Marco de Wit 3 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Euroopan ja Afrikan EAM-mestaruuskisoissa Belgian jalkapallomaajoukkue on tehnyt samanlaisen huijausoperaation kuin mitä Alankomaat eli ottanut joukkueeseensa valtavasti neekeripelaajia.

 

Belgian joukkueen neekeripelaajat

 

 

Luonnollisesti Ylen kiintiöselostajat ovat tästä olleet riemuissaan varsinkin, kun molemmat maat aggressiivisesti tuputtavat myös homopropagandaa ja feminismiä. Varsinkin naisurheilussa tämä onnistuu helposti, koska ns. butch-lesbot dominoivat täysin naisten golfia, tennistä ja osittain myös jalkapalloa.

Yle tosin menee vieläkin pidemmälle eli nykyään pakkosyöttää naisselostajia miesten peleihin. Näin kaikki voivat sitten elää mielikuvitusmaailmassa, jossa naiset – mukaanlukien kehopositiiviset naiset – ovat osa huippujalkapalloa.

 

 

 

Aivan kuten Neuvostoliitossa, niin myöskään Eurostoliitossa tärkeintä ei ole urheilu vaan politiikka ja ideologinen pakkosyöttö.

 

Alankomaitakaan eivät homotus ja neekerit kuitenkaan juuri auttaneet.

 

Valkoinen Tsekki voitti neekerivaltio Alankomaat EM-jalkapalloturnauksessa

 

Eilen kävi samalla tavalla myös Belgian neekeritasavallalle, kun se hävisi Italialle.

 

Miksi? Koska Italia on älykäs ja aito yhtenäinen joukkue, jonka peli on todellista taidetta.

 

 

Belgia taas on ns. palapelijoukkue, jossa belgialaiset ovat aivot ja neekerit kärjen pikajuoksijoita. Belgialaiset sitten syöttävät kärkeä. Näin saadaan myös kansa hurraamaan neekereille.

 

Tällainen keinotekoinen palapeli ei kuitenkaan luo aitoa yhtenäistä joukkuetta. Niinpä Belgia hävisi.

 

 

Valkoinen Espanjakin voitti Sveitsin neekeritasavallan. Nyt kun vielä Ukraina ja Tsekki voittaisivat, niin saataisiin vihdoin Euroopan mestaruuskisat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Valkoinen Italia voitti neekeritasavalta Belgian

 1. murha.infossa on viestiketju erittäin alhaisen impulssikontrollin omaavan gambialaistaustaisen neekerin tekemästä röyhkeästä väkivaltahyökkäyksestä valkoista suomalaispelaajaa kohtaan. Tästä veriteosta on video!

  Myös Kamara on tehnyt väkivaltaisia hyökkäyksiä valkoisia kohtaan jalkapallo-otteluissa!

  Joidenkin neekereiden heikko impulssikontrolli johti mm. Ruandan kansanmurhaan!

 2. Minua on naurattanut tuo YLEn huippujalkapallopäällikön virka. Siinähän (ylen) kehopositiivinen rva kommentoi tyyliin ” täst tulee prässääjä ja täst tulee prsässääja ja sit menetetään pallo”.

  Tuo Marianne Miettinen voisi olla hersyvä näky kentällä vaikkapa erotuomarina.

 3. Belgia on muutenkin täysin turha ja keinotekoinen maa. Italian ja Espanjan pelaajia taas ei voi sanoa valkoisiksi vaan paremminkin etnisesti yhtenäisiksi. Tanska nyt ikävä kyllä pudotti valkoisen Tsekin.

  1. Belgiassahan paljastui pervokyliä, joissa vanhemmat kierrättivät lapsiaan naapureiden seksileluina.

 4. Pelaajaura Muokkaa
  Miettinen on Tikkurilan Palloseuran kasvatti, joka omalla peliurallaan edusti pääsarjatasolla Helsingin Jalkapalloklubia sekä toista helsinkiläisseuraa Puistolan Urheilijoita. Hän siirtyi valmentajaksi lopetettuaan pelaajauransa 22-vuotiaana.[6]

  Valmennusura Muokkaa
  Miettinen on toiminut muun muassa Puistolan Urheilijoiden sekä Åland Unitedin liigajoukkueiden päävalmentajana.[6] Tammikuussa 2009 Miettinen teki sopimuksen Damallsvenskanissa pelanneen Stattena IF:n kanssa, ollen ensimmäinen suomalaisvalmentaja Ruotsin naisten pääsarjassa.[3] Miettinen erosi kuitenkin tehtävästään kesken kauden joukkueen huonon menestyksen vuoksi.[7] Tyttöjen eri ikäkausimaajoukkueita hän on valmentanut vuodesta 2010 lähtien ja Miettinen on ollut mukana myös naisten maajoukkueen valmennusryhmässä. Vuonna 2010 hän valmensi lisäksi naisten B-maajoukkuetta.[8][9]

  Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue selvisi Miettisen johdolla välieriin vuonna 2013 Walesissa järjestetyissä EM-kilpailuissa ja saavutti samalla paikan vuoden 2014 alle 20-vuotiaiden MM-lopputurnaukseen.[10]

  Kommentaattori Muokkaa
  Miettinen on toiminut vuodesta 2016 lähtien Yle Urheilun jalkapalloasiantuntijana. Miesten EM-kisoissa 2016 hän oli Ylen studiossa asiantuntijana. Miettinen sai paljon positiivista palautetta asiantuntevista kommenteistaan.[11] Jotkut katsojat olivat puolestaan ärsyyntyneet siitä, että jalkapalloa kommentoimassa oli nainen.[12] Miettinen itse ihmetteli kohua ja sanoi olevansa mielellään kaatamassa raja-aitoja ja hajottamassa lasikattoa.[13] Miettinen toimii Ylen tv-kommentaattorina myös MM-kisoissa 2018, 2021.[14]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*