Marco de Wit 3 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo yli vuoden ajan korostanut, ettei mitään koronavirusta ole edes olemassa.

 

Tämä oli helppo tajuta, koska Laiton Lehti on alusta asti korostanut, ettei AIDS-virustakaan ole olemassa.

 

Kyse on vain globalistien huijauksesta, jolla yritetään luoda globaali poliisivaltio. Tämä projekti alkoi jo 80-luvulla AIDS-hysterialla. Valheen kuitenkin pysäyttivät nobelisti Kary Mullis ja maailman johtavat virologit Peter Duesberg ja Stefan Lanka.

 

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

Tässä lisää samasta aiheesta.

 

 

Kary Mullis kuitenkin tapettiin/kuoli 2019. Pari kuukautta sen jälkeen aloitettiin nykyinen koronahuijaus.

 

Tässä lisätietoa virusvalheista yhdeltä maailman parhaalta virologilta, Stefan Lankalta.

 

 

Kuvassa linkki artikkeliin, johon video upotettu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Video: Koronavirusta ei ole olemassa!

 1. Sekä korkeat virkamiehet, poliitikot, lääkärit, että poliisi ja vääryyslaitos ovat kaikki täysillä mukana nykyisessä kansanmurhassa. Myös monet poliisit, tuomarit ja syyttäjät voivat olla varmoja, että he tulevat olemaan ankarille tuomioilla vallankumouksen jälkeen. Se ettei nykyinen hallinto suostu tuomitsemaan maanpettureita ja kansanmurhaajia ei ole koskaan, missään tarkoittanut etteikö heitä saisi tuomiolle!

 2. Ehkä on olemassa eräänlainen auheuttamiltaan oireilta poikkeava influenssavirus. Mikään pandemia tai edes epidemia ei kyllä ole kyseessä. Oikea pandemia näkyisi katukuvassa ja heijastuisi kaikkialle vähän kuin rutto aikoinaan, joka tyhjensi kokonaisia kyliä.

  Pikemminkin on jotain, jota käytetään tekosyynä ihmisten rokottamiseen mRNA-rokotteella. MRNA-rokote on käytännössä DNA-manipulointia. Ihmiset eivät voi tietää, mitä rokotteella manipuloidaan. Jos koronavirusta ei ole olemassa ei ole sen piikkiproteiiniakaan, mitä lähetti-RNA ohjelmoisi tekemään. Todennäköisesti lähetti-RNA ohjelmoikin soluja jollain muulla tavalla. Lähetti-RNA sisältää geneettisen informaation, joka voidaan kääntää translaatiossa proteiinien aminohappojärjestykseksi. Solun jakaantuessa ihmisen DNA kopioituu ja tässä tarvitaan lähetti RNA:ta, joka kopioituu DNA:sta alkuperäisen kopiona. Mikäli elimistöön syötetään vieras RNA se mahdollistaa siis sen, että elimistö alkaa tuottaa vierasta DNA:ta. Pelkoja RNA-rokotteita kohtaan on yritetty häivyttää kumoamalla väite, että rokotteen RNA asettuisi osaksi ihmisen perimää. Vaara piilee kuitenkin geneettisessä koodissa, eli aminohappijärjestyksesdä jonka lähetti-RNA sisältää. Eivät ihmiset voi tietää, millaisen koodin sisältävää ja kuinka moneen geeniin ja mihin geeneihin vaikuttavaa mRNA:ta heihin ruiskutetaan.

  MRNA koodaa myös ihmisen mitokondriaalisen DNA:n. MtDNA on pieni osa ihmisen perimää. Silti se on merkittävässä roolissa esim. geneettisessä sukututkimuksessa. Toisaalta MtDNA-geenivirheet aiheuttavat monia vakavia neurologisia ja hengitysteihin liittyviä sairauksia. Herää kysymys oliko sikainfluenssarokotteissa jo kokeellista mRNA-komponenttia, koska haittavaikutuksena oli narkolepsiaa ja muita neurologisia sairauksia? Myös Alzheimerin taudin yksi osatekijä voi olla mtDNA:ssa tapahtuvat virheet. MtDNA:n muokkaaminen voi liittyä myös eliitin pyrkimyksiin rotujen yhteensulauttamiseen. Koska mtDNA on pieni osa ihmisen perimää, siitä on helppo aloittaa.

 3. Tämän tyyppinen kerettiläisyys on mielestäni samaa sarjaa kun väittäisi että maa on litteä.

  Vaarallisia pöpöjä riittää ja on aina riittänyt, kutsutaanpa niitä millä nimellä hyvänsä. Itse en epäile yhtään etteikö vaarallisia pöpöjä riittäisi jatkossakin kiusaksi asti ilman että niitä kyhäämällä kyhätään tieten tahtoen ihmisiä sairastuttamaan.

 4. Vittu mikä paskajulkaisu. Eksyin tänne, ja häivyn samantien. Antaa lasten leikkiä. Onneksi nämä eivät johda mihinkään, korkeintaan lääkkeet saattaa jäädä joillakin ottamatta 😅😅

 5. Sehän tässä on kummaa, että nämä koronaterrorin käskyttäjät ja sen toimeenpanijat ovat niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Niille piikittäjille annettiin vielä 21 päivän diplomaattinen koskemattomuus (tai 2. annos on annettu, mutta alle 14 päivää on kulunut.), jos potilas sattui kuolemaan siihen piikkiin ennen tuota määräaikaa – niin hänet voitiin merkata kuolleen rokottamattomana, ja piikkimurjaaka pääsi pälkähästä. Tässä on tarkkaa siis mietitty se asia, että iso osa rokotekuolemista tapahtuu joko välittömästi tai 48h sisällä. Näin toimivat siis meidän omat aidot terroristit. Puheita myöten – käskytys tuli ulkomaisesta komentokeskuksesta; https://crisis.fi/vihan-lietsominen-rokottamattomia-kohtaan-oli-jo-suunniteltu-vuonna-2019%ef%bf%bc (Ota Marko tuo linkin juttu omaksi artikkeliksi – se on tärkeä)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*