Marco de Wit 3 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Alla olevassa Twitter-ketjussa on useampi video, jotka kertovat yhä tutumman tarinan. Ensin blondi poliisinainen polvistuu anarkistien, matujen ja BLM-terroristien eteen.

 

Sitten myöhemmin hänen ihailemansa matut tappavat hänen mieskollegansa.

 

Blondibimbo ei voi ymmärtää miten näin kävi.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “BLM-terroristeille polvistellut bimbopoliisi sai mitä tilasi

  1. Kuvottava ja oksettava maanpetturi ja kansanmurhaa kannattava blondipoliisi. Oikeaa ihmissaastaa. Vaikka olisi kuinka kaunis tahansa, niin vähät väliä. Tällaisesta pitää pysyä valovuoden päässä. En koskaan suostuisi tällaisen ihmissaastan kanssa tekemisiin. Blondi sai mitä tilasi. Samoin muut maanpetturit. Minulla ei ole mitään sympatiaa Ruotsin tai Suomen poliiseille. He ovat kaikki maanpettureita.

    1. Sinun kirjoituksesi osoittaa, että sinua on pienenä kannettu jenkkikassissa eikä ole kantojen kohdalla nostettu. Onneksi teidänlaisia ei maailmasta löydy kuin kourallinen. Kirjoituksen kontribuutio on nolla.

  2. …ja minä kun luulin että olvistumisen jälkeen ne olis antanut välittömästi rikastusta blondille. Sehän osoitti alistumisellaan että on niiden alapuolella.

  3. Hienoa että juuri tämä naispoliisi sai katsoa ylistämänsä ideologian aiheuttamaa kuolemaa silmiin ja kokea kaiken tuskan läheltä sekä fyysisesti että henkisesti! Vielä parempi jos häntäkin olisi ammuttu vammauttavasti niin että olisi istunut lopun elämää pyörätuolissa kovien kipujen kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*