Marco de Wit 2 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Paikalliset Taposet ovat varmaan jo selittämässä, että kyse oli vain muutamasta satunnaisesta harhalaukauksesta, jotka ihan vain vahingossa osuivat poliisiin.

 

Yle kuitenkin rasistisesti selittää, että kyse oli paikallisista keppostelijoista. Ja kehtaa vielä antaa ymmärtää, että moniosaajilla olisi jokin pieni kilvoittelu meneillään.

 

 

Eli moniosaajat eivät pitäneet siitä, että poliisi tunkeutuu heidän reviirilleen. Niinpä poliisi teloitettiin opetukseksi muille poliiseille.

 

Kalifaattiin ei tulla ilman lupaa!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Ruotsissa matut teloittivat poliisimiehen

  1. Ei taida olla ensimmäinen kerta kun matut tappavat jonkun huvikseen. Onhan näitä tapauksia ollut ennemminkin. Pikkutyttö Adrianakin taidettiin ampua tarkoituksellisesti, vaikka media väittää että ne olivat harhalaukauksia. Ei kannata olla liian vaalea matualueilla nykyään Suomessakaan.
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/adriana-12-lahti-hakemaan-mcdonald-sista-ruokaa-koiransa-kanssa-ja-ammuttiin-kuoliaaksi-vanhemmat-pyytavat-nyt-apua-lapsensa-tappajan-loytamiseksi-ruotsissa/7917462

  2. Johan Ruotsissa asuvat sukulaiseni sanoivat jo vuosia sitten että on tiettyjä alueita joiden edessä on kuin näkymätön viiva. Sen taakse ei mene poliisi, ei ambulanssi eikä palokunta. Ja myöhemmin sitten tuli esiin että sinne kutsutut palomiehet ja poliisit joutuivat aina tulituksen ja kivityksen kohteiksi. Myöhemmin myös postilaitos kieltäytyi viemästä sinne postia.

    Ruotsiin on näin muodostunut kalifaatteja jotka ovat viranomaisten ulottumattomissa ja joista ei tiedetä keitä sielä asuu tai mitä sielä tehdään, puhumattakaan siitä mitä aseistusta sieltä löytyy. Onhan jo vuosia heitelty käsikranaattejakin poliisiasemien ovista sisään.

    Mutta joo… Tämä oli esimerkki siitä millainen kulttuuri on tullut pohjolaan. Ruotsi ei voi enää muuttaa omaa tilannettaan mutta Suomi voi estää tilanteen päätymisen tähän pisteeseen. Vaikka sillä että aloittaa lasten tekmisen. Luulisi näin kuumalla hormoonien hyrräävän vähän sielä sun täälä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*