Marco de Wit 3 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan vastakkain olivat monopolitalouteen perustuvat kommunistiset ”itämaat” ja kartellitalouteen perustuvat ”länsimaat”.

 

Kommunistinen monopolitalous romahti ja jäljelle jäi globalistifirmojen pyörittämä kartellitalous.

 

Niinpä globalistifirmoista tuli entistä mahtavampia ja nykyään ne omistamat lähes koko median, joka tietysti aivopesee ihmisiä uskomaan elävänsä ”vapaassa demokraattisessa maailmassa”.

 

 

Käytännössä valtamediaa pyörittää vain kuusi jättifirmaa. Samanlainen keskittyminen on tapahtunut kaikkialla muuallakin taloudessa ja varsinkin pankkitoiminnassa ja lääke/rokoteteollisuudessa, joita pyörittävät vain muutama globalistinen firma.

 

Globalistifirmat ovat niin mahtavia, että ne ovat tehneet säätely- ja valtiokaappauksen eli rahoillaan pystyvät manipuloimaan politiikkaa, yliopistoja ja säätelyvirastoja. Näin tiedekin on vähitellen sekä politisoitu että kartellisoitu. Enää tieteessä ja yliopistoissa ei hyväksytä kilpailevia teorioita, vaan ainostaan globalistifirmoja palvelevat teoriat.

 

 

Tämä selittää sen miksi sosiaalitieteiden lisäksi myös luonnontieteet aina biologiasta (rotuja ei ole, sukupuolia on monia, jne.) lääketieteeseen (koululääketiede, virusteoriat) ovat muuttuneet ehdottomiksi totuuksiksi, joita ei saa kritisoida.

 

Eikä tässä kaikki. Samalla tieteen insentiivit ovat myös kääntyneet päälaelleen. Ensinnäkin saat rahaa ja mainetta, jos pystyt globalistifirmojen hyväksymien raamien sisällä. Kaikki itsenäinen ajattelu tuhotaan.

 

 

Toiseksi kaikki tutkimus alkaa palvella globalistifirmoja muokkaamalla raja-arvoja. Esimerkiksi puutostilojen raja-arvoja nostetaan niin, että yksilön väitetään olevan terve, vaikka hän on valtavassa esim. D-vitamiinin puutostilassa.

 

Toisaalta taas säteilyn raja-arvoja nostetaan väittämällä, etteivät esimerkiksi 5G-säteily tai monet ilmansaasteet olekaan niin haitallisia.

 

 

Näin saadaan ihmiset sairaiksi ja heikoiksi suurten lääketehtaiden ja muiden globalistifirmojen armoille! Terveestä ja itsenäisestä yksilöstä tehdään globalistien armoilla oleva kuluttaja-automaatti, jolta nyyhdetään rahat myrkyllisiin lääkkeisiin, roskaruokaan ja sirkushuveihin.

 

 

Mutta se ei riitä. Toisaalta taas tartunnan raja-arvoja lasketaan niin, että mikä tahansa bakteerin tai mahdollisen viruksen kuollut tai muuten harmiton pieni osa on valtavan vaarallinen voiden muka johtaa kuolemaan. PCR-testillä kenestä tahansa voidaan löytää mitä tahansa bakterri-, virus- tai muuta vastaavaa kuonaa.

 

Aina kun pankkien yksityinen monopolistinen rahakone (Fedin johtama vähimmäisvarantopankkijärjestelmä) on synnyttämässä jälleen lamakauden, niin alennetaan testien raja-arvoja, suljetaan pk-sektori (samalla, kun suuryritykset saavat pysyä auki) ja pistetään lama jonkun uuden kuvitteellisen tai luodun virus”variantin” piikkiin.

 

 

Samalla tietysti myös saadaan tiukennettua globaalia poliisivaltiota, jossa Kiinan tavoin sosiaalipisteytystä laajennetaan yhä laajemalle. Jos sitten jotkut kritisoivat liikaa pankkeja, globalistifirmoja ja niitä johtavia/tukevia sionisteja, niin kriitikolta viedään sananvapaus, mielenosoitusoikeus, sosiaalisen median tilit, pankkitili ja työpaikka. Tämän jälkeen muut ovat varmasti hiljaa ja tottelevat globalisteja.

 

Simppeliä! Ei tarvita muuta kuin monopolistinen rahakone (FED), joka kartellisoi maailmantalouden. Tämän jälkeen näkymätön käsi toimii käänteisesti synnyttäen yhä suurempia globaaleja kartelleja keskittäen kaiken valtaeliitin (Rothschildit ja Rockefellerit) käsiin.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Bill Gates ja globalistit ostaneet rokotetutkimuksen?

  1. Suomessa korkeilla virkamiehillä on usein globalistien huorana oloa merkitsevä Agenda 2030 pinssi. Hyvä vaan että ovat merkinneet itsensä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*