Marco de Wit 3 heinäkuun, 2021

 

Sairaaloiden synnytysosastoilla tiedetään kuinka vaarallinen on muslimien ja juutalaisten harrastama ympärileikkaus.

 

Tästä huolimatta sairaalat eivät olet tehneet mitään, koska se olisi ”rasismia”.

 

Sen sijaan sairaalat ovat alkaneet pridettämään. Tytöistä ja pojista puhuminen on nykyään ”homofobiaa”.

 

 

Toisaalta tämä on väistämätöntä. Niin kauan kuin terveydenhuolto on sosialisoitu, niin kaikki talouden ja interaktion lait tekevät terveydenhuollosta sekä tehottomampaa, myrkyttävämpää ja varsinkin politisoituneempaa.

 

Tästä huolimatta useimmat kansallismieliset kannattavat sosialistista terveydenhuoltoa. Miksi he uskovat sosialismiin? Luulevatko he tosiaan, etteivät feministien johtamat sairaalat muka yhä enemmän syrji kansallismielisiä ”rasisteja” ja ”homofobeja”? Luulevatko tosiaan, etteivät äärifeministiset sairaanhoitajat muka anna tunteidensa vaikuttaa työhönsä?

 

Päivän kuva: Kätilö-lehti

 

 

Ainoa ratkaisu on yksityistää sairaalat, mutta samalla perustilillä taata kaikille kattavat terveysvakuutukset. Hyvin simppeliä. Näin terveydenhuollosta tulee tehokasta ja ihmisiä oikeasti palvelevaa.

 

Simppeliä, mutta totta.

 

 

 

4 thoughts on “Äärisuvakit saamassa myös synnytysosastot haltuunsa

  1. Kohta näemme taasen Stadin kaduilla tuhansia Pride- marssijoita jotka kiljuvat kuinka miehen on hienoa yhtyä toisen miehen peräsuoleen.

  2. Eihän mikään estä yksityisiäkin sairaaloita pridettämästä. Mehiläinen ainakin jo liehuttelee sateenkaarilippuja.

    1. Hyvä pointti, mutta ksityinen sairaala voi kieltäytyä ja profiloitua konservatiiviseksi. Luonnollisesti tämä on nykyään vaikeaa, kun terveydenhuoltosektori on totaalisesti sekä valtion että globalistifirmojen hallussa. Toisaalta terveydenhuoltokartellien purku mahdollistaisi konservatiivisuuden. Itse asiassa se vahvistaisi sitä, koska yksityinen omistus ja kilpailu jo itsessään ovat omiaan synnyttämään konservatismia päinvastoin kuin valtion omistus ja kartellit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*