Marco de Wit 3 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Loistava idea. Ihmisoikeuksiin vetoamalla voidaan totaalisesti eristää kaikki suvakit suoraan keskitys- ja uudelleenkoulutusleireille.

 

Vain näin voimme kaikki pysyä turvassa!

 

Rakkaus valloittaa kaiken.

 

 

Burger Kingille suuri kiitos tästä ideasta.

 

Tätä vauhtia suvakit tulevat saamaan täsmälleen mitä tilaavat!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Kaikki suvakit keskitysleireihin rakkauden nimessä!

  1. Rakkaus voittaa! Pelastetaan ihmisyys ja eristetään vaaralliset suvakit muista asiallisille leireille. Tosiasia on, että satanistit ja mielisairaat ovat eliminoimassa ja tuhoamassa normaalit ihmiset. Se on joko he tai me. Sinun pitää valita! Kohta on liian myöhäistä, sillä sota on alkamassa ja monet suomalaiset tulevat nousemaan vastarintaan vastustamaan kansanmurhaa ja poliisivaltiota, sekä vainoa.

  2. Heh heh… Ihmiset jotka menevät Burger Kingiin eivät ymmärrä että se mitä syövät ei ole sitä miltä näyttää. Burger King ei saanut toimilupaa euroopassa ennenkuin TiSA sopimus allekirjoitettiin. Sen jälkeen esim. ”lihaksi määritettyä” tai ”kalaksi määritettyä” tuotetta saa myydä lihana ja kalana. Noiden roskaruokaloiden ”pihvit” ovat ihan jotain muuta kuin lihaa. Eikä juustolla ole mitään tekemistä juuston kanssa. Usimmissa tällaisissa roskaruokaloissa se on muovia. Puhumattakaan että noita valmistetaan palmuöljyssä, joka aiheuttaa syöpää.

    Että, ei noihin kannata mennä muutenkaan. Johan Pahkasika kirjoitti aikoinaan että ”roskaruokaa syödessä voi samanaikaa tuntea sekä nälkää että ruuansulatusvaivoja”. Ja se oli totta jo silloin.

  3. BK on näköjään samantapainen ideologisesti äärisuvakistinen paskaruokabrändi kun esim. Ben and Jerry’s.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*