkeistä asioista kerrota äänestäjille, sillä totta kai äärisuvakismi ja fanaattinen pakkoruotsin kannattaminen ohjaavat Purraa. Mitä tällainen tekee koko puolueessa ja vielä sen johdossa?

 2. Kylläpäs folihattuja nyt risoo ruotsinkieli ja maahanmuuttajat. Ymmärrän, että ruotsinkieli on teille vaikeaa ja sen opiskelu miltei mahdotonta, mutta ei se nyt mikään kynnyskysymys ole puheenjohtajakisassa. Mitä taas maahanmuuttajiin tulee, jotka jutussa mainittiin niin paremmin he tänne Suomeen ovat integroituneet kuin te, rakkaat kelan luukulla juoksevat keskiketterän lipittäjät.

  1. Niin eihän se ole mikään ongelma tietenkään että pj:nä on suomenkielisiä halveksiva fanaattinen rkp-ihailija ainakin yksityisajattelussa, joka tietysti heijastuu myös linjanvetoihin. Siinähän edustetaankin taas perustavanlaatusta perussuomalaisuutta parhaimmillaan!

   1. Jos ei teilaa pakkoruotsia niin on automaattisesti suomalaisia vastaan? Kyllä kielien opiskelu, kuten opiskelu yleensäkin on mielestäsi pahasta?

  2. Kommenttisi on kuin Purran kynästä… Älytön, sekava, henkilökohtaisuuksiin perusteettomasti menevä, passiivis-aggressiivinen, mutta kielellisesti keskivertoa taitavampi. ..

   1. En saa kiinni pointistasi, mutta täällä elämänkoululaisten keskellä keskivertoa parempi ei ole haastava olla millään saralla.

 3. Riikka Purra on niin hienona, niin hienona kun alkoholistiperhetaustan jälkeen on nainut jonkun ruotsalaisen toimittajan ja asuu nyt bättre folke-alueella.

 4. No, johan sen sammakko-Soini sanoi jo aikoinaan:”Persut ei aja eroa EU:sta”. Ja tuon lauseen jälkeen asioiden tola pitäisi olla kaikille päivän selvä. Persut on EU:n käskyttämä puolue joka ajaa juuri ja vain niitä asioita jotka syventävät liitttovaltiota ja vähentävät suomalaisten itsemääräämisoikeutta.

  Siksi Purra pistetään mustana hevosena puoluueen johtoon. Se ehdoitta toteuttaa kaikki käskyt tietäen että hillotolpalta pääsee eläkevirkaan.

 5. On aika tehdä persujohdolle geenitestit!

  On mahdollista, että esim. Purrasta löytyy sekarotuisuutta, jota on peitelty valkaisuoperaatiolla, mitä käytettiin Michael Jacksoniin. Purran rotutausta voi olla sekoitus kiinalaisesta, arabista, kasaarista ja ripaus suomalaista!

 6. Perussuomalaisilla on keskivaikea sisäinen rottaongelma. Tämän kaltaiset puolueen johtopaikoille + paikallisyhdistysten puheenjohtajistoon soluttautuneet vierasta etua ajavat rotat pitäisi kiireellä häätää kautta maan omiin rottailupuolueisiinsa.

 7. Onko tämä Laitonlehti taas uusin Venäjän Pietarin häirintätehtaan tuote, jolla pyritään ohjailemaan Suomen päätöksentekoa. Kannattaa kaikkien seuraajien lukea seuraavaksi: Luke Harding: Venäjän vakoojaverkosto. Näitä Venäjää käsitteleviä tiedustelualan kirjoja on ilmestynyt kiitettävästi viime vuosina käännöksinä Suomessa.

 8. Tarvittaisiin puolue joka ajaa matutuksen lopettamista ja tänne ängenneiden palauttamista, EU -eroa, vastustaa NATO:oon liittymistä ja siivoaa julkista puolta rankalla kädellä niin, että veroja voidaan joskus tulevaisuudessa alentaa. Lisäksi teollisuuspolitiikan pitää olla isänmaallista ja pyrkiä pikemminkin lisäämään sitä kuin siirtämään Kiinaan ja muihin basga maihin. Ja sitten vielä viherhulluus tietenkin lopetettais ja Pride pervoilu kiellettäis.

  Nämä kun edes sais kuntoon niin Suomi ja maailma olisi parempi paikka!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*