Marco de Wit 4 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Varoitus! Juttu sisältää vihafaktoja, jotka saattavat järkyttää ja masentaa heikoimmat aitokansallismieliset.]

 

 

Miten mitata aitokansallismielisten kannatusta?

 

Yksi tapa on tutkia vaaleja. Katsot vain kuinka paljon aitokansallismieliset ehdokkaat saavat ääniä. Tosin määrä pitää ensin tuplata tai triplata, koska aitokansallismielisillä on surkea äänestysaktiivisuus. Tätä osittain selittää se, että aitokansallismieliset ovat toisaalta heikosti järjestäytyneitä ja toisaalta heillä ei ole juuri varaa mainostaa itseään ja ajatuksiaan.

 

Vaaleja tutkimalla ja kerrointa käyttämällä huomaa, että hard-core aitokansallismielisiä on noin 20 000 – 30 000 henkilöä. Eli vain noin 1% suomalaisista äänestäjistä.

 

Tosin tämä luku voisi periaatteessa helposti tuplaantua ja parhaassa tapauksessa moninkertaistua, koska on monia POTENTIAALISIA lähes aitokansallismielisiä. Periaatteessa nappiin menevällä vaalikampanjalla aitokansallismieliset voisivat saada 3-5% äänistä, jolla saa eduskunnasta lukuisia paikkoja.

 

 

Mutta kuinka paljon on oikeita AKTIIVISIA aitokansallismielisiä?

 

Tämäkin on suhteellisen helppo selvittää. Toisaalta ovat nettiaktiivit, jotka esim. allekirjoittavat elektronisia kannatuskortteja tai ovat aktiivisesti levittämässä aitokansallismielistä materiaalia. Näitä on vain noin 10% aitokansallismielisistä eli noin 2000 – 3000 henkeä.

 

Tosin näiden aktivistien vaikutus on somessa hyvin suuri. Niinpä he pitkälle dominoivat kansallismielistä somea luoden illuusion suuremmasta kannatuksesta kuin mitä on todellisuudessa. Aitokansallismielisilläkin on siis oma kuplansa.

 

 

Näistä luvuista joku voisi sitten vetää sen johtapäätöksen, että aitokansallismielisyys on täysin toivotonta. Mitä pari tuhatta ihmistä voi muka tehdä??

 

Hetkinen. On muistettava, että samanlainen kuvio on kaikessa politiikassa. Aktivisteja on oikeasti todella vähän. Itse asiassa suurpuolueilla VÄHEMMÄN kuin aitokansallismielisillä. Siis oikeasti. Siis absoluuttisesti!

 

Tämä käy myös ilmi suurten puolueiden jäsenmäärästä. Alle 5 % suomalaisista on minkään puolueen jäseniä. Siis vaikka jäsenyys ei edellytä mitään muuta kuin pienen vuotuisen jäsenmaksun. Vielä pahempaa on, että 80-90% näistä puolueiden jäsenistä eivät tee puolueen eteen YHTÄÄN MITÄÄN.

 

 

Persut ovat hyvä esimerkki. Mielipidetiedustelujen mukaan persut ovat noin 20 % kannatuksellaan Suomen suurin puolue, jota äänestää noin puoli miljoonaa ihmistä.

 

Näistä puolueen jäseniä on vain pari prosenttia eli noin 10-15 000 henkeä.

 

Näistä jäsenistä persujen puoluekokouksiin kuitenkin raahautuu kerran kahdessa vuodessa vain 10-20% eli 1500 – 3000 jäsentä. Siis siitä huolimatta, että puolueen faktiot tekevät kaikkensa houkutellakseen ja kärrätäkseen sinne mahdollisimman paljon ihmisiä!

 

Näistä puoluekokoukseen saapuvista vain pieni osa tekee kahden vuoden aikana yhtään mitään muuta puolueensa eteen. Persuilla on siis vain noin 500 – 1000 aktiivia. Siis KOKO maassa. Eli siis useissa maakunnissa aktiivit lasketaan kymmenissä!! Näistäkin suuri osa suostuu aktivoitumaan vain vaalien alla.

 

Kuntatasolla aktiiveja on siis todella vähän. Persuja äänestetään tasaisesti koko maassa ja niinpä persuilla onkin suurin piirtein saman verran paikallisosastoja kuin kuntiakin eli noin 300. Suurimmassa osissa näistä kunnista ei kuitenkaan ole 1-2 aktiivia enempää!

 

 

Poliittisesti aktiivisia ihmisiä on siis oikeasti tosi vähän. Aitokansallismielisiä aktiiveja on siis oikeasti enemmän kuin mitä persuilla ja muilla puolueilla. Mutta miten se on mahdollista? Ja miksi aitokansallismieliset eivät sitten ole poliittisesti voimakkaampia?

 

Jatkuu osassa 2: Riikka Purra sabotoi aitokansallismielisyyttä?

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Paljonko aitokansallismielisillä on kannattajia?

 1. Yksi asia josta tämä johtuu on se että näiden elektronisten kannattajakorttien järjestelmän, kuten kansalaisaloitteenkin, loi Soros. Eli, niillä ei pyritä vaikuttamaan vaan niillä kerätään tietoa.

  Sitten toinen asia. Kaikki ne ”palvelut” (palvelu = ilmainen hyödyke) joihin tarvitsee tunnistaua pankitunnuksilla, ovat globalistien hallussa. Eli, pankkitunnukset, jotka ovat avain kaikkeen, määrittävät se mitä ”palveluja” saat käyttää. Jos vaikka sinut leimataan valtion viholliseksi niin milläs varaat lääkäriajan, tilaat verokortin, muutat veroehdotustasi, kirjaat työttömyysjaksosi tai haet erilaisia yhteiskunnan ”tukia”? Kaikki on globalistien käsissä.

  Ja kolmas asia… Suomalaiset eivät ole radikaaleja. Ne osallistuvat mieluummin kasvottomina ja tekevät taustatyötä. Kukaan ei halua olla kasvoillaan eturivissä, ellei olla ”voittajien puolella”. Mutta altavastaajina ei tule esiin montaakaan henkeä. Tämä on suomalainen luonne ja se asia pitää vain ymmärtää.

  Ja ehkä se viimeisin juttu… ”aitokansallismielinen”… Mitä tuo sana tarkoittaa? Minkä kansan? Minkä maan mielinen? Melko laaja käsite. Se voi tarkoittaa vaikka Ruotsin monarkian puolustajaa tai sitten ISIS-islamistia. Mutta jos on Suomen isänmaallinen niin se tarkoittaa Suomalaista joka haluaa Suomen ja sen kansan parasta. Siksi suuri osa ihmisitä ei laita rikkaa ristiin kansallismielisten tai aitokansallismielisten touhuihin. Ei varsinkaan vanhempi väestö joilla on jo rahaa ja pikkuisen vaikutusvaltaakin.

  1. Hyviä huomioita.

   Loppupelissä sillä ei ole merkitystä onko kansallismielinen ja kuinka paljon. Vain yksi asia on merkityksellinen:

   – Vapaus.

   Vapaus olla tai olla olematta.

   Vapaus on valtion olemassaolon ainoa tarkoitus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*