Marco de Wit 4 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kulttuurivallankumous alkoi juutalaisten johtamana 1800-luvun lopulla (Fin de siecle) älymystöpiireissä, mutta kansan pariin se laskeutui ensimmäisen maailmansodan jälkeen 1920-luvulla. Kulttuurivallankumous huipentui Uusbabyloniseen rappiota tihkuvaan Berliiniin, jota pyörittivät juutalaisten ohella feministit ja transut.

 

 

Sitten 1929 tuli suuri pörssiromahdus ja 1930-luvun lama. Konservatiivit pääsivät kaikkialla valtaan. Saksassa natsit sulkivat Berliinin pervoklubit ja perhearvot palautettiin koko maahan. Myös muissa maissa kansallismielisistä puolueista tuli hyvin juutalaiskriittisiä. Tämä pelästytti juutalaiset niin pahoin, että myös juutalaisten 90% omistama Hollywood (Disney oli juutalaisten vihamies) otti elokuvien ennakkotarkastuksen käyttöön. Enää sai julkaista perhearvoja kunnioittavia elokuvia.

 

Natsit ja muut ”antisemiitit” kuitenkin tuhottiin toisessa maailmansodassa. Tästä huolimatta juutalaiset eivät kuitenkaan uskaltaneet heti sodan jälkeen käynnistää uutta kulttuurivallankumousta varsinkin, kun juutalaisia usein epäiltiin kommunistien kätyreiksi. Näin 1950-luvusta tuli valkoisten kulta-aikaa.

 

Vähitellen juutalaiset kuitenkin tulivat voimakkaammaksi varsinkin, kun heillä oli nyt oma valtio. Kennedyn estettyä Israelin ydinaseprojektin, niin Mossad organisoi Kennedyn murhan yhdessä juutalais-italialaisen mafian kanssa.

 

 

 

Näin juutalaiset tulivat niin voimakkaiksi, että kulttuurivallankumous aloitettiin jälleen 1960-luvun puolivälissä.

 

Alussa vastustus oli kovaa varsinkin valkoisten miesten keskuudessa. Esimerkiksi Clint Eastwood pilkkasi elokuvissaan suvakkeja. Näille videoklipeille olisi hyvä saada tekstitys, koska tällaisia elokuvia ei saa enää tehdä.

 

 

 

 

 

Kulttuurivallankumous jatkui kiivaana koko 1970-luvun. Poliisi ei saanut enää tehdä työtään ja kadut muuttuivat hyvin turvattomiksi.

 

1980-luvulla alkoi konservatiivien vastavallankumous Reaganin ja Thatcherin johdolla ja 1990-luvulla suvakkien kulttuurivallankumous saatiin lähes pysäytettyä. Poliisit saivat jälleen tehdä työnsä ja kaupungitkin muuttuivat vähitellen turvallisemmiksi. Suurkaupungit, kuten New York nousivat jälleen uuteen kukoistukseen.

 

Sitten Barack Obama nousi presidentiksi 2008. Ensimmäisenä presidenttikautenaan hän oli vielä aika maltillinen, mutta toisella kaudella kulttuurivallankumous alkoi uuden voittokulkunsa juutalaisen median tuella. Tällä kertaa sillä oli tukenaan myös juutalaisjohtoinen vähemmistökoalitio, joka oli avoimien rajojen takia kasvanut eksponentiaalisesti.

 

Nyt alkaa olla mahdotonta enää pysäyttää suvakkiaaltoa, koska tällä kertaa se on myös etninen aalto. Ehkä ainoa pelastus on uusi lamakausi ja rajojen sulkeminen.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Kulttuurivallankumous ja Dirty Harryn suorat sanat femakoille

  1. Edes Trumpin tulo presidentiksi ei pysäyttynyt suvakkeja vaan sai heitä vain raivokkaammin järjestäytymään yhteen ja nyt demokraattien päästyä taas johtoon jatkavan ikäänkuin siitä mihin Obaman kaudella jäivät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*